- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Evet haklısınız. Bana da çok garip geldi. Benim de bu akşam yaklaşımım askerden koca olmaz zaten olacak:))Artizz yaben sevmedim yaklaşımını, ama ben genel olarak da böyle maço tiplere karşı ön yargılıyım.
Sınırda mı savaşıyor, ya da asker olmayan ölmüyor mu? Bunun garantisi mi var? Veya kocası ölen/ ayrılan kadın yaşamına tek devam edemez mi, istese yeniden evlenemez mi... Neden tercihi karşı tarafa bırakmıyor?
Bırak alsın annesine evini bence.
3 ay sanırım. Ondan sonra tekrar bu şehire döner mi meçhul. Bu akşam buluşucaz yine. Ben de laf arasında konu açılırsa eğer asker biriyle sevgili olmayı düşünmediğimi söyleyeyim bari:)
Yok, imzayı atmadıktan sonra, 10 yıllık sevgilisi de olsa, ölürse arkada bırakmış olmayacak kadınıEvlilik düşünmüyorsa ciddi ilişki de düşünmez. İkisinde de uzaktayken aklı kalır
Teşekkür ederim. Akşam yazarım gelişmeleriÇok uzun değilmiş aslında , biraz akışına ve ona bırakın bence , konu açılırsa net yorumlar yapmaktan kaçının ,söylemeyin öyle birşey şans verilebilir ama siz çok yorum yapmayın bakalım, o neler dökülecek daha.
Hakkınızda hayırlısı olsun, hoşlanıyorsunuz sizde denemeye değebilir , çokta keskin olmayın bakalım.
Bize de haber verin)))
İyi bir arkadaş olabilir ama kesinlikle beraberlik düşünülecek birisi değil. Çok kurnazYok, imzayı atmadıktan sonra, 10 yıllık sevgilisi de olsa, ölürse arkada bırakmış olmayacak kadınıMantığa gel...
Mal mülküne ortak bırakmayacak alsında, hepsi anacuğuna...
Aynen, şark kurnazı dediklerinden. Kadınını sahiplenen ayağına yatarken, ince hesap peşinde.İyi bir arkadaş olabilir ama kesinlikle beraberlik düşünülecek birisi değil. Çok kurnazve de anneci
+1Bu kadarcık tanışıklıktan nasıl konu evliliğe geldi de, "ben mesleğimden dolayı evlenmeyi düşünmüyorum" şeklinde bir cümle kurdu bu arkadaş?
Sizin bu yönde bu sorgulamanız olmadıysa bu tarz ortaya atılan beylik laflar bana çok itici geliyor. Benimle ciddi bir niyetin varsa, geri bas der gibi... ya da sanki sizin ona dibiniz düştü de hemen kancayı takacakmışsınız şeklinde bir itham...
Mutluluklar dilerim.askerlerle evlilik inanilmaz zor o asamaya gelene kadar herseye dikkat etmenizi onermeye geldim.hevesiniz kacmasin ama kendinizide kaptirmayin fazla.Hanımlar merhaba
Yine karmaşık bir konuyla karşınızdayım.
Bu yaz yazlıkta biriyle tanışmıştım. Daha doğrusu kız arkadaşımla birkaç günlüğüne bizim yazlığa gelmiştik. Bir akşam bahçede otururken evimizin önünden geçen iki kişiye arkadaşım birşey sordu, derken sohbet muhabbet uzadı. Arkadaşım da bu kişileri bizim bahçeye kahve içmeye davet etti. İki gün üst üste bize geldiler, sohbet muhabbet derken sabaha kadar oturduk. Bu kişiler bizim komşularımızmış, çok yakın oturuyoruz. Astsubaylar ve görevleri nedeniyle bu şehirdeler.
İki gün görüştükten sonra biz istanbula döndük. Ama öncesinde şöyle birşey oldu. Bizim bahçeye çiçek dikmiştim. Yazlıkta da çok durmayacağımız için askerlerden birine çiçeğimi sulamasını rica ettim:) O da kabul etti. Numaramızı da almıştık zaten. Ben istanbula döndükten sonra çiçeğimin durumunu sordum bir iki sefer. Bu konuşmalar çok uzun değildi. Havalar nasıl, çiçek öldü mü kaldı mı, gelince görüşürüz tekrar gibi...
Ben de 10 gün önce yazlığa geldim, gelmeden öncede storyime yolda olduğumu belirten bir video attım. Bu da hemen mesaj attı, hoş geldin işte geldiğini söyleseydin seni otogardan alırdım falan dedi.
Neyse hala yazlıktayım. Biz ara ara buluşuyoruz. İlk buluşma teklifini ben ettim. Sonraki teklifler hep ondan geldi. Story atsam anında birşey yazar mesela. Hatta geçen evine davet etti oturduk kahve içtik. Burada sezon bittiği için pek açık kafe yok. Yanlış anlaşılmasın eve gitme durumu:) Bu akşam yine buluşmak istedi yine çıkacağız.
Çok olgun kibar biri. Onunla sohbet ederken çok keyif alıyorum. Ama iki ay sonra eğitime başka bir şehre gitme durumu var. Büyük ihtimal gider. Yani hiç bu kişiye kendimi kaptırıp üzülmeyeyim diyorum ama... Bir yandan şansıma tüküreyim diyorum, bir yandan da hayat kısa dene şansını zorla biraz daha diyorum.
Bu arada kendisi mesleğinden dolayı evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Onun için çok zormuş. Ailesine çok değer veriyor. Annesine bir ev almak en büyük hayali. Para biriktirme derdinde şuan.
Not: Eski konumu bilip soru soracaklar için; o kişiyle hala aynıyız, arkadaşlığa devam. Bazı şeyleri zorlamamak en güzeli. :)
Basina gelecekleri bilse arkasina bakmadan kacar. Askeriyenin icindeyim resmen evli olani hepsi demeyim simdi burdaki asker esleri taslamasin. Evli olanlar kendi karisindan cocugundan once ailesine ev araba para gonderme durumunda. Bekar olanda biliyor dikkat cekiyor kizlar tarafindam uniformayla. Oda onlari kovalama derdinde genelde. Ben evli olupta 8 bin maas alan kocayla resmen aç gezme durumundaydim doguda. ALLAHtan kendi meslegim vardi cakisiyordum yani. O yuzden konu sahibi dikkat etmeli.zor bir hayatlari var. Ayrica dediginiz gini her askerde sınırda catismiyor. Biz gullik guliktanlik 3 sehirde rahat gezdik. Savasi catismasida var tabiki Allah hepsinin yardimcisi olsun. Parasini tutan mesleginin hakkini veriyor yatirimini yapan ilerde rahat yasiyor ama cok az sayilari bunlarinArtizz yaben sevmedim yaklaşımını, ama ben genel olarak da böyle maço tiplere karşı ön yargılıyım.
Sınırda mı savaşıyor, ya da asker olmayan ölmüyor mu? Bunun garantisi mi var? Veya kocası ölen/ ayrılan kadın yaşamına tek devam edemez mi, istese yeniden evlenemez mi... Neden tercihi karşı tarafa bırakmıyor?
Bırak alsın annesine evini bence.
Aynen etrafımda asker tanıdığım yok ama onlarla yaşamak zor olmalı cidden. Sizin de Allah yardımcınız olsun.Mutluluklar dilerim.askerlerle evlilik inanilmaz zor o asamaya gelene kadar herseye dikkat etmenizi onermeye geldim.hevesiniz kacmasin ama kendinizide kaptirmayin fazla.
Kolay kolay hicbir asker isini birakmaz vatani seven cok ayri ama birde maasi cok guzel bu meslegin heleki annesine ev almak isteyen (bana gore tam korkmaniz gereken bir es adayi) hayatta meslegini birakmaz. Astsubay maaslari cok saglam iyi. Isini birakirmi aptalmi adamAynen etrafımda asker tanıdığım yok ama onlarla yaşamak zor olmalı cidden. Sizin de Allah yardımcınız olsun.
Bizim de işte çiçek sulama falan derken yakınlaştık. Yoksa asker olduğunu bile bilmiyordum tanıştığımızda. İşini bırakırsa anca kabul edebilirim diye düşünüyorum.
Kendi mesleği daha iyi ama. Çok geçerli bir mesleği var. Dört yıllık iyi bölüm ve okuldan mezun ama yaptığı mesleğe bakKolay kolay hicbir asker isini birakmaz vatani seven cok ayri ama birde maasi cok guzel bu meslegin heleki annesine ev almak isteyen (bana gore tam korkmaniz gereken bir es adayi) hayatta meslegini birakmaz. Astsubay maaslari cok saglam iyi. Isini birakirmi aptalmi adam
Yaslar kac. Bu adam evlenmeyi dusunmuyorsa bak acik acik soylemis fazla kaptrma kendini. Simdilik iyi hos guzel geliyor ama bak bile bile lades deme. Gecrekten hayatlari cok zor. Ben cock cok sevdim esimi seninle daglara bayirlara ovalara demistim. bu sozu verdigim icin evliligimizde cok kizdim kendime. Olmuyor yani cok fedakarlik yaoiyosun. Bak sana en kolay yoldan anlatacagim net anlayacaksin. Bu adamlar simdi bekarken saglam paralar aliyorlar ve ailelerini bir guzel alistiriyolar tamammi.Kendi mesleği daha iyi ama. Çok geçerli bir mesleği var. Dört yıllık iyi bölüm ve okuldan mezun ama yaptığı mesleğe bakDediğiniz gibi işini bırakacak gibi durmuyor. Bu akşam buluştuk yine, birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Hiç sıkılmıyorum yanında. Bu frekansı bile yakalamak güzel ama işte gittik tatil yerinde askere denk geldik:) Önümüzdeki sene için bile benle planlar yapıyor of offf çok moktan bir durumdayım.
Evlilik düşünmediğini söyleyen adamdan hiç bir şey olmaz adam açık ve net söylemiş yani neyini sorguladığını hiç anlamdım evlilik düşünmüyorsan tabi ki devam edebilirsin ama daha yeni tanıştığım bir adamın bana bu lafı etmesi evlilik düşünmesem bile benim gururumu incitirdi önden uyarı veriyor resmen ne sanıyorlar kendilerini anlmadım o ilgileniyor benle diyorsunda 30 unu geçmiş adam senin ondan hoşlandığından emindir yani hatta o kadar eminki evlilik düşünme öyle takılalım deme cürretini gösteriyorHanımlar merhaba
Yine karmaşık bir konuyla karşınızdayım.
Bu yaz yazlıkta biriyle tanışmıştım. Daha doğrusu kız arkadaşımla birkaç günlüğüne bizim yazlığa gelmiştik. Bir akşam bahçede otururken evimizin önünden geçen iki kişiye arkadaşım birşey sordu, derken sohbet muhabbet uzadı. Arkadaşım da bu kişileri bizim bahçeye kahve içmeye davet etti. İki gün üst üste bize geldiler, sohbet muhabbet derken sabaha kadar oturduk. Bu kişiler bizim komşularımızmış, çok yakın oturuyoruz. Astsubaylar ve görevleri nedeniyle bu şehirdeler.
İki gün görüştükten sonra biz istanbula döndük. Ama öncesinde şöyle birşey oldu. Bizim bahçeye çiçek dikmiştim. Yazlıkta da çok durmayacağımız için askerlerden birine çiçeğimi sulamasını rica ettim:) O da kabul etti. Numaramızı da almıştık zaten. Ben istanbula döndükten sonra çiçeğimin durumunu sordum bir iki sefer. Bu konuşmalar çok uzun değildi. Havalar nasıl, çiçek öldü mü kaldı mı, gelince görüşürüz tekrar gibi...
Ben de 10 gün önce yazlığa geldim, gelmeden öncede storyime yolda olduğumu belirten bir video attım. Bu da hemen mesaj attı, hoş geldin işte geldiğini söyleseydin seni otogardan alırdım falan dedi.
Neyse hala yazlıktayım. Biz ara ara buluşuyoruz. İlk buluşma teklifini ben ettim. Sonraki teklifler hep ondan geldi. Story atsam anında birşey yazar mesela. Hatta geçen evine davet etti oturduk kahve içtik. Burada sezon bittiği için pek açık kafe yok. Yanlış anlaşılmasın eve gitme durumu:) Bu akşam yine buluşmak istedi yine çıkacağız.
Çok olgun kibar biri. Onunla sohbet ederken çok keyif alıyorum. Ama iki ay sonra eğitime başka bir şehre gitme durumu var. Büyük ihtimal gider. Yani hiç bu kişiye kendimi kaptırıp üzülmeyeyim diyorum ama... Bir yandan şansıma tüküreyim diyorum, bir yandan da hayat kısa dene şansını zorla biraz daha diyorum.
Bu arada kendisi mesleğinden dolayı evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Onun için çok zormuş. Ailesine çok değer veriyor. Annesine bir ev almak en büyük hayali. Para biriktirme derdinde şuan.
Not: Eski konumu bilip soru soracaklar için; o kişiyle hala aynıyız, arkadaşlığa devam. Bazı şeyleri zorlamamak en güzeli. :)
Önümüzdeki sene için bile benle planlar yapıyor of offf çok moktan bir durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?