aynen beklicem..gün içinde o yapsın gece ben yaparım :)kocan yapsınn bencee bekle :)
Bunlarıda deneyebilirsin:
Hikayenizi yazın.Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi yazarak bunu küçük bir kitapçık olarak bastırabilirsin.
Evi mumla süsleyecektim demiştin.Ev genişse mumlarla yol yapıp , aralara küçük kartlarla gideceği odaya yönlendirebilirsin.Başbaşa yemek yersiniz.
Ona özel bir pasta yapabilirsin.
Yada kullanabileceği bir eşya hediye edebilirsin.Seçenek çok ya onun kişiliğine ve zevklerine göre karar vermelisin.
inşallah inşallah.. Allah hayırlı zamanda, hayırlısını nasip etsin. Miniğiniz gelsin, mutluluğunuz miniğinizle katlansın.canımm çook teşekkür ederim..içimden okadar çok şey geçiyorki valla param yetmiyor :) dileğim hep aynı inşallah en kısa zamanda anne olurum...
inşallah inşallah.. Allah hayırlı zamanda, hayırlısını nasip etsin. Miniğiniz gelsin, mutluluğunuz miniğinizle katlansın.
Nikahınız düğünle aynı anda mı oldu? Benim de doğum günümle düğünüm arasında 2 gün var. O yüzden tek hediyeyle kurtulmasın diye nikah tarihimizde kutlayalım dedimkızlar 15 mayıs hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm..kısmetse 5. yılımızı bitiriyoruz..ben sürpriz yapmasını çok severim..eşimin doğum gününde önce yemeğe götürmüştüm sonra sevdiğimiz arkadaşlarımızı toplayıp pasta falan kesmiştik..şimdi ben yine birşeyler yapayım mı?canım durmuyor birşeyler yapayım diyorum ama mantığım dur kocan yapsın diyor..off poff
bu arada tavsiyem sakın kendi doğum gününüzde evlenmeyin..hatta uyarsa onun doğum gününde evlenin..
Kız ne alaka... Senin doğum günün olduğu için 1-0 öndesin. Eşinin sürpriz yapması lazım.kızlar 15 mayıs hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm..kısmetse 5. yılımızı bitiriyoruz..ben sürpriz yapmasını çok severim..eşimin doğum gününde önce yemeğe götürmüştüm sonra sevdiğimiz arkadaşlarımızı toplayıp pasta falan kesmiştik..şimdi ben yine birşeyler yapayım mı?canım durmuyor birşeyler yapayım diyorum ama mantığım dur kocan yapsın diyor..off poff
bu arada tavsiyem sakın kendi doğum gününüzde evlenmeyin..hatta uyarsa onun doğum gününde evlenin..
dimi ama yaa.... :))Kız ne alaka... Senin doğum günün olduğu için 1-0 öndesin. Eşinin sürpriz yapması lazım.
Nikahınız düğünle aynı anda mı oldu? Benim de doğum günümle düğünüm arasında 2 gün var. O yüzden tek hediyeyle kurtulmasın diye nikah tarihimizde kutlayalım dedimBence bu sefer eşiniz sürpriz yapsın. Ben geçen doğum gününde sürpriz yapayım dedim. Milletin içinde bağrış çağrış birbirimize girdik, rezil olduk. Geceye kadar konuşmadık. Sürpriz de bir işe yaramadı.
benimde öyle hem evlilik yıl dönümümüz hem doğumgünüm
ilkkez 8 kasımda kutlayacaz :))
bazen çok akıllısın ikisini bir bi aradan çıkaracaksın diyorum
ama bizim nikah tarihimizde onun doğumgünü
bende ordan yırtıyorum :))
Amanııınnn. Tövbeeee... Bir daha kimseyi çağırmam. Kuzu gibi geçinip gidiyorduk. Bir kavga ettik, arkadaşlar kalkalım diye tutturdular.nikah 12 mayısta oldu..düğün 15 mayısta..ayy sizin sürpriz fena olmuş valla :) aslında herkesin içinde şarkımızı söylemek gibi çılgın fikirlerim var ama yapacak ortam yok malesef..
Amanııınnn. Tövbeeee... Bir daha kimseyi çağırmam. Kuzu gibi geçinip gidiyorduk. Bir kavga ettik, arkadaşlar kalkalım diye tutturdular.Rezil olduğumuzla kaldık. Biz de ilk evlilik yıl dönümümüzü ayrı geçireceğiz malesef. Düğün günü kutlamak istemedim açıkçası, 2 gün sonra doğum günüm var. Onun öncesinde de bebişin doğum günü olacak. Arada kaynasın istemiyorum Eşinize şeker hamurundan kurabiyeler, pastalar falan yapabilirsiniz. Biraz yorucu ama şık oluyor.
kesinlikle öyle yapıcam..zaten hediye almadan duramamBence hediyeni al, yıldönümü için eşine özel küçükte bi sürpriz gibi bişey hazırlayabilirsin ama işin ağır tarafını eşine bırakmalısın :)
Ben de üzülmüştüm ama geçti. Napalım. Dediğim gibi özel bir pasta ya da kurabiyeler güzel olabilir. Ben çok severim sürpriz yapmayı, güzel de yaparım ama evlenince insan yapmak istemiyor. Ne uğraşıcam, o yapsın diye bakıyor herhaldeayy bebişininde mi doğum günü aynı zamanlarda nekadar güzel...valla kavga etmenize üzüldüm neyse unuturlar boşver..kurabiye yapacak kadar vaktim olmayabilir ama olursa kalpli kalpli yaparım :)
ben çok severim sürpriz yapmayı ama bana yapılmasınıda severim :))Ben de üzülmüştüm ama geçti. Napalım. Dediğim gibi özel bir pasta ya da kurabiyeler güzel olabilir. Ben çok severim sürpriz yapmayı, güzel de yaparım ama evlenince insan yapmak istemiyor. Ne uğraşıcam, o yapsın diye bakıyor herhalde
Bana sadece yapılsa, ne güzel olurben çok severim sürpriz yapmayı ama bana yapılmasınıda severim :))
Bana sadece yapılsa, ne güzel olurÜşeniyorum ya, yoruldum artık. Yaşlandım herhalde. Uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle. Bir daha nah yaparım zaten dedim. Yapmam artık.
Kendi doğumgününde evlenmiş biri olarak söylüyorum, bırakın eşiniz yapsın.kızlar 15 mayıs hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm..kısmetse 5. yılımızı bitiriyoruz..ben sürpriz yapmasını çok severim..eşimin doğum gününde önce yemeğe götürmüştüm sonra sevdiğimiz arkadaşlarımızı toplayıp pasta falan kesmiştik..şimdi ben yine birşeyler yapayım mı?canım durmuyor birşeyler yapayım diyorum ama mantığım dur kocan yapsın diyor..off poff
bende öyle yapıcam..valla evlenirken çok hevesliydim doğum günümde evleniyorum diye..Kendi doğumgününde evlenmiş biri olarak söylüyorum, bırakın eşiniz yapsın.
Sadece hediye alıyorum 4 senedir, işin pasta sürpriz kısmını eşime bırakıyorum.