hem işletmeyi telefon sapıkları bile okuyormuş diyor hemde beni beğeniyor ?

Sevgilim işletme okuyor

Çok iyi karakterli, efendi, pırıl pırıl bir delikanlıdır

Okumakla adam olunmuyor :)

Sen o öğretim görevlisine bol bol laf çak bence :)

bir arkadaş yazmış,ben de kendisine katılıyorum. telefon sapıkları insanları işlettiği için oradan espri yapmaya çalışmış,siz yanlış anlamışsınız bence."işletme okuyorum" diyene "kimi işletiyorsun?" şeklinde bir orta yaş amca-teyze esprisi vardır ya onu yapmaya çalışmış ama muazzam saçmalamış yoksa kimse doğru düzgün tanımadığı birinin yüzüne karşı böyle bir terbiyesizlikte bulunmaz. siz fazla hassas davranmışsınız,dert etmeyin

Way öküzzzzzzzzz

Bence gorus ıyı bı hasta agzına et zuahahahhaha cok kotuyum. Ben :)

Ayruca ısletmenın her alan da gıderı olcanı sole banka sırketler fınans borsa

Asıl okuldakımasıstanlar aldıkları maaasaaa baksınlar heralde hocanın gotunde gezıp yalakalık yapıp getır gotur ıslerı cok zoruna gıtmıs belllkıde senden cıkarıo bellı bellı

Nse o bıraz da hocaya yaklassın 37 de hoca olur oda

Ben mi çok safım bilmiyorum ama çocuk bence bazı arkadaşların dediği gibi size takılmaya çalışmış.(telefonla işletme esprisi için)
Hoşunuza gittiyse görüşürsünüz, görüştüğünüzde de bu tür esprilerden hoşlanmadığınız dile getirirsiniz.
Abiniz ne güzel size arkadaşınız gibi sormuş.
Art niyet aramamak lazım.

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar
telefon numaramı verdim gün içinde sürekli arıyor
şuan bu o adammı diyorum kendime
bi süre denemeye karar verdim en azından abim için

Abine çok şaşırdım. Benim abimin kulağına da bir arkadaşının annesinin bizim aileyi beğendiği için beni oğluna düşündüğü tarzında bir laf gitmiş arkadaşı hiçbir şey demediği halde görüşmeyi bile kesmişti abim ve artık evimize getirmez olmuştu arkadaşlarını. Düşündüm de abinin verdiği tepki mi tuhaf yoksa benim abimin verdiği tepki mi tuhaf bilemedim.

kızzzzz hani yok falan diyodun hadi bakalım hayırlısı

hala daha aşk namına bir şey hissetmiyorum
sadece abimin bu kadar güvenmesine karşılık şans veriyorum
ama aklım çok karışık hala

benim abim de acayip kıskançtır
evde de çok kısıtlar beni
ilk defa böyle bir şey yaptı
adamıda senelerdir tanıdığı için sanırım o güveni aldı
Bilmiyorum
belkide benim abim gariptir:)

adam öküzmüs kiziiiim, defolsun gitsin....

abine deki ö ögretim görevlisi biraz daha kitap okusun ama adabi muaseret kitabi alip okusun, madem hoslaniyor bu ne bozmalar, bastan kaybetti gözüme gözükmesin nokta.

hadi görim seni...

Çocuk kendini beğenmiş filan değil bence sadece karşı cinsle karşılaşınca heyecanlanan bir tip. İşletme, telefonda işletme çağrışımı yapmış bünyesinde onunla ilgili espri yapmaya çalışmış belli ki Bazen çekingen insanlar fazla soğuk ve ukala gözükür. Bu çocuğa da aynısı olmuş .

Son düzenleme:
Genelde yapılan bir muhabbettir bu senelerdir,
her konumda yaşta cinsiyette insandan duydum
-İşletme okuyorum
-Mezun olunca ne yapacaksın peki
-Telefonda insanları işleteceğim
gibi bir durum

Yani bana göre onun söylediği laftan ziyade
abi nasıl böyle senden hoşlandı vs gibi bişey diyebiliyor
görüş buluş diyebiliyor
ben belki geri kafalıyımdır

Şimdi gördüm görüşmeye karar vermişsiniz arıyormuş :)
Abiniz için olduğunu söylemişsiniz ama biraz bahane gibi geldi
o adam bu adam mı cümlenizden :)

Son düzenleme:
o arkadası bana gonderın İşletme menzunuyum Arkadaşlarla bi işletelim

Saka bı yana bıldıgın meslek sakası..Tabı bu kısının soyleyıs tarzına falan bakar.. tabı bulundugu ortamda soguk ruzgarlar estırmeye sebep olup gozunuzde ıtıcı olmus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…