hem evlilik yıldönümü hem doğum günüm

Zeliboncum çok iyi zamanda doğmuşsun ayın 15'i:KK70::KK70: Allah sana eşinle, evladınla mutlu mesut sağlıklı yaşamlar versin. İçinden ne geçiyorsa onu yap.

yaa daha hediye bile almadım :KK43: evi mumla süslerim diye düşünüyorum bide kendimi tabi :) aklına birşeyler gelirse söyle valla...

aslında aynı dert bende de var bizim de haftaya evlilik yıl dönümümüz ama bende ufacık bi fikir bile yok :KK43: daha önce eşimin doğum günün de evi süsledim tabi kendimi de :) sonra bebek patiği almıştım doğmamış çocuğum adına babasına mektup yazdık bi de forma almıştm eşim çok beğenmişti tavanı balonlarla süsledim yaşı kadar hepsinin ucuna da notlar yazmıştım belki sana da fikir olur canım :)

aslında aynı dert bende de var bizim de haftaya evlilik yıl dönümümüz ama bende ufacık bi fikir bile yok :KK43: daha önce eşimin doğum günün de evi süsledim tabi kendimi de :) sonra bebek patiği almıştım doğmamış çocuğum adına babasına mektup yazdık bi de forma almıştm eşim çok beğenmişti tavanı balonlarla süsledim yaşı kadar hepsinin ucuna da notlar yazmıştım belki sana da fikir olur canım :)

ayy bebek olayına bayıldım...keşke bende yapabilseydim :KK43: nasip deilmiş..yatak odasını süslemeyi düşünüyorum inşallah yetiştiririm..balonda güzelmiş notlar falan..ben birkere eşimin doğum gününde sabah kalkınca baktığı yerler notlar yapıştırmıştım hatta alnına bile yapıştırmıştım :)))

yaa daha hediye bile almadım :KK43: evi mumla süslerim diye düşünüyorum bide kendimi tabi :) aklına birşeyler gelirse söyle valla...

Ben küçük kalpli kartlara kısa kısa cümleler yazmıştım.Tam 1 senelik.Çok vaktimi almıştı, farklı farklı 365 tane cümle kurmak zorluyor.Her sabah onları çeker bana da söyler.Kimi duygusal kimisi komik..Örneğin bugünkü kartı "Kendine iyi bak, sen bana lazımsın daha.Seni seven odun karın" Hergün mutlu oluyor böylece :21:

Canım benim de yok ki çocuğum :KK43: maksat onun adına bir şeyler yapmak güzel de oldu duygu dolu anlar rabbim yuvalarımızı bebiş sesleriyle inletsin :)

Ben küçük kalpli kartlara kısa kısa cümleler yazmıştım.Tam 1 senelik.Çok vaktimi almıştı, farklı farklı 365 tane cümle kurmak zorluyor.Her sabah onları çeker bana da söyler.Kimi duygusal kimisi komik..Örneğin bugünkü kartı "Kendine iyi bak, sen bana lazımsın daha.Seni seven odun karın" Hergün mutlu oluyor böylece :21:
harikaymışşş.....ama benim kocam benden sonra kalkıyor....ayyy çok beğendimmm....365 tane yazamasamda 1 aylık yazayım :)

Canım benim de yok ki çocuğum :KK43: maksat onun adına bir şeyler yapmak güzel de oldu duygu dolu anlar rabbim yuvalarımızı bebiş sesleriyle inletsin :)

aminn canım inşallah..isteyen herkese nasip etsin Rabbim..ben ikiz çok istiyorum..

Zeliboncum çok iyi zamanda doğmuşsun ayın 15'i:KK70::KK70: Allah sana eşinle, evladınla mutlu mesut sağlıklı yaşamlar versin. İçinden ne geçiyorsa onu yap.
canımm çook teşekkür ederim..içimden okadar çok şey geçiyorki valla param yetmiyor :) dileğim hep aynı inşallah en kısa zamanda anne olurum...

Bunlarıda deneyebilirsin:
Hikayenizi yazın.Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi yazarak bunu küçük bir kitapçık olarak bastırabilirsin.
Evi mumla süsleyecektim demiştin.Ev genişse mumlarla yol yapıp , aralara küçük kartlarla gideceği odaya yönlendirebilirsin.Başbaşa yemek yersiniz.
Ona özel bir pasta yapabilirsin.
Yada kullanabileceği bir eşya hediye edebilirsin.Seçenek çok ya onun kişiliğine ve zevklerine göre karar vermelisin.

kızlar 15 mayıs hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm..kısmetse 5. yılımızı bitiriyoruz..ben sürpriz yapmasını çok severim..eşimin doğum gününde önce yemeğe götürmüştüm sonra sevdiğimiz arkadaşlarımızı toplayıp pasta falan kesmiştik..şimdi ben yine birşeyler yapayım mı?canım durmuyor birşeyler yapayım diyorum ama mantığım dur kocan yapsın diyor..off poff o_O

bu arada tavsiyem sakın kendi doğum gününüzde evlenmeyin..hatta uyarsa onun doğum gününde evlenin..

X