Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Bence bu adam da farklı durumlarda söz konusu olabilir. Belki göstermelik sizinle.Telefonda sizinle konusurken öyle kimlerle yazisiyor acaba.

Bence cevap verme belli anneci bu adam

Ay sinirlerim bozuldu okurken, ne bu böyle ‘annem aradı , annem geldi.’
Sinir hastası olmak istemiyorsanız, önünüzdeki başka maçlara bakın

Benim size tavsiyem gozunuze batan ufak bir puruz dahi olsa yol verin gitsin. Olmayani oldurmak icin ugrasmayin. Olacak olan zaten oluyor ve hic ugrasmaniza gerek kalmiyor.
Artık uğraşmıyorum zaten hic bunu da altı gün çektim önceden çok koştu peşimden diye ama o zaman anası memleketteydi ondan anlayamadım sanirim

Ay sinirlerim bozuldu okurken, ne bu böyle ‘annem aradı , annem geldi.’
Sinir hastası olmak istemiyorsanız, önünüzdeki başka maçlara bakın
Günaydın mesajına rüyamda anneni gördüm böyle bembeyaz bir elbise içinde kirlar gelincik tarlası içinde yürüyordu demek geliyor içimden ama yapmicam

Sizde de iyi sabır varmış ya Kaçarak uzaklaşılması gereken erkek tipi.
Hem anneci, hem ilgisiz, hem saygısız, hem de ne dediğini bilmeyen ergenlikten cikamamış bir tip.

Ben neden hala böyle bir kişiyle konuşmaya devam ettiğinizi anlayamadım
Altı gün konuştuk zaten ilk gün normaldi ikinci gün böyle oldu vazgecekken üçüncü gün o normal konuşmayı yaptık dördüncü gün gene aynısı oldu dün de osurugun cinli dedi bana bugün altıncı gun

Bence bu adam da farklı durumlarda söz konusu olabilir. Belki göstermelik sizinle.Telefonda sizinle konusurken öyle kimlerle yazisiyor acaba.
Ya evet takır tukur sürekli klavyede o anneyle nasıl yapiyosa anlamadım bende capkinligi

6 günde mi konu evliliğe geldi?

6 günde mi konu evliliğe geldi?
Evlilik konusunu ben açmadım. İlk gün kendisi söyledi. Ben de tanımıyorum seni ne evliliği dedim. Altı günde gelemedi ki konusmadik ki sürekli beş dakika üç dakika yedi dakika anası çağırıp durdu bir defa konuştuk normal onda da 30 dk normal kapadik

Hiç kimseyi sallanmayan daha telefon konuşması nasıl yapılır bilmeyen, kendi de iq algı problemi yaşayan biri. Azıcık evlilik, annesinden bahsetse kızların merak edip ilgileneceğini öğrenmiş. Annesini açtığında çat diye suratına kapatacaktınız. Osuruk ceylan falan ne kro tiksindim

Adamin evlilik yaşı gelmis, muhtemelen siz ailesinin begenecegi potansiyelde bir adaysiniz. Sütten kesilmemis, terbiyesizin teki. Insallah evlenipte baskasinin basini yakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…