Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu arada ekmek diyince siz ne tür ekmek yiyosnuz ben uno'nun kepek ekmeğini yiyorum
Bildiğim kadarıyla kaloride pek fark yok ekmekler arasında sadece tahıllılar daha sağlıklı
bağırsaklar için.Ben fırından tam tahallı ekmek alıyorum.Gayet lezzetli, esmer rengi biraz.
Ben tam buğday ekmeği yemeye çalışıyorum.
Fırından veya markalı farketmez
gülincim en unonun çavdar ekmeğini yiyorum çok güzel...
Ben içinde çekirdek tarzı bişeyler olanlar var ya onları pek sevmiyorum bu dediklerinizde var mı?
ben ekmek yemiyorum
Ben haftasonu kahvaltıda felan yiyorum ya.
Ben de ekmek yemiyorum haftaiçi, simit yiyorum
Bende sadece kahvaltida o da haftasonu:))Ama ekmek yerine gecebilecek biseyler yiyiyorum:)ben ekmek yemiyorum
ben simit yerim fazla olmamakla birlikte ama poğaça asla yemem.
ekmeği anca zeytinyağına kekik pulbiber döktüğümde bandırıyorum..onun dışında ekmek yiyemiyorum ben.çabuk tıkıyor beni.
Benim dediğimde yok. O uno'nun "çok tahıllı" olanı. Çok tahıllı olanını almayacaksın o zaman.
Ben de onu çok severim.
Bak ben ondan alayım en iyisi.
ben ekmek yemiyorum
günaydın kızlar nasılsınız :)))
Ben haftasonu kahvaltıda felan yiyorum ya.
Ben de ekmek yemiyorum haftaiçi, simit yiyorum
ben simit yerim fazla olmamakla birlikte ama poğaça asla yemem.
ekmeği anca zeytinyağına kekik pulbiber döktüğümde bandırıyorum..onun dışında ekmek yiyemiyorum ben.çabuk tıkıyor beni.
iyiyiz seni sormalı?
Kızlar diğerleriniz nasıl ?
bende iyiyim cnaım sagoll sen zayıflıyorsun maşallah ben bugun tartılamdım cumayı bekliorumm bakalım nolcak simit kılo aldırmıyormu simit yerine ekmek mi yiyorsunuz