"Hem erken evlenin, hem de en az 5 çocuk yapın. Bunu da hedef olarak koyun"

Tamam söz,karşılayın tüp bebek masraflarımı,eğer nasip olurda doğurabilirsem 5 çocukla geçinebileceğimiz kadar elimize para geçecek refah ve acaba yanımdan geçen eli cebinde ki şu adam canlı bomba olabilir mi endişesi taşımayacağımız güvenli bir ülke verin söz 5 tane değil 6 tane doğuracağım.

Tamam söz,karşılayın tüp bebek masraflarımı,eğer nasip olurda doğurabilirsem 5 çocukla geçinebileceğimiz kadar elimize para geçecek refah ve acaba yanımdan geçen eli cebinde ki şu adam canlı bomba olabilir mi endişesi taşımayacağımız güvenli bir ülke verin söz 5 tane değil 6 tane doğuracağım.
1 tanede bonus benden olsun diyosun :confused:

elimdekini de sayarsam eğer, her sene çocuk yapsam 32 yaşında 5 tane çocugum olmuş oluyor :KK53:
böyle de hesap yapmama sebep oldunuz aferin size :KK30:
bende 2. ye nasıl yetişcem diye düşünüyordum. meğer keramet nefes almaksızın yapmak imiş:p

takım kuracam hazır mısınız:KK45:

Orman bakanı neden böyle bir tavsiyede bulunuyor, hangi dünya ülkesinde her bakan her konu hakkında konuşma cürretini gösterir yahu?

Ayrıca maaşa zamma gelince korkanlar, diğer zamlara ve çocuk yapmaya gelince nasıl böyle bonkör oluyor?

Yahu dalga mı geçiyorsunuz bizimle?

Mide bulandırıyorsunuz yeterin, bitin, gidin, bakan olmayın bu zekayla ya.

O kadar sıkıntı varken tek sorunumuz 5 çocuktu zaten kimse demiyor ki bu çocuklar kaliteli eğitim ve yaşam standardında yasayabilecekmi günümüzde iki çocuk bile bir aile için zar zor kaliteli yetistirilebilirken hersey parayla olculurken bu açıklamalara uyan kesim de var aman 5 çocuk demiş bakan hemen yapalım var böyleleri aman çocuk bu kendi büyüyor diyipte hiç çocuğundan haberi olmayan sadece çocuğu yapıp sokağa atan bizzat şahit olduğum hocam bu çocuk ziyan olursa da olsun arkada 5 tane daha var diyen kesim de var ne diyeyim ki ülkemizde insan yaşamı bu kadar ucuzken önemli olan sayı tabi 5 olsun 3 olsun kimse demesin ki çocuklarımızı nasıl ahlaklı eğitimli kültürlü kaliteli yetistirebiliriz bu konu o kadar da önemli değil zira çocuk olsun yeter

elimdekini de sayarsam eğer, her sene çocuk yapsam 32 yaşında 5 tane çocugum olmuş oluyor :KK53:
böyle de hesap yapmama sebep oldunuz aferin size :KK30:
bende 2. ye nasıl yetişcem diye düşünüyordum. meğer keramet nefes almaksızın yapmak imiş:p

takım kuracam hazır mısınız:KK45:
Her sene 1 tane söz müüü:KK70: hem aralarında yaş farkı olmazsa yenidoğan bir öncekinin kıyafetlerini giyer, kız-erkek bebeklerin giyeceği ortak renklerden alırsın herşeyi, hatta en az 6'şar çocuk doğurun, 5'le takım kurmak zor, 6 taneyle takım kurar, KK bebeler spor müsabakası yaparız, şampiyon takımın annesine 1 yıllık bez bizden:KK59:

yeminle olmayan çocuğumdan soğudum :KK42: yok arkadaş rahatım ben böyle

karar verdim tüpten gazdan uzak durmak lazım : )

hayırlısı tabiki de o_O

Her sene 1 tane söz müüü:KK70: hem aralarında yaş farkı olmazsa yenidoğan bir öncekinin kıyafetlerini giyer, kız-erkek bebeklerin giyeceği ortak renklerden alırsın herşeyi, hatta en az 6'şar çocuk doğurun, 5'le takım kurmak zor, 6 taneyle takım kurar, KK bebeler spor müsabakası yaparız, şampiyon takımın annesine 1 yıllık bez bizden:KK59:
senın hatrına 6 olsun. ne olacak yani, altı üstü bi insan işte
dünyaya gelir bir sekılde yaşar:KK53:
bak aynısını k. valıdem düşünüyor :KK70: '' dagıtma bir sonrakınde kullanırsın'' diyor :KK30:

Oooo vaatler fena .

Benim takım kurmam zor be mune , benim çocuğuda takıma antrenör falan yapsak:KK8:

evet evet baska bir ise yaramaya gerek yok hatta suriyelileri örnek alip cocuk dogurma makinesi olmaliyiz ot gelip saman gitmeliyiz ..

Suriyelileri boşa getirmedi muhterem bakanın aşkla baktığı liderleri :KK53: onların daha cok imkanı var bakmaya.
Bebek doğurma makinası ithal ettik. Üstüne ödemediğimiz kadar vergi verdik. Adama helal olsun halka dedi verin 3 er tane, yok yetmez 4 tane şimdi oldu 5 tane. Adam ne yapsın çözüm olarak onları getirdi. Bizde milletçe .... Neyse yine sinirlendim.:KK62:
Suriyeliler çalışma iznini alsın genel ücret seviyeleri iyice düşsün. Sonra erken evlilik 5 cocuk ... olur. ... Yerini gönlünüze göre doldurabilirsiniz. Çok zor olur, imkansız falan demek istedim aslında. :KK70:

Bir kac yil sonra artik kizinada bu tavsiyelerde bulunursun Mune abla :KK70:

5-6 toruna bakmaya hazirlan :KK70:

:KK70::KK70:
Benim kız şimdiden anne sen bakarsın demeye başladı bile:confused:
Benim Annem kabul etmiyordu benden uzakta oturun torun falan da bakmam diyordu.

Damat şimdi ofisi taşıyacak bize yakın gelsin evi de taşıyın ben torunuma bakarım demeye başladı :KK53:

Sen de bakmam diyorsan boşuna uğraşma abla, sonradan pek bi hevesli oluyorsunuz :-)

3 de yetmez 5 tane mi oldu... Allah korusun ben 2. yi bile düşünememmmm.... Memur maaşıyla 5 çocuk nasıl olacak yhu...

Valla bir tane çocuğum var başka da düşünmüyorum şu anda. Nüfusumuz patladı ayol,heryer insan, yolda insana çarpmadan yürüyemiyoruz.

X