Oncelikle belirteyim ki ben de bu zirtoyla ayni meslektenim.
Benim de tanidigim bir hoca var, sana ondan bahsetmek istiyorum. Yanlis anlamayin, zirtolukla insanin mesleginin hicbir alakasi oldugunu dusunmuyorum ama senin adam buyuyunce aynen bu abisi gibi olacak : benim tanidigim hoca 35 yaslarinda, komplekste yeni bir cigir acmis bir insan. Her derste kiz ogrencilerle hahahihi yapip kendi egosunu boylece tatmin ediyor. Bir de oteyi beriyi de bolca kucumser, kendisi dunyanin en akilli insani havalarinda. Kimseyi begenmez, hicbir meslegi begenmez. Bir de sevgilisi vardi ama kiz dayanamayip bildigin baska bir kitaya kacti. :) Adam onu da habire kucumsuyormus, sen cahilsin vs. diyormus, kizin kendisi bana anlatmisti. Komplekslerini etrafindakilerden gidermeye calisiyor, olmadi en kotu erkek ogrencilere kotu davraniyor.
Simdi senin zirtoya gelmek istiyorum, kendisi devlet universitesindeyse inan bana maddi durumu ortalama, ozel universitedeyse maddi durumu ortalamanin altindadir. Yani maddiyatiyla degil, yeriyle ovunmus, okulda kendisine y.vsakca davranan kiz ogrencilerin ilgisinden simarmistir buyuk olasilikla. Kim olursa olsun senin ne egitimini, ne de kisiligini kucumsemeye hakki var, hele de insan begendigi birine niye b.k atar anlamadim???
Neyse, istersen bir dene bununla, muhtemelen soyledigim psikoloji icinde oldugunu goreceksin, zira anlattiklarindan ben bu sonuca vardim.