Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Salla ya kim o ergen gibi koca adam.
Annemde annem .
Akli dengesi yerinde değil yada sana evlilik mevlilik diyerek güven oluşturup eve atacak
Var böyle tipler
Ya bi de bahsetmedim bana dedi ki annemi alıp gezmeye çıkın beraber beraber vakit geçirin. Telini vereyim anneme. Daha seninle basbasa görüşmedik seni tanımıyorum ne annesi saçmalama demiştim

Ayy bana dejavu yaşattı bu olay bu dengesizlik böyle katlanarak devam eder emin ol akıl sağlığını korumak istiyorsan kaç

Ya ne enteresan insanlar var cidden çok garipler. Kafa yapıları çok garip ondan anlam veremiyoruz

Ya ne enteresan insanlar var cidden çok garipler. Kafa yapıları çok garip ondan anlam veremiyoruz
Evet öyle daha ne tuhafliklari vardı yazsam roman olur 2 hafta görüştük ama bin türlü garip halini gördüm tipine de baksan gayet yakışıklı cool bir tip ben hasta olduğunu düşünüyorum bu insanların kafa bir farklı çalışıyor

Bizim sınırlarımızı ihlal ediyor canımızı sıkıyorlar boş yere adam aklımda bile yoktu valla

Güzel, kibar medeni bir insansan karşındaki kro ise böyle oluyor.Hava atmak için. Bir de kızlar böyle şeylerden etkileniyor. Aslında kadınlara değer veren tipler değiller.
Hayalinde bile normalde senin gibi biriyle beraber olamayacak biri. Ailesini ondan araya sokuyor. Hem seni kandırıyor hem de senin üzerinden prestij kazanmaya çalışıyor.

Arkana bakmadan kaç seni annesine göstermiş annesi burun kıvırmış. Bir öyle bir böyle davranışları bundan. Kendiyle çelişiyor ama ana kuzusu olduğu için net davranmıyor. Çok benzer bişey yaşamıştım yıllar önce ama 24-25 yaşlarındaydık. Bu 37 yaşındaki eşşek kadar herif anasına toksik bağlanmış. Sen netlik bekleyip sabırla devam ettikçe hödüklükleri katlanarak artacak seni öyle uzaklaştırmaya çalışacak. Yol ver gitsin.

Bizim sınırlarımızı
Kısasa kısas yap dicem de değmez uğraşmaya engelle gitsin
Bende düşündüm önce konuyu açarken salıya kadar sinir et aynı bu şekil sonra salı akşamı bas engeli dedim ama herkes uğraşma bosver dedi

Ya bi de bana pzt annemle bulus dolaş gez dedi ya ben daha adamla basbasa görüşmeden

Ya bi de bana pzt annemle bulus dolaş gez dedi ya ben daha adamla basbasa görüşmeden

Gitsin anası kız bulsun buna bu ne Allahaşkına! Beyime bak hem kendim bulup seveyim hem annem onaylasın. Annemin gönlünü hoş ederse evlenirim sanki bana padişah varisi

37 yaşındaki adamın laflarına hareketlerine bak şaka gibi. Hiçbir şey demeden bitir konuşmayı açıklamaya gerek bile yok

Bence siz evet benim ki cinli.Annen bir okusa geçer mi deyin.Sonra engelleyin.
Çünkü ne deseniz deyin bu kafada ki bir insan anlamayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…