- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
İkimizde otuzu bi tık geçmiş insanlarız:)yaşınız kaç
yani evlenme fikri şu an uzak olabilir
acelesi yok
zaten askerlerde tayin vs evlenmem deseler de bir çoğu belirli bir yaşa gelince evleniyorlar işte
lakin sadece zaman geçirmek istemiş de olabilirler
yoldan geçerken bir şey sorulunca bu kadar muhabbet çok hızlı geldi bana
(tamam kabul ben yaşlandım)
İkimizde otuzu bi tık geçmiş insanlarız:)
Aslında benim de çok yaptığım birşey değil ama arkadaşım çok konuşkan dışa dönük biri. Onun sayesinde oldu yani tanışma işi.
Gülüp eğleniyoruz ama yeri geliyor bu tarz mesleğiyle, yaşantısıyla ilgili konular da açılıyor. O ara söyleyiverdi bunları. Hepte makara yapılmıyor ki...Yani bilemedim ki, daha üç beş gün flörtleştiğim biri bana en büyük hayalim anneme ev almak, ailem çok önemli,para biriktirmem lazım falan dese, ne biliyim sıkıcı yani.
Çok ciddi konuşmalar bunlar, gülüp eğlenmek gerekirken ,özet sıkıcı işte.
Doğru bu açıdan hiç düşünmemiştim:))En buyuk hayali annesine ev almak miymis? Evlenmeyi dusunmemesi isabet olmus. Zira dusunurse evi karisina aldiracak belli.
Gülüp eğleniyoruz ama yeri geliyor bu tarz mesleğiyle, yaşantısıyla ilgili konular da açılıyor. O ara söyleyiverdi bunları. Hepte makara yapılmıyor ki...
Sizce peki bir ilgisi var mı bana karşı? Yoksa arkadaşça mı ilerliyoruz şuan?Aslında şunu demek istemiştim, yeni başlayan flörtlerde daha çok karşılıklı birbirini tanıma ,merak etme , heyecan olur.
Bu konularda elbet konuşulur,hep makara olmaz ,ama zamanı şu an değil.
Ben hiç ona evlenmeyi düşünüyor musun vs gibi bir soru sormadım. Bu konu aslında onun mesleğinden ve her an ölümle burun buruna yaşayacağından dolayı arkasında bir eş bırakmayı istemediğini söyledi. Rahatsızlık duyarmış.Bu kadarcık tanışıklıktan nasıl konu evliliğe geldi de, "ben mesleğimden dolayı evlenmeyi düşünmüyorum" şeklinde bir cümle kurdu bu arkadaş?
Sizin bu yönde bu sorgulamanız olmadıysa bu tarz ortaya atılan beylik laflar bana çok itici geliyor. Benimle ciddi bir niyetin varsa, geri bas der gibi... ya da sanki sizin ona dibiniz düştü de hemen kancayı takacakmışsınız şeklinde bir itham...
Sizce peki bir ilgisi var mı bana karşı? Yoksa arkadaşça mı ilerliyoruz şuan?
Artizz yaBen hiç ona evlenmeyi düşünüyor musun vs gibi bir soru sormadım. Bu konu aslında onun mesleğinden ve her an ölümle burun buruna yaşayacağından dolayı arkasında bir eş bırakmayı istemediğini söyledi. Rahatsızlık duyarmış.
Ama dediğiniz gibi belki ileride ilişkimiz boyut değiştirir ciddi birşey istersem diye önceden önlem mi alıyor acaba bilemedim:/
Yoksa şuan ona karşı ilgimi belli edecek hiçbirşey yapmıyorum. Kendisi msj atıp görüşelim diyor.
Aynen itici geldi bana da. Sanki ondan çok beklentim varmış gibi.ikiniz de olgun yaşta insanlarsınız. Evlilik düşğnmediğini açıkça söylemiş. Kendini kaptırma bence. Sevgililiğe bile niyeti olan erkek böyle konuşmaz bence
3 ay sanırım. Ondan sonra tekrar bu şehire döner mi meçhul. Bu akşam buluşucaz yine. Ben de laf arasında konu açılırsa eğer asker biriyle sevgili olmayı düşünmediğimi söyleyeyim bari:)İlgisi yok diyemem çünkü görüşmek istiyor sürekli, ama iki ay sonra gidecek olması düşündürdü biraz.
30 yaşını geçmiş, en büyük hayali annesine ev alabilmek(bu kötü birşey değil, yanlış anlamayın) ama sıra size ne zaman gelecek?
Ne kadar kalacak eğitimde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?