hem evlilik yıldönümü hem doğum günüm

bende öyle yapıcam..valla evlenirken çok hevesliydim doğum günümde evleniyorum diye..:KK58: çok iyi fikir gibi gelmişti..hediye bir gömlek falan alayım yeter..
Aynen yeter bencede, kalanını eşinizin hayal gücüne bırakın. Ben öyle yapıyorum şahsen. Kendi dogumgünümde sürpriz planlamak istemiyorum :-)

Ikinizde yapin, evlilik yildonumude var isin icinde:KK50: mutlu nice yaslar dilerim..

çok teşekkür ederim :KK68: valla ben akşam yapçam kurdum kafamda oda düşünsün artık..yani inşallah düşünür :KK58:
Zelibon benim durumum daha vahim..1 ay sonrada benim dogum gunum..

Maaslarimizi ben alirim borc vb seyler cikar, harcliklarimizi ayiririm ki kit kanaat bir harclik olur bu..simdi esime ne desem, al harcligina biraz zam yapim dedim, ne me lazim belki bu ay laxim olur mu dicem ben ya:KK48:

Zelibon benim durumum daha vahim..1 ay sonrada benim dogum gunum..

Maaslarimizi ben alirim borc vb seyler cikar, harcliklarimizi ayiririm ki kit kanaat bir harclik olur bu..simdi esime ne desem, al harcligina biraz zam yapim dedim, ne me lazim belki bu ay laxim olur mu dicem ben ya:KK48:
:KK70: ay yok canım öyle deme ama herkes bütçesine göre birşeyler alır..biz eksilerde geziyoruz valla..hediyenin büyüğü küçüğü olmaz..inan 1 liralık birşeyle bile çok mutlu olurum beni düşünmüş diye..bütçeni sarsmadan harçlığına zam yap :)

Bizimde 18 mayısta 3. yılımız bitecek, iki senedir yakın biyerlere gidip kutlamıştık. Ama bu sefer iş nedeniyle birbirimizden ayrı olacağımız için açıkçası ne yapacak merak ediyorum bende aynı şekilde...Ben önceden aldım hediyesini verdim gideceğim için bakalım...Bişey yapmayıp unutursa varya elimden çekeceği var:)) bence sizde bekleyin, ben bekleyeceğim :)

kızlar 15 mayıs hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm..kısmetse 5. yılımızı bitiriyoruz..ben sürpriz yapmasını çok severim..eşimin doğum gününde önce yemeğe götürmüştüm sonra sevdiğimiz arkadaşlarımızı toplayıp pasta falan kesmiştik..şimdi ben yine birşeyler yapayım mı?canım durmuyor birşeyler yapayım diyorum ama mantığım dur kocan yapsın diyor..off poff o_O

bu arada tavsiyem sakın kendi doğum gününüzde evlenmeyin..hatta uyarsa onun doğum gününde evlenin..
Tebrikler canım değişik hediyeler için buradan yardım alabilirsin.
https://bionluk.com/liste/enteresan-seyler/#ort=yaseminbetul1

Son düzenleme:
Bizimde 18 mayısta 3. yılımız bitecek, iki senedir yakın biyerlere gidip kutlamıştık. Ama bu sefer iş nedeniyle birbirimizden ayrı olacağımız için açıkçası ne yapacak merak ediyorum bende aynı şekilde...Ben önceden aldım hediyesini verdim gideceğim için bakalım...Bişey yapmayıp unutursa varya elimden çekeceği var:)) bence sizde bekleyin, ben bekleyeceğim :)

şimdiden tebrik ederim inşallah daha nice 3-30 senelere...sende ykesin yap bişeler..önce onun yapmasını bekle sonra sen patlat sürprizi..ben öyle yapıcam :))

arkadaşlarım aradı 13 mayısta akşam iş çıkışı bir cafeye oturup birşeyler içelim diye..kesin sürpriz var...:KK68::KK37::KK33: canlarım ya....

şimdiden tebrik ederim inşallah daha nice 3-30 senelere...sende ykesin yap bişeler..önce onun yapmasını bekle sonra sen patlat sürprizi..ben öyle yapıcam :))
İnş hepimizin nice sağlıklı yılları olsun inş, senin gibi bende düşüneyim bakalım bende patlatayım süprizi güzel olsun inş uzaktayken ne yapabilirim onu düşüneyim bende...

Mutlu yaslar ve nice guzel mutlu yıllarınız olsun eşinle. O ya da ben dıye takılma nasıl mutlu oluyosan o gün öyle yap derim ben:KK66:

Bence esinizin dogum gununde evlenmeyin, ben oyle yaptim her sene kutlama organizasyonu toptan bana kaliyor :KK53:
yapmayin bisey, esiniz dusunsun bence...

Sen bekle o yapsın.
Senin doğum günün neticede.
Esin bayağı uyanikmis

Mutlu yaslar ve nice guzel mutlu yıllarınız olsun eşinle. O ya da ben dıye takılma nasıl mutlu oluyosan o gün öyle yap derim ben:KK66:

aynen öle canım..aslında eşimden öyle büyük br sürpriz beklemiyorum..kendisinin tarzı deil :) ama bakalım gün güzel mutlu geçsin yeter..

Sen bekle o yapsın.
Senin doğum günün neticede.
Esin bayağı uyanikmis

aslında doğum günümde evlenmeyi ben çok istedim..halbuki nekadar hataymış..hediye bile almam belki çünkü yılbaşında ben aldım o bana almamıştı..

X