- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
:13: o zaman çak
ne oldu canın mı skıldı :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:13: o zaman çak
valla bana yaparmış gibi geldi ben senden korktum biz senle hiç karşılaşmayalım sen beni sever gibi yapar döversin falan :18:
sonra senin ağzımı burnunu sevmek zorunda kalırım
kızlar nerelerde oturuyosunuz ? :44orayı atlamışız?)
ne oldu canın mı skıldı :26:
kızlar nerelerde oturuyosunuz ? :44orayı atlamışız?)
kuzum o topa vurmak ne pamuğu top yapıp ta mı voleybol oynuyorsun . deliye bak güç ister o biraz tabi beni dövmek değil topa vurmak sen sinirlenince vur topa vur topa benim kendime hayrım yok sana zararım hiç olmazaaa alelade tehdit var burda sayın site forum internet devlet vatan millet sakarya yöneticileri lütfen bir el atın tehdit ediliyorum koruma istiyorum :2: hayır seni duyanda benim dövüş sporlarıyla ilgilendiğimi sanacak epi topu voleybol oynuyorum yüzüyorum o kadarık valla bak. tamam bi ara taekwondo ile uğraşmış oılabilirim ama asla kötü amaçlara yönelik kullanmadım kullanmam
kıbrıstayım ben
hayır neden öyle dedinkiii en birinci sen yani ben yani biz hepimiz biriz modunda cevap verdiydim ben ona :)
ANKARA :2: öğrencilik mecburiyetinden dolayı normalde bursa
kuzum o topa vurmak ne pamuğu top yapıp ta mı voleybol oynuyorsun . deliye bak güç ister o biraz tabi beni dövmek değil topa vurmak sen sinirlenince vur topa vur topa benim kendime hayrım yok sana zararım hiç olmaz
wwoww çok sertti bu uzak kalmışsın kuzm bize evli misin? :26: bekar mı :26:
topa vurunca gidiyor sinir stress valla birde üstüne yorgunluk hayır idmandan maçtan sonra gelsen dövsen gıkım çıkmaz yeminle elimi kolumu kaldıramam..
kuzum o topa vurmak ne pamuğu top yapıp ta mı voleybol oynuyorsun . deliye bak güç ister o biraz tabi beni dövmek değil topa vurmak sen sinirlenince vur topa vur topa benim kendime hayrım yok sana zararım hiç olmaz
wwoww çok sertti bu uzak kalmışsın kuzm bize evli misin? :26: bekar mı :26:
bursada teyzem var ha osmangazide en azından osmangazi diye hatırlıyorum
kız şunu koymuşsn ya ben ona üzgn canı sıkkın diye bakıyorum
evliyim
yoksa ne işim var burda yaa
yaşanmaz burda
pek sevmedim kıbrısı ben
bide sözde kas yapıyor kızımız boşuna kızım fos çıkışta görüşelim ozman seninle
evliyim
yoksa ne işim var burda yaa
yaşanmaz burda
pek sevmedim kıbrısı ben
Yandan halimem yandan
Seviyom seni candan
Seviyosan candan
Boşan gel kocandan
BEN BAKARIM SANA
osmangazide orhangazide var hangisi olduğunu öğrende gel benim bursada olduğum bi vakit görüşelim Ay sen bakma benim ifadelere yeniyim ben dedim ya aklıma ne eserse koyuyorum öylesine ifade yavaş yavaş öğrenicem hepsinin anlamını
daha bugün geldik olay çıkardık bakarmsın sayfalarca yazıyoruz :26: kovucaklar bizi valla basıcaklar depüğü totomuza
Yandan halimem yandan
Seviyom seni candan
Seviyosan candan
Boşan gel kocandan
BEN BAKARIM SANA
kız sen teeee kıprıslardan nerden buldun kısmetini
ya bi anlamı yok zaten ifaderin ruh haline göre koy bana göre öyleydi ondan dediydim Kız orhangaziyi biliyorum köy ordada akraba çok var osmangazi bursa merkezdeler teyzemler görüşürüz bi ara kısmet olursa