- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Ene senin çocuğun mu var;? Ben seni bekar sanıyordum? Analı babalı büyüsün.Valla bir tane çocuğum var başka da düşünmüyorum şu anda. Nüfusumuz patladı ayol,heryer insan, yolda insana çarpmadan yürüyemiyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ene senin çocuğun mu var;? Ben seni bekar sanıyordum? Analı babalı büyüsün.Valla bir tane çocuğum var başka da düşünmüyorum şu anda. Nüfusumuz patladı ayol,heryer insan, yolda insana çarpmadan yürüyemiyoruz.
Sanırım benim akıbetimde annenle aynı olur eşimde höytttt biz torun falan bakamayız, gezeceğiz ihtiyarlığın keyfini süreceğiz diyor ama torun oldu mu aman balkaymakmış bu bücür, yerim ben deyip birlikte bakarız, o pışpışlar ben alt değiştiririm, geleceğimi şimdiden görüyorumBenim Annem kabul etmiyordu benden uzakta oturun torun falan da bakmam diyordu.
Damat şimdi ofisi taşıyacak bize yakın gelsin evi de taşıyın ben torunuma bakarım demeye başladı
Sen de bakmam diyorsan boşuna uğraşma abla, sonradan pek bi hevesli oluyorsunuz
7 senedir evliyim, 3.5 yaşında bir tane kızım var. çok teşekkür ederim.Ene senin çocuğun mu var;? Ben seni bekar sanıyordum? Analı babalı büyüsün.
Maşallah :)7 senedir evliyim, 3.5 yaşında bir tane kızım var. çok teşekkür ederim.
Sanırım benim akıbetimde annenle aynı olur eşimde höytttt biz torun falan bakamayız, gezeceğiz ihtiyarlığın keyfini süreceğiz diyor ama torun oldu mu aman balkaymakmış bu bücür, yerim ben deyip birlikte bakarız, o pışpışlar ben alt değiştiririm, geleceğimi şimdiden görüyorum
Evlat yatırım torunda faiziymiş MuneSanırım benim akıbetimde annenle aynı olur eşimde höytttt biz torun falan bakamayız, gezeceğiz ihtiyarlığın keyfini süreceğiz diyor ama torun oldu mu aman balkaymakmış bu bücür, yerim ben deyip birlikte bakarız, o pışpışlar ben alt değiştiririm, geleceğimi şimdiden görüyorum
Dedem müteahhitlik yapmış zamanında.Evlat yatırım torunda faiziymiş Mune
Aynen öyle oluyor işteDedem müteahhitlik yapmış zamanında.
Şimdi diyor ki evlat yaptığın daire ise torun onun kirası. Zahmetsiz gelince daha çok seviyorsun demek
Valla Mune abla esine hic bakma. Cok eminim ilerde o hep sürekli torun görmek isteyecek. Herkes diyor torunun daha tatli oldugunu. Umarim bir gün ailecek o günleride görürsünüz Mune abla
Evlat yatırım torunda faiziymiş Mune
Dedem müteahhitlik yapmış zamanında.
Şimdi diyor ki evlat yaptığın daire ise torun onun kirası. Zahmetsiz gelince daha çok seviyorsun demek