Hem yazlık hem asker arkadaşım :)

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Hanımlar merhaba
Yine karmaşık bir konuyla karşınızdayım.
Bu yaz yazlıkta biriyle tanışmıştım. Daha doğrusu kız arkadaşımla birkaç günlüğüne bizim yazlığa gelmiştik. Bir akşam bahçede otururken evimizin önünden geçen iki kişiye arkadaşım birşey sordu, derken sohbet muhabbet uzadı. Arkadaşım da bu kişileri bizim bahçeye kahve içmeye davet etti. İki gün üst üste bize geldiler, sohbet muhabbet derken sabaha kadar oturduk. Bu kişiler bizim komşularımızmış, çok yakın oturuyoruz. Astsubaylar ve görevleri nedeniyle bu şehirdeler.
İki gün görüştükten sonra biz istanbula döndük. Ama öncesinde şöyle birşey oldu. Bizim bahçeye çiçek dikmiştim. Yazlıkta da çok durmayacağımız için askerlerden birine çiçeğimi sulamasını rica ettim:) O da kabul etti. Numaramızı da almıştık zaten. Ben istanbula döndükten sonra çiçeğimin durumunu sordum bir iki sefer. Bu konuşmalar çok uzun değildi. Havalar nasıl, çiçek öldü mü kaldı mı, gelince görüşürüz tekrar gibi...
Ben de 10 gün önce yazlığa geldim, gelmeden öncede storyime yolda olduğumu belirten bir video attım. Bu da hemen mesaj attı, hoş geldin işte geldiğini söyleseydin seni otogardan alırdım falan dedi.
Neyse hala yazlıktayım. Biz ara ara buluşuyoruz. İlk buluşma teklifini ben ettim. Sonraki teklifler hep ondan geldi. Story atsam anında birşey yazar mesela. Hatta geçen evine davet etti oturduk kahve içtik. Burada sezon bittiği için pek açık kafe yok. Yanlış anlaşılmasın eve gitme durumu:) Bu akşam yine buluşmak istedi yine çıkacağız.
Çok olgun kibar biri. Onunla sohbet ederken çok keyif alıyorum. Ama iki ay sonra eğitime başka bir şehre gitme durumu var. Büyük ihtimal gider. Yani hiç bu kişiye kendimi kaptırıp üzülmeyeyim diyorum ama... Bir yandan şansıma tüküreyim diyorum, bir yandan da hayat kısa dene şansını zorla biraz daha diyorum.
Bu arada kendisi mesleğinden dolayı evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Onun için çok zormuş. Ailesine çok değer veriyor. Annesine bir ev almak en büyük hayali. Para biriktirme derdinde şuan.
Not: Eski konumu bilip soru soracaklar için; o kişiyle hala aynıyız, arkadaşlığa devam. Bazı şeyleri zorlamamak en güzeli. :)

yaşınız kaç

yani evlenme fikri şu an uzak olabilir

acelesi yok

zaten askerlerde tayin vs evlenmem deseler de bir çoğu belirli bir yaşa gelince evleniyorlar işte

lakin sadece zaman geçirmek istemiş de olabilirler

yoldan geçerken bir şey sorulunca bu kadar muhabbet çok hızlı geldi bana

(tamam kabul ben yaşlandım)

İkimizde otuzu bi tık geçmiş insanlarız:)
Aslında benim de çok yaptığım birşey değil ama arkadaşım çok konuşkan dışa dönük biri. Onun sayesinde oldu yani tanışma işi.

İkimizde otuzu bi tık geçmiş insanlarız:)
Aslında benim de çok yaptığım birşey değil ama arkadaşım çok konuşkan dışa dönük biri. Onun sayesinde oldu yani tanışma işi.

ben biraz daha küçüksünüz diye düşünmüştüm neden evliliğe geldi konuya anlam verememiştim

biraz takılın hoşunuza gittiyse ama evlenme amacınız varsa adam net olarak haber vermiş

Gülüp eğleniyoruz ama yeri geliyor bu tarz mesleğiyle, yaşantısıyla ilgili konular da açılıyor. O ara söyleyiverdi bunları. Hepte makara yapılmıyor ki...

Gülüp eğleniyoruz ama yeri geliyor bu tarz mesleğiyle, yaşantısıyla ilgili konular da açılıyor. O ara söyleyiverdi bunları. Hepte makara yapılmıyor ki...

Aslında şunu demek istemiştim, yeni başlayan flörtlerde daha çok karşılıklı birbirini tanıma ,merak etme , heyecan olur.

Bu konularda elbet konuşulur,hep makara olmaz ,ama zamanı şu an değil.

Bu kadarcık tanışıklıktan nasıl konu evliliğe geldi de, "ben mesleğimden dolayı evlenmeyi düşünmüyorum" şeklinde bir cümle kurdu bu arkadaş?

Sizin bu yönde bu sorgulamanız olmadıysa bu tarz ortaya atılan beylik laflar bana çok itici geliyor. Benimle ciddi bir niyetin varsa, geri bas der gibi... ya da sanki sizin ona dibiniz düştü de hemen kancayı takacakmışsınız şeklinde bir itham...

Aslında şunu demek istemiştim, yeni başlayan flörtlerde daha çok karşılıklı birbirini tanıma ,merak etme , heyecan olur.

Bu konularda elbet konuşulur,hep makara olmaz ,ama zamanı şu an değil.
Sizce peki bir ilgisi var mı bana karşı? Yoksa arkadaşça mı ilerliyoruz şuan?

Ben hiç ona evlenmeyi düşünüyor musun vs gibi bir soru sormadım. Bu konu aslında onun mesleğinden ve her an ölümle burun buruna yaşayacağından dolayı arkasında bir eş bırakmayı istemediğini söyledi. Rahatsızlık duyarmış.
Ama dediğiniz gibi belki ileride ilişkimiz boyut değiştirir ciddi birşey istersem diye önceden önlem mi alıyor acaba bilemedim:/
Yoksa şuan ona karşı ilgimi belli edecek hiçbirşey yapmıyorum. Kendisi msj atıp görüşelim diyor.

Sizce peki bir ilgisi var mı bana karşı? Yoksa arkadaşça mı ilerliyoruz şuan?

İlgisi yok diyemem çünkü görüşmek istiyor sürekli, ama iki ay sonra gidecek olması düşündürdü biraz.

30 yaşını geçmiş, en büyük hayali annesine ev alabilmek(bu kötü birşey değil, yanlış anlamayın) ama sıra size ne zaman gelecek?
Ne kadar kalacak eğitimde ?

Artizz ya ben sevmedim yaklaşımını, ama ben genel olarak da böyle maço tiplere karşı ön yargılıyım.

Sınırda mı savaşıyor, ya da asker olmayan ölmüyor mu? Bunun garantisi mi var? Veya kocası ölen/ ayrılan kadın yaşamına tek devam edemez mi, istese yeniden evlenemez mi... Neden tercihi karşı tarafa bırakmıyor?

Bırak alsın annesine evini bence.

3 ay sanırım. Ondan sonra tekrar bu şehire döner mi meçhul. Bu akşam buluşucaz yine. Ben de laf arasında konu açılırsa eğer asker biriyle sevgili olmayı düşünmediğimi söyleyeyim bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…