"Hem erken evlenin, hem de en az 5 çocuk yapın. Bunu da hedef olarak koyun"

Kafada oturttum ben, ne zaman ne yapacağını çocuğumun.
Okula başlamadan yabancı dil eğitimi alacak, sonracığıma branşım gereği okuma yazmayı falan da öğretirim ben zaten. Ona uygun bir spor dalı falan seçeriz. Maddi olarak aşırıya kaçmadığı sürece her istediğini alırım herhalde. :KK53: Kardeş falan da yapmam, sürsün saltanatını. Enerji meselesine gelirsek, koşarım peşinden de tek evladım değil mi? :KK53: İnsan olsun, adam olsun temizlerim diş macununu da, b.ku da. :KK53:

Eh tabi önce evlenmem gerek. :KK48:
Emeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planını :KK53:

Emeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planını :KK53:
Şimdi bunlar kafamdakiler, hayaller yani. Gerçekler malum :KK53:
Ben elimden geleni yapıciğim efenim:cool: Hele bir koca bulayım, ondan sonra düşünürüz bunları. Daha baba yok ortada, baba! :KK70:

ayy kalbim tuttuu :KK70: daha @Surrender in dediklerini hazmedemedim mudurem :KK70:
:-) seni hayatının maratonuna hazırlamaya çalışıyoruz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun gerçekten, maddi olarak yetebilmek bir yana, bir çocuğu herşeyden koruyup kollayarak, iyi bir eğitim almasını sağlamak ve geleceğini hazırlamak çok zor, annem: çocuğun dizinin dibindeyken senden rahatı yok, asıl işin çocuğun büyüdüğünde başlıyor derdi, hakikaten öyle, dünya artık güvenli değil.

Kafada oturttum ben, ne zaman ne yapacağını çocuğumun.
Okula başlamadan yabancı dil eğitimi alacak, sonracığıma branşım gereği okuma yazmayı falan da öğretirim ben zaten. Ona uygun bir spor dalı falan seçeriz. Maddi olarak aşırıya kaçmadığı sürece her istediğini alırım herhalde. :KK53: Kardeş falan da yapmam, sürsün saltanatını. Enerji meselesine gelirsek, koşarım peşinden de tek evladım değil mi? :KK53: İnsan olsun, adam olsun temizlerim diş macununu da, b.ku da. :KK53:

Eh tabi önce evlenmem gerek. :KK48:

sen olmuşsun sorunlum, acil bir baba adayı bulalım sana hazırsın sen :KK53:

Amcamın fazla hareketli bir kızı var ( 10 aylikken yürüdü kendileri). Gerçekten çamaşır makinesinden çıkarmışlığımız vardır hatunu. Sürekli evin içinde acaba şimdi nerede diye arıyorduk. Uyuyor diye bıraktığımız beşikten firar edip başka yerlere uyuyakaliyordu. Zor iş vesselâm :KK53:

acı gercekler :KK53:
d vıtamını 25 tl devlet 5 tllık olanı karsılıyormus :KK53:
burun aspiratörü suyu 20 tl
gaz ilacı 30
bebek bezi 150
anne sütü saklama poşeti 20 tl

bunlar her ay alınması gerekeenler :KK70:

içlerinde saklama poşetını belkı sen eleyebılırsın :KK70:

ayda sadece bunlara giden para 250 tl neredeyse :KK53:
devlette babayı karşılıyor işte. yasaklanan parabenli 3-5 tllık şeyleri!

abooo pamuk ve ıslak mendılı unuttum :KK70: 50 tl de onları yaz
Aaa deme o parabenli seyleri annelerimiz bize kullandi da noldu diyecekler var :KK53: En ucuzunu almalisin:KK47:

Bunlarin ustune bir de okula giden kizimin her ay okul taksidini verirken gogsume bi agri saplaniyor:confused:

Son düzenleme:
Aaa deme o parabenli seyleri annelerimiz bize kullandi da noldu diyecekler var :KK53: En ucuzunu almalisin:KK47:

Bunlarin ustune bir de okula giden kizim her ay okul taksidini verirken gogsume bi agri saplaniyor:confused:
Konuyu okuyan hamile arkadaşlarımızın hamilelik şekeri yükselecek:confused:
bebem devlet okuluna verirsin ablacım, servis parası, kıyafet parası, kırtasiye malzemeleri, okul gezilerine bütçe falan derken azıcık para gider ama olsun:KK14:

Ondan sonra da çöp posetini delip eline alip evin muhtelif yerlerini gezerken yakalanini anlatsin.
Tata yaptım annee deyip eline alıp duvarlara sıvayanları da unutmayalım, karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra kucağınıza aldığınızda halının ortasına tüm yediklerini çıkararak resim sanatına katkısı olanları da :KK70:

Konuyu okuyan hamile arkadaşlarımızın hamilelik şekeri yükselecek:confused:
bebem devlet okuluna verirsin ablacım, servis parası, kıyafet parası, kırtasiye malzemeleri, okul gezilerine bütçe falan derken azıcık para gider ama olsun:KK14:
ablacım çok param olaydı da devlette okuturdum çocuğumu yine. Benim eşim oğretmen, bi yılda ozel bi okulda ek olarak çalıştı ve ondan sonra asla çocuğumuzu ozelde okutmiycağımıza karar aldık..
burdan yırttım bari :-)

Tata yaptım annee deyip eline alıp duvarlara sıvayanları da unutmayalım, karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra kucağınıza aldığınızda halının ortasına tüm yediklerini çıkararak resim sanatına katkısı olanları da :KK70:
Kaka yaptiktan sonra altini acinca benim oglan gecen bildigin avucladi eline bulaşani begenmedi benim uzerime sildi.Gulerken agladim:KK61:

Gulmek aglamak cildirmak arasinda bir yerlerde geziyorum son birkac aydır. 5 cocugum olsa maddi olarak batmadan once manen çöker mazhar osmanda inzivaya cekilirdim

Sadece o olsa yine iyi.
Yıkarsın temizce giydirirsin tam işim bitti dersin olduğu gibi üstüne kusar.:KK70:
Haydee sil baştan :KK70:

X