- 17 Temmuz 2012
- 267
- 49
olur inşallahinan 9 aydır bekliyoruz aslında bebek müjdesi vermek isterdim ama bu syda olmadı malesef...dediğin gibi inşallah temeli atılır tek duam bu
umarım senın için çok özel bir gün olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur inşallahinan 9 aydır bekliyoruz aslında bebek müjdesi vermek isterdim ama bu syda olmadı malesef...dediğin gibi inşallah temeli atılır tek duam bu
aminn canım inşallah..Rabbim inşallah nasip etmiştir..olur inşallah
umarım senın için çok özel bir gün olur
dimi...valla yaparsa sürprizi evde daha iyi sürpriz beklicek onuKocandan bekle bu seferlik. :)
yaa daha hediye bile almadım evi mumla süslerim diye düşünüyorum bide kendimi tabi :) aklına birşeyler gelirse söyle valla...benim fikrim küçükte olsa bir şeyler yapman canım sonuçta eşinde yapacaktır :)
şaşırınca paylaşırsın artık bizimlehiç yapmıyor deil hediye falan alır..ama beni şaşırtmaz..inşallah bu sene şaşırırım :)
inşallah şaşırırımda paylaşırım :))şaşırınca paylaşırsın artık bizimle
yaa daha hediye bile almadım evi mumla süslerim diye düşünüyorum bide kendimi tabi :) aklına birşeyler gelirse söyle valla...
aslında aynı dert bende de var bizim de haftaya evlilik yıl dönümümüz ama bende ufacık bi fikir bile yok daha önce eşimin doğum günün de evi süsledim tabi kendimi de :) sonra bebek patiği almıştım doğmamış çocuğum adına babasına mektup yazdık bi de forma almıştm eşim çok beğenmişti tavanı balonlarla süsledim yaşı kadar hepsinin ucuna da notlar yazmıştım belki sana da fikir olur canım :)
yaa daha hediye bile almadım evi mumla süslerim diye düşünüyorum bide kendimi tabi :) aklına birşeyler gelirse söyle valla...
harikaymışşş.....ama benim kocam benden sonra kalkıyor....ayyy çok beğendimmm....365 tane yazamasamda 1 aylık yazayım :)Ben küçük kalpli kartlara kısa kısa cümleler yazmıştım.Tam 1 senelik.Çok vaktimi almıştı, farklı farklı 365 tane cümle kurmak zorluyor.Her sabah onları çeker bana da söyler.Kimi duygusal kimisi komik..Örneğin bugünkü kartı "Kendine iyi bak, sen bana lazımsın daha.Seni seven odun karın" Hergün mutlu oluyor böylece
Canım benim de yok ki çocuğum maksat onun adına bir şeyler yapmak güzel de oldu duygu dolu anlar rabbim yuvalarımızı bebiş sesleriyle inletsin :)
canımm çook teşekkür ederim..içimden okadar çok şey geçiyorki valla param yetmiyor :) dileğim hep aynı inşallah en kısa zamanda anne olurum...Zeliboncum çok iyi zamanda doğmuşsun ayın 15'i Allah sana eşinle, evladınla mutlu mesut sağlıklı yaşamlar versin. İçinden ne geçiyorsa onu yap.
aminn canım inşallah..isteyen herkese nasip etsin Rabbim..ben ikiz çok istiyorum..
kızlar 15 mayıs hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm..kısmetse 5. yılımızı bitiriyoruz..ben sürpriz yapmasını çok severim..eşimin doğum gününde önce yemeğe götürmüştüm sonra sevdiğimiz arkadaşlarımızı toplayıp pasta falan kesmiştik..şimdi ben yine birşeyler yapayım mı?canım durmuyor birşeyler yapayım diyorum ama mantığım dur kocan yapsın diyor..off poff
bu arada tavsiyem sakın kendi doğum gününüzde evlenmeyin..hatta uyarsa onun doğum gününde evlenin..
aminnnn......bir kız bir erkek benim hayalim..ayyyyy bende bende canım hemde tek yumurta :) gönlümüze göre olsun inşllah