Yav siz olayi yanlis anladiniz.. Adam Orman Bakani, gorevini yapiyor.. Ayilara soylemistir o, ayilara..
O zaman mama parasını da ekle listeyehahaaa, çocuğa bunları yapınca benim sutum kalmaz ki çunku yicek kuruşumuz kalmicak..
bu fazla oldu n'aptın muneO zaman mama parasını da ekle listeye6 aydan sonra ek gıdalar, yürümeye başlayınca ortalama 4 ayda bir değişen ayak numarası yüzünden ayakkabı masrafı, Bebek doğduğundan itibaren 2-3 ayda bir küçülen kıyafetler yüzünden alınacak kıyafetler, devletin karşılamadığı ama senin yaptırmak istediğin ekstra aşılar, 5 yaşına gelince okul öncesine yazdırırken harcamaların, okula başlayınca yapacağın masraflar
Hala 5 çocuk diyorlar, kolaydı bu zamanda 5 çocuğa bakmak
Acı gerçekleri şimdiden duysunbu fazla oldu n'aptın mune
alıştıra alıştıra gıdecektik
o saydıklrın benım içinde geçerliAcı gerçekleri şimdiden duysundoğumdan 2 ay sonra bebeğinin üstüne olmayan tulumları görünce gireceği şoka hazırlamak lazım
Valla inşallah sütün hep olsun, kullanma mama, gerçekten çok illet birşey, ilk zamanlar 1 ay dayanan mama, bebe büyüdükçe 1 haftada bitiyor, ben resmen markete aboneydim, her ay eşim 1 aylık bez, süt, mama parasını peşin veriyordu markete, ben hangisi biterse gidip alıyordumo saydıklrın benım içinde geçerli
aboww
inş mama kullanmayı düşünmüyorum
yırttık ordan
allah olmayanların yardımcısı olsun. sen rahat ve şanslısın şuanValla inşallah sütün hep olsun, kullanma mama, gerçekten çok illet birşey, ilk zamanlar 1 ay dayanan mama, bebe büyüdükçe 1 haftada bitiyor, ben resmen markete aboneydim, her ay eşim 1 aylık bez, süt, mama parasını peşin veriyordu markete, ben hangisi biterse gidip alıyordum
Tam bezden mamadan yırttım dedim, bu seferde 4 ayda bir ayakkabı kıyafet çıktı ortayagelişim dediğinde 19'una kadar devam ediyor, 19 sene bu kolay mı bir ara kızıma ayaklarını hangi sulak memlekette büyütüyorsun demeye başlamıştım
O yüzden yemin ediyorum bu 3 çocuk 5 çocuk yapın laflarını duyunca deliriyorum, gerçi ben unu eledim, elek duvarda
Ekmek kafalı çocuklar yetiştiriyorsunuz derdi.memur maaşıyla 5 çocuk bakmak için sürekli ailecek karbonhidrat yemek lazım, o zamanda canan hocadan fırçayı yeriz
Âmin inşallah, evet ben şanslılar grubundanım, olmayanlar ne yapsınallah olmayanların yardımcısı olsun. sen rahat ve şanslısın şuan
Ekmek kafalı çocuklar yetiştiriyorsunuz derdi.
Beslenme etkiliyorsa zekayı, çocuklardan umudu kesmek lazım bir de işin o boyutu var.
Annem çocukken çiğ hamur yemeye kalktığımda beynin hamur olur derdi.
Maddi boyutu geç manen yetemezsin o kadar çocuğa. Biz 2 kardeşiz, ama deli gibi kıskandık birbirimizi, üstelik cinsiyetler bile farklıydı. Bana göre ideali 1-2, ancak o kadarına enerjim yeter diye düşünüyorum.
Tavşandan hızlı üreyin demişte olabilirlerOrdan bakınca hepimiz birer kuluçka makinesi gibi görünüyosak demek ki
ayy kalbim tuttuuO zaman mama parasını da ekle listeye6 aydan sonra ek gıdalar, yürümeye başlayınca ortalama 4 ayda bir değişen ayak numarası yüzünden ayakkabı masrafı, Bebek doğduğundan itibaren 2-3 ayda bir küçülen kıyafetler yüzünden alınacak kıyafetler, devletin karşılamadığı ama senin yaptırmak istediğin ekstra aşılar, 5 yaşına gelince okul öncesine yazdırırken harcamaların, okula başlayınca yapacağın masraflar
Hala 5 çocuk diyorlar, kolaydı bu zamanda 5 çocuğa bakmak
Kafada oturttum ben, ne zaman ne yapacağını çocuğumun.5 dakika önce çamaşır makinasının kapağından diş macunu temizleyen biri olarak katılıyorum, enerji şart