"Hem erken evlenin, hem de en az 5 çocuk yapın. Bunu da hedef olarak koyun"

Sanırım benim akıbetimde annenle aynı olur eşimde höytttt biz torun falan bakamayız, gezeceğiz ihtiyarlığın keyfini süreceğiz diyor ama torun oldu mu aman balkaymakmış bu bücür, yerim ben deyip birlikte bakarız, o pışpışlar ben alt değiştiririm, geleceğimi şimdiden görüyorum

erken evlenin. 5 çocuk yapın. 5 çocuğu ensar vakfına gönderin. o psikolojisi bozuk çocuklar büyüyüp erkenden evlensin. biri sokağa çıkıp kadınlara tecavüz etsin. ikincisi dayanamayıp intihar etsin. üçüncüsünü karısını öldürsün. dördüncüsü çocuklarını dövsün. beşinciside açlıktan ölsün

Valla Mune abla esine hic bakma. Cok eminim ilerde o hep sürekli torun görmek isteyecek. Herkes diyor torunun daha tatli oldugunu. Umarim bir gün ailecek o günleride görürsünüz Mune abla

Evlat yatırım torunda faiziymiş Mune

Valla Mune abla esine hic bakma. Cok eminim ilerde o hep sürekli torun görmek isteyecek. Herkes diyor torunun daha tatli oldugunu. Umarim bir gün ailecek o günleride görürsünüz Mune abla

Evlat yatırım torunda faiziymiş Mune

Dedem müteahhitlik yapmış zamanında.

Şimdi diyor ki evlat yaptığın daire ise torun onun kirası. Zahmetsiz gelince daha çok seviyorsun demek

Eşim kızına çok düşkün, bugün bakmam diyor ama kızı biraz dudak bükse yelkenler suya inerkızı dışarı vereceğinden bile şüpheliyim, damadı bize alma ihtimali daha kuvvetliymiş gibi geliyor bana
Ben şimdiden bir beşik alayım, Bebek bezi, ıslak mendil, pudra stoğuda yapmak lazımkızın derecesini saklamam iyi olmuş, bebesine de aynı dereceyi kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…