"Hem erken evlenin, hem de en az 5 çocuk yapın. Bunu da hedef olarak koyun"

Benim Annem kabul etmiyordu benden uzakta oturun torun falan da bakmam diyordu.

Damat şimdi ofisi taşıyacak bize yakın gelsin evi de taşıyın ben torunuma bakarım demeye başladı :KK53:

Sen de bakmam diyorsan boşuna uğraşma abla, sonradan pek bi hevesli oluyorsunuz :-)
Sanırım benim akıbetimde annenle aynı olur:KK70: eşimde höytttt biz torun falan bakamayız, gezeceğiz ihtiyarlığın keyfini süreceğiz diyor ama torun oldu mu aman balkaymakmış bu bücür, yerim ben deyip birlikte bakarız, o pışpışlar ben alt değiştiririm, geleceğimi şimdiden görüyorum:KK70::KK70:

erken evlenin. 5 çocuk yapın. 5 çocuğu ensar vakfına gönderin. o psikolojisi bozuk çocuklar büyüyüp erkenden evlensin. biri sokağa çıkıp kadınlara tecavüz etsin. ikincisi dayanamayıp intihar etsin. üçüncüsünü karısını öldürsün. dördüncüsü çocuklarını dövsün. beşinciside açlıktan ölsün

Sanırım benim akıbetimde annenle aynı olur:KK70: eşimde höytttt biz torun falan bakamayız, gezeceğiz ihtiyarlığın keyfini süreceğiz diyor ama torun oldu mu aman balkaymakmış bu bücür, yerim ben deyip birlikte bakarız, o pışpışlar ben alt değiştiririm, geleceğimi şimdiden görüyorum:KK70::KK70:

Valla Mune abla esine hic bakma. Cok eminim ilerde o hep sürekli torun görmek isteyecek. Herkes diyor torunun daha tatli oldugunu. Umarim bir gün ailecek o günleride görürsünüz Mune abla :KK68:

Evlat yatırım torunda faiziymiş Mune :-)

Valla Mune abla esine hic bakma. Cok eminim ilerde o hep sürekli torun görmek isteyecek. Herkes diyor torunun daha tatli oldugunu. Umarim bir gün ailecek o günleride görürsünüz Mune abla :KK68:

Evlat yatırım torunda faiziymiş Mune :-)

Dedem müteahhitlik yapmış zamanında.

Şimdi diyor ki evlat yaptığın daire ise torun onun kirası. Zahmetsiz gelince daha çok seviyorsun demek :KK53:

Eşim kızına çok düşkün, bugün bakmam diyor ama kızı biraz dudak bükse yelkenler suya iner:KK70:kızı dışarı vereceğinden bile şüpheliyim, damadı bize alma ihtimali daha kuvvetliymiş gibi geliyor bana:KK70:
Ben şimdiden bir beşik alayım, Bebek bezi, ıslak mendil, pudra stoğuda yapmak lazım:KK70:kızın derecesini saklamam iyi olmuş, bebesine de aynı dereceyi kullanırım:KK70:

X