- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
1 tanede bonus benden olsun diyosunTamam söz,karşılayın tüp bebek masraflarımı,eğer nasip olurda doğurabilirsem 5 çocukla geçinebileceğimiz kadar elimize para geçecek refah ve acaba yanımdan geçen eli cebinde ki şu adam canlı bomba olabilir mi endişesi taşımayacağımız güvenli bir ülke verin söz 5 tane değil 6 tane doğuracağım.
Her sene 1 tane söz müüüelimdekini de sayarsam eğer, her sene çocuk yapsam 32 yaşında 5 tane çocugum olmuş oluyor
böyle de hesap yapmama sebep oldunuz aferin size
bende 2. ye nasıl yetişcem diye düşünüyordum. meğer keramet nefes almaksızın yapmak imiş
takım kuracam hazır mısınız
senın hatrına 6 olsun. ne olacak yani, altı üstü bi insan işteHer sene 1 tane söz müüühem aralarında yaş farkı olmazsa yenidoğan bir öncekinin kıyafetlerini giyer, kız-erkek bebeklerin giyeceği ortak renklerden alırsın herşeyi, hatta en az 6'şar çocuk doğurun, 5'le takım kurmak zor, 6 taneyle takım kurar, KK bebeler spor müsabakası yaparız, şampiyon takımın annesine 1 yıllık bez bizden
Her sene 1 tane söz müüühem aralarında yaş farkı olmazsa yenidoğan bir öncekinin kıyafetlerini giyer, kız-erkek bebeklerin giyeceği ortak renklerden alırsın herşeyi, hatta en az 6'şar çocuk doğurun, 5'le takım kurmak zor, 6 taneyle takım kurar, KK bebeler spor müsabakası yaparız, şampiyon takımın annesine 1 yıllık bez bizden
Her sene 1 tane söz müüühem aralarında yaş farkı olmazsa yenidoğan bir öncekinin kıyafetlerini giyer, kız-erkek bebeklerin giyeceği ortak renklerden alırsın herşeyi, hatta en az 6'şar çocuk doğurun, 5'le takım kurmak zor, 6 taneyle takım kurar, KK bebeler spor müsabakası yaparız, şampiyon takımın annesine 1 yıllık bez bizden
Bir kac yil sonra artik kizinada bu tavsiyelerde bulunursun Mune abla
5-6 toruna bakmaya hazirlan
Benim Annem kabul etmiyordu benden uzakta oturun torun falan da bakmam diyordu.
Benim kız şimdiden anne sen bakarsın demeye başladı bile