- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
Abla sarımsak döveceğini unutmaÇok yapmadım zaten bendede olanlar vardı hiç kullanılmayanlar onlarıda koydum zaten..
Ama mutfak fena hiç sorma,en ufak şey bile lazım oluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla sarımsak döveceğini unutmaÇok yapmadım zaten bendede olanlar vardı hiç kullanılmayanlar onlarıda koydum zaten..
Ama mutfak fena hiç sorma,en ufak şey bile lazım oluyor..
Ah canım salı pazarı. Biraz büyüsün ilk isim oraya gitmek olur zaten. Can dayanmaz o kadar paraya ben de öğrenciyim
Evet mutfak cidden problem. Incik cincik işler pahaliya geliyor. Kolay gelsin abla, hayırlı olsun nikahiniz
Abla sarımsak döveceğini unutma
8 sayfa yorumları okudum da, haberi unuttum.
İlk çocuğuna hamiş bir kadın olarak az ötede bayılıp gelicem.
Alırım abla canın sağolsunNeler var orada,cidden değmez bir dünya para verecen
Sağol hayatım darısı sana olsun inşallah..
Herşeyi almak lazım mesela ufacık bir eğen bile ihtiyaç yani..
Bak o yok işte sen alsana bize
Alırım abla canın sağolsun
Arada nefes alsaydın keşkeHaberi okur okumaz başladım dördüncüyü bitirdim beşinciye başlıyorum şimdi. Bu hızla 7-8 olur gibi
Arada nefes alsaydın keşke
Anaaa vefakar,cefakar anaaaNefese gerek yok çocuk olsun yeter. Geç kalcaktım yoksa, zaten geç evlendim.. Örümcekler gibi yavrulara kendimi yedireyim diyorum.
Bizim burda 1,25 lira bir deEkmek olmuş 1 lira, sen diyorsun 5 çocuk
13 sene arayla anca iki tane doğurabildim o da bin naz niyazla bileydim böyle bir hedef koyulması gerektiğini araya üç dört daha sıkıştırıverirdim kaçırdım trenihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...uksek-il-sanliurfa-en-dusuk-il-edirne.920951/
doğum oranları düşmüş arkadaşlar bunlar hep sizin yüzünüzden, bi tane doğurana kadar bin tane naz yapıyosunuz
Katıla katıla güldüm süper bir yorum tebrik ediyorumBir bakanın kayınvalidemle aynı dili konuşması ; demek kaynanamda bakan olabilir düşüncesini doğuruyor içimde
Bu arada genç nüfusun artması ile ilgili devlet beklentisinin , konunun uzmanlarınca hazırlanan bilgilendirmeler ışığında değil de ; bir adamın çıkıp "3 çocuuuk yapın , hemen yapın ;bu geceee yapın " şeklinde çalışılmasıda hiç hoş değil (Buna Erdoğanın söylemi de dahil)
Nefese gerek yok çocuk olsun yeter. Geç kalcaktım yoksa, zaten geç evlendim.. Örümcekler gibi yavrulara kendimi yedireyim diyorum.