- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
Canım Allah yardımcın olsun tabi canım her insan aynı olgunlukta olacak değil. Olgunluğun da yaşla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sadece yaş ilerledikçe tecrübeleniyorsun , hayattan ders çıkarmayan için de tecrübenin de bir önemi olmuyor.
Biraz siz baba tarafında göründüğünüz için size cephe alıyor anneniz belli...
Kaç kardeşiniz bilmiyorum ama herkese tavrı böyle ise ondan dolayıdır diye aklıma geliyor.
Benim kayınvalide de çocuklarıma zararlı olur mu olmaz mı diye düşünmeden sürekli kapris yapardı. Sürekli yanlarında olsun isterdi. Kafalarının etlerini yerdi ama çocukları inan çok sabırlıydı. Ama psikolojileri de normal değil hiçbirinin...
O yüzden kendine zarar gelmeyecek şekilde idare edeceksin yapacak birşey yok. Zaten beraber yaşamıyorsunuz sanırım. Babanla mı yaşıyorsun ?
evet şimdi söylediğin şeylere tek tek cvp veriyim benimle değil teyzemler dahil ananem dedem ve hiç kimseyle anlaşamıyor bide erkek kardeşim var hele onunla hiç anlaşamıyor ondan dayak yiyecek diye hep korkuyor çünkü sınırlarının ötesinde cümleler sarf ediyor bi bayanın ağzına yakışmayacak küfürlerle hitap ediyor benim babamın ne annesi var nede ababası babam annemi çok sevdi hatta babamın bi dükkanı vardı onu yıllardır çalışıp çabayıp açtı para biriktirerek ve annemin üzerine yaptı elele gezerlerdi kimse inanmazdı ayrılacaklarına ama ne oldu annem bi kavgada ufak bi kavgada evi terk edip gitti sonra ne oldu dükkan üzerineydi kapadı dükkanı sattı içindekileri aldı parayı gtti annesinin eivine tamam yüklü bi miktarda para kalmadı 10000 tl falan kaldı ama hazıra dağ dayanmaz yedi gitti o parayıda benimde kardeşiminde piskolojisi iyi değil zaten mert sayesinde ayakta duruyorum babam sayesinde onun desteği ile