Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Ayyy deli mi ne liseli ergenler gibi annem aradı annem çağırdı ki onlar bile anne arkadaşımla konuşuyorum der ki adam anacı ve asla normal değil annesi de öyle yemeğe beraber gideceksiniz oldu canım deseydin anasıyla otursun ne sizin ne de başka kızın başını yaksın 37 yaşında bir insan evleneceği insanı annesine mi sorar yaa eşimle ben evlenirken ikimizde 23 yaşındaydık kimseye sormadık o zaman bile koşarak uzaklaşın heryerden englleyin sinir hastasi eder bunlar sizi

Niye hersey anne okeyinden geciyor? Bu adam kac yasinda?
Niye sali gunu bekleniliyor? Bile bile lades gibi neden bitirilmiyor bu iliski?
Bindik bir alamete, gidiyoruz kiyamete gibi bu iliskiden kötü kokular aliyorum ben. Yakinda nikah masasina oturup sonra da anneyle ayni evde yasarsan sasirma.
Saliyi da bekleme bitirmek icin.

Ay dengesiz bir dakika bile konuşma bununla hatta engelle veya asla arayınca açma yazarsa görüldü at konuşulacak tip değil

yavru ceylan adam kendi basina karar veremiyo anasinin sozunden cikmaz o. 4 5 kisi tanistirdi en icime sinen sen oldun ney yani. sabah instada gordum dugunden once kadin nisanlisinin hala anasini emdigini ogreniyo onun gibi bisey olacak adile nasit gibi siz evlenince arada falan yatmaya kalkar. olgunlasmis birini bulursun sal bunu.

O hem normal degil hem ergen ama sizi de çok farklı göremedim açıkçası çok ilginç yaşınız 16 -18 ise genel konu normal

Umarım bu adama yol vermissinizdir.
Daha hanımefendi ile nasıl konuşacağını bilmiyor, ceylanimda ceylanım. Orman kackini

ayy bir de evlenecegi kisiyi de anası seciyor, konuyu bastan okurken anasınin memesinden ayrilamamış bir aslan parçasi daha diyordum içimden ispatı oldu yani.
koskoca adam annesi çagirinca haşa vahi inmiş gibi telefon falan kapatıp koştur koştur gidiyor, annesi aradıgi an saniyesinde beklemeye alıyor falan kaç bacım kaç topukla her yerden engelle bari sen yanma
bilgisayar sesleride kesin o arada yine annesine gelin adayi ariyordur siz beni begendiniz ama ben sizi begenemedim diyip koparin ilişkiyide egoları sönsün

%100 ikizler burcu bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…