hem işletmeyi telefon sapıkları bile okuyormuş diyor hemde beni beğeniyor ?

abiye kızkardeşinden hoşlandığını söylemek de ayrı bi cesaret işi
sırf şu cesArete şans verilir :27:

şaka tabiiki,içine sinmemişse boşver.Hem başlarsınız da olmazsa olay çok farklı boyutlara ulaşabilir:-/

böyle bile olsa şans verememki abimin en yakın arkadaşlarından birisi
yani kendimize ait özelimiz bile olmaz saçma sapan biri ilişki olur
ben onların ortamdaki muhabbetlerini bile bilmiyorum sonucta
tanık olduğum yettide arttı
nasıl söyledi ne yaptı
benim düşüncelerimi bile bilmeden
sevgili olursun gidersin dersin ama ne biliyim

3 senedir tanıyorum ben bu insanı daha önce böyle bir muhabbet dönmüş belliki adam beni görünce zaten saçmalamaya başladı heycan mı diyim ne diyim bilmiyorum
abim de daha önce böyle bişey yapmamıştı
işletme okuyanlara zaten artık burun kıvırıyolar
ne olcaksın yani? böyle işte bütün sorular :25:

Bir meslek sahibi olamazsın, evlen işte diyor yani. Ne kadar güveniyor o adama aşikar. Bir de dediğin gibi saçma sapan bir şey olur abin liderliğinde bir ilişkiye başlamak hele ki adam bu kadar patavatsızken bilemiyorum yine de hayat senin hayatın canım istediğin gibi değerlendirip karar alırsın eminim.

Oncelikle belirteyim ki ben de bu zirtoyla ayni meslektenim.
Benim de tanidigim bir hoca var, sana ondan bahsetmek istiyorum. Yanlis anlamayin, zirtolukla insanin mesleginin hicbir alakasi oldugunu dusunmuyorum ama senin adam buyuyunce aynen bu abisi gibi olacak : benim tanidigim hoca 35 yaslarinda, komplekste yeni bir cigir acmis bir insan. Her derste kiz ogrencilerle hahahihi yapip kendi egosunu boylece tatmin ediyor. Bir de oteyi beriyi de bolca kucumser, kendisi dunyanin en akilli insani havalarinda. Kimseyi begenmez, hicbir meslegi begenmez. Bir de sevgilisi vardi ama kiz dayanamayip bildigin baska bir kitaya kacti. :) Adam onu da habire kucumsuyormus, sen cahilsin vs. diyormus, kizin kendisi bana anlatmisti. Komplekslerini etrafindakilerden gidermeye calisiyor, olmadi en kotu erkek ogrencilere kotu davraniyor.

Simdi senin zirtoya gelmek istiyorum, kendisi devlet universitesindeyse inan bana maddi durumu ortalama, ozel universitedeyse maddi durumu ortalamanin altindadir. Yani maddiyatiyla degil, yeriyle ovunmus, okulda kendisine y.vsakca davranan kiz ogrencilerin ilgisinden simarmistir buyuk olasilikla. Kim olursa olsun senin ne egitimini, ne de kisiligini kucumsemeye hakki var, hele de insan begendigi birine niye b.k atar anlamadim???

Neyse, istersen bir dene bununla, muhtemelen soyledigim psikoloji icinde oldugunu goreceksin, zira anlattiklarindan ben bu sonuca vardim.

bu adamın amacı ciddi heralde ki abin izin vermiş sizinle görüşmesine
öylesine takılmak için olsa abinin izin vereceğini sanmıyorum.
ama çooook yakışıksız bi yorum yapmış.
daha ilk dakikadan dakka bir gol bir sizi ezmiş.
ciddi bi ilişkiniz olursa ileride çoki çekersin bence.
iyi ki öğretim görevlisi olmuş burnu kaf dağında.
bence siz abinizi dinlemeyin zaten hoşlanmamışsınız da kendi içinizdeki sesi dinleyin.
böyle bi adam özel hayatında çok problemli olur gibi geliyor.
ayrıca şakanın yapılacağı şeyler vardır yapılmayacağı şeyler vardır.
bir de daha yeni tanıştığın özellikle bir bayana böyle espiriler çok yakışıksız.
ben bu espiriyi ancak bebeklikten arkadaş olduğu bir erkeğe yapsa garipsemeyebilirdim.
siz de o kişi değilsiniz ama.

Şu Türk insanlarının işletme bölümüyle ne alıp veremedikleri var anlamıyorum.
En cahil okul yüzü görmemiş insanlar bile işletme bölümü diyince suratını ekşitip "olsun üzülme napalım" diyebiliyor. Öyle bir duruma getiriyorlar ki insanın işletme okudum yerine ilkokul mezunuyum ya da okul yüzü görmedim diyesi geliyor. İnsanlar utanacak bişey yapmışsınız gibi gözlerinizin içine bakıyor. Sadece benim değil bir çok işletme mezunu arkadaşımın yaşadıkları şeyler bunlar.
Hadi cahilleri anladım da okumuş insanların bu şekilde yaklaşmalarına ne demeli?
Devletin de suçu var her iki yıl bitiren açıköğretimden işletmeyle dört yılı tamamlayabiliyor. Adam tekstil okuyor üstünü işletmeyle tamamlıyor. Buna bi son versinler artık. Bölümümüzün değerini düşürdükleri yetmiyor mu düzeltsinler bu hatalarını.
İki yıl işletme okuyan açıköğretimle tamamlayabilsin ama iki yıllık sekreterlik, tekstil, inşaat vs mezunlarına neden bu hak veriliyor anlamıyorum.

kızlar ben adnan menderes işletme önlisans mezunuyum
aynı zamanda aöften lisans tamamlıyorum
Kocaeli üniv. 2. sınıf hemşirelikte kaydım var ama gidemiyorum kaydım donuk şuanda.

Her neyse geçen akşam abimin aydından arkadaşları geldi
Abimde orada okudu
Bunlar istanbula gelmişler
Abimde bize getirdi
İyi hoş ne güzel gelmişler vefalılarmış ki abimi es geçmemişler

Oturuyorduk bunlar öğrencilik yıllarından filan bahsediyorlardı
banada ne okudun çalışıyor musun diye sordu biri
bende işletme mezunuyum çalışmıyorum dedim
güldü ve alaycı tavırla işletmeyi artık telefon sapıklarıda okuyor dedi
Kendileri öğretim görevlisi ya beni küçümsediler :14:

çok bozuldum abim yüzlerine karşı bişey demedi ve mutfağa gidince peşimden geldi aldırma dedi
onlar adına özür diledi hayret odun abimden böyle bi tavırda beklemezdim ya neyse dedim
Ertesi gün abime beni beğendiğini söylemiş o kişi
kesinlikle hayır dedim
ama şuan bi kere görüş diyor abim
zaten anlamıştım bu kadar ince ruhlu bi abim yok yani benim

Neymş aydındaykende beni görürmüş beğenirmiş
Yuh ya abim nasıl böyle bir muhabbete girer anlamış değilim
30 yaşında kocaman insan
Kardeşini ne durumu düşürdü hiç takmıyodur eminimki
Zaten aramız bozuktu şimdi hepten soğudum:25:

Sorum; bu kişiye hem patavatsızlığını hemde onu istemediğimi nasıl anlatırım?
İnceden baya bi oturtmak istiyorum lafı
Ama abimle de araları bozulsun bana saldırsın istemiyorum
Yardım edin kızlar

Bende işletme mezunuyum ayıp valla.siz adama deyin madem işletme mezunuyum ama henüz deneyimim yok telefonda işletme konusunda gerekli donanima sahip olayım söz ilk sizi aricam deyin.

bence orda sizinle iletişim kurmak için soğuk bi espri yapmış.. niyeti ciddi ki abinde onaylamış her önüne onunla konus diyecek hali yoktu.. ki o adamda seni okadar küçük görse evlenmeyi düşünmezdi...

çok bayat bi espri yapmış ilgini çekmek için aldırma sen İŞLETME telefonda işletme anlamında da kullanılır ya :)onu vurgulamış böyle bayat espri seviosan dene derim:)

Son düzenleme:
nedense aranızda bişiler olucakmış diye sezdim ben :1::1::30:
yok canım mümkün değil olamaz
bi kere estetik açısından bie uymuyoruz o sarısın renkli gözlü uzun boylu
ben esmer kısa ve kilolu :)
düşünce tarzımızda baya farklı

aklima soyle bisi geldi iyy deseniz de yazasim var:

acep bu bey telefon sapiklari da insanlari isletiyor manasinda bi espri yapmis olamaz mi:27:
muhtemelen böyle düşündü

Oncelikle belirteyim ki ben de bu zirtoyla ayni meslektenim.
Benim de tanidigim bir hoca var, sana ondan bahsetmek istiyorum. Yanlis anlamayin, zirtolukla insanin mesleginin hicbir alakasi oldugunu dusunmuyorum ama senin adam buyuyunce aynen bu abisi gibi olacak : benim tanidigim hoca 35 yaslarinda, komplekste yeni bir cigir acmis bir insan. Her derste kiz ogrencilerle hahahihi yapip kendi egosunu boylece tatmin ediyor. Bir de oteyi beriyi de bolca kucumser, kendisi dunyanin en akilli insani havalarinda. Kimseyi begenmez, hicbir meslegi begenmez. Bir de sevgilisi vardi ama kiz dayanamayip bildigin baska bir kitaya kacti. :) Adam onu da habire kucumsuyormus, sen cahilsin vs. diyormus, kizin kendisi bana anlatmisti. Komplekslerini etrafindakilerden gidermeye calisiyor, olmadi en kotu erkek ogrencilere kotu davraniyor.

Simdi senin zirtoya gelmek istiyorum, kendisi devlet universitesindeyse inan bana maddi durumu ortalama, ozel universitedeyse maddi durumu ortalamanin altindadir. Yani maddiyatiyla degil, yeriyle ovunmus, okulda kendisine y.vsakca davranan kiz ogrencilerin ilgisinden simarmistir buyuk olasilikla. Kim olursa olsun senin ne egitimini, ne de kisiligini kucumsemeye hakki var, hele de insan begendigi birine niye b.k atar anlamadim???

Neyse, istersen bir dene bununla, muhtemelen soyledigim psikoloji icinde oldugunu goreceksin, zira anlattiklarindan ben bu sonuca vardim.
benimde ilk aklıma gelen oydu
beğense niye karalasın ki
denemek istemiyorum bende bir yıl sonra y. lisansa başlıcam böyle meslektaşlarımın olması çok üzdü beni

bu adamın amacı ciddi heralde ki abin izin vermiş sizinle görüşmesine
öylesine takılmak için olsa abinin izin vereceğini sanmıyorum.
ama çooook yakışıksız bi yorum yapmış.
daha ilk dakikadan dakka bir gol bir sizi ezmiş.
ciddi bi ilişkiniz olursa ileride çoki çekersin bence.
iyi ki öğretim görevlisi olmuş burnu kaf dağında.
bence siz abinizi dinlemeyin zaten hoşlanmamışsınız da kendi içinizdeki sesi dinleyin.
böyle bi adam özel hayatında çok problemli olur gibi geliyor.
ayrıca şakanın yapılacağı şeyler vardır yapılmayacağı şeyler vardır.
bir de daha yeni tanıştığın özellikle bir bayana böyle espiriler çok yakışıksız.
ben bu espiriyi ancak bebeklikten arkadaş olduğu bir erkeğe yapsa garipsemeyebilirdim.
siz de o kişi değilsiniz ama.

abimden ilk defa böyle bişey duydum
elbette güvenmese bana görüş demezdi eminim
oda böyle pot kıracağını bilmiyodur muhtemelen
kahvede muhabbet eder gibi lafı yapıştırdı adam

Dikkatini Çekmek İstemiş O Zavallı Şahsiyet Ama Kendini Küçük Düşürmüş Bu Arada Farkında Değil Hanzo :27: Daha Söylenecek Çok Lafım Var Hem Abine Hemde O Hanzo'ya Lakin Ban Yemek İstemiyorum :1: Nasıl Öğretim Görevlisi Yapmışlar Onu Oda Ayrı Mevzu Nerede Ne konuşucağını Bilmeyen Zavallıcık :36: Şu Lafından Sonra Aşk Meşk Düşünüyo Da Olsam Vazgeçerdim Jet Hızıyla

Yalnız Zekasına Hayran Kaldım Telefon Sapıklığı Ve İşletme Güzel Benzetme Doğrusu :27::37: :60:

Şu Türk insanlarının işletme bölümüyle ne alıp veremedikleri var anlamıyorum.
En cahil okul yüzü görmemiş insanlar bile işletme bölümü diyince suratını ekşitip "olsun üzülme napalım" diyebiliyor. Öyle bir duruma getiriyorlar ki insanın işletme okudum yerine ilkokul mezunuyum ya da okul yüzü görmedim diyesi geliyor. İnsanlar utanacak bişey yapmışsınız gibi gözlerinizin içine bakıyor. Sadece benim değil bir çok işletme mezunu arkadaşımın yaşadıkları şeyler bunlar.
Hadi cahilleri anladım da okumuş insanların bu şekilde yaklaşmalarına ne demeli?
Devletin de suçu var her iki yıl bitiren açıköğretimden işletmeyle dört yılı tamamlayabiliyor. Adam tekstil okuyor üstünü işletmeyle tamamlıyor. Buna bi son versinler artık. Bölümümüzün değerini düşürdükleri yetmiyor mu düzeltsinler bu hatalarını.
İki yıl işletme okuyan açıköğretimle tamamlayabilsin ama iki yıllık sekreterlik, tekstil, inşaat vs mezunlarına neden bu hak veriliyor anlamıyorum.

evet bencede ülkenin önemli sorunalrından biri bu
diğer bölümlere farklı lisans imkanları varken çoğu bölüm işletme iktisat
çok fazla mezun veriyor bu yüzden de her yerde biçok rakibimiz oluyor
en azından lisans tamamlama şansı verilmeseydi
dgs uğraşmak istemeyen yazıyo geçiyo
kimsenin umrunda değilki ne de olsa bi sürü kişiden harc gelmiş oluyor

Bende işletme mezunuyum ayıp valla.siz adama deyin madem işletme mezunuyum ama henüz deneyimim yok telefonda işletme konusunda gerekli donanima sahip olayım söz ilk sizi aricam deyin.

hahaha bu iyimiş gerçekten aklıma gelseydi derdim :D

bence orda sizinle iletişim kurmak için soğuk bi espri yapmış.. niyeti ciddi ki abinde onaylamış her önüne onunla konus diyecek hali yoktu.. ki o adamda seni okadar küçük görse evlenmeyi düşünmezdi...

çok bayat bi espri yapmış ilgini çekmek için aldırma sen İŞLETME telefonda işletme anlamında da kullanılır ya :)onu vurgulamış böyle bayat espri seviosan dene derim:)

aynen çok fazla soğuk ve bayat bi espri oldu
abimle aramız çok iyi değildir ama bu konuda güvenmeseydi görüş demezdi
ama istemiyorum ilk intibağ kötü oldu

Dikkatini Çekmek İstemiş O Zavallı Şahsiyet Ama Kendini Küçük Düşürmüş Bu Arada Farkında Değil Hanzo :27: Daha Söylenecek Çok Lafım Var Hem Abine Hemde O Hanzo'ya Lakin Ban Yemek İstemiyorum :1: Nasıl Öğretim Görevlisi Yapmışlar Onu Oda Ayrı Mevzu Nerede Ne konuşucağını Bilmeyen Zavallıcık :36: Şu Lafından Sonra Aşk Meşk Düşünüyo Da Olsam Vazgeçerdim Jet Hızıyla

Yalnız Zekasına Hayran Kaldım Telefon Sapıklığı Ve İşletme Güzel Benzetme Doğrusu :27::37: :60:

Evet süper zeka olmalı kendisi
bende bi süre ne demek istediğini anlmaya çalıştım ama bağlantı kuramamıştım
arkadaşlar aydınlattı beni :27:
hey allahım ya eller iyisini teper banada bunlar gelir

Eğitim görevlisi mi ?

Arkadaşının kardeşine asılanlar/yan gözle bakanlar da eğitim görevlisi oluyor !

karakter meselesi bu işte adamları yan gözle bakar mısın eder misin diye sorup görev vermiyorlar
benim zamanımda hocalarım hergün başka öğrencisiyle gezerdi
Şahit olmuşluğumda var
iş işte kalır özel hayat kendinindir düşüncesi var onlarda
sıradan biride yapıyor doktorda mühendisde
keşke meslekleri kadar saygın olabilseler

bu kadar batırmasaydı diye düşündüm
yine yapamazdım
abimin en yakın arkadaş grubundan biriyle hemde...

Back