- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bence bu bile konuşmayı kesmek için bir sebep. Evlilik gibi ciddi bir konuyu böyle şak diye açabilen birinden ne kadar hayır gelebilir ki? Yaşıda küçük değil,37 yaşında. Ben adamda olgunluk falan göremedim açıkcası.Evlilik konusunu ben açmadım. İlk gün kendisi söyledi. Ben de tanımıyorum seni ne evliliği dedim. Altı günde gelemedi ki konusmadik ki sürekli beş dakika üç dakika yedi dakika anası çağırıp durdu bir defa konuştuk normal onda da 30 dk normal kapadik
Bu konuyu açmadan önce çocuğu arayıp şunları söyleyip suratına kapatıp engelleyeyim dedim ama bu karakterde üslupta biri anlamaz bence diye düşündüm. Ama bir yandan da komik aslında. Yani ben ne yaşadım anlamadım kamera şakası gibi. Kendime gülüyorumHiç kimseyi sallanmayan daha telefon konuşması nasıl yapılır bilmeyen, kendi de iq algı problemi yaşayan biri. Azıcık evlilik, annesinden bahsetse kızların merak edip ilgileneceğini öğrenmiş. Annesini açtığında çat diye suratına kapatacaktınız. Osuruk ceylan falan ne kro tiksindim
Yok zaten görüşmeyi net şekilde düşünmüyorum şu saatten sonra tamamen düzelse bile aslını gördük yaşadık içinde ki dağ ayısı gene çıkarAdam dalga geçiyor.
Kimse ciddiye aldığı bir kızla bu üslupla konuşmaz hemde ilk etapta.
Sil engelle neden hala bekliyorsun ya.
Bu adamdan sana Bir cacık olmaz.
Birşeyde yaşanmamış sen buna şükür et.
Emek vermemişsin boşver .
Bunu söyledim işte. Seni tanımıyorum ne evliliği dedim senin hakkında bir kararim yok henüz dedim. İlişkiye işim koyalım dedi asla olmaz şu an herhangi bir ilişki adı aramızda dedim. O da işte zaten niyetimi bil tanı olursa kabul edersen bir sene sonra olur önce tanı sana kendimi tanıtayim dedi. Tanıttı sagolsunSiz bir kere adam evlilik dediğinde annesinin yanında dur bakalım sen kimsin? Ben seni düşünüp seninle evlenmek isteyecek miyim? Telefonda ses falan çok saygısızca. Resmen size hakaret eder, dalga geçer gibi.
Salla ya kim o ergen gibi koca adam.Yok zaten görüşmeyi net şekilde düşünmüyorum şu saatten sonra tamamen düzelse bile aslını gördük yaşadık içinde ki dağ ayısı gene çıkar
Bunu söyledim işte. Seni tanımıyorum ne evliliği dedim senin hakkında bir kararim yok henüz dedim. İlişkiye işim koyalım dedi asla olmaz şu an herhangi bir ilişki adı aramızda dedim. O da işte zaten niyetimi bil tanı olursa kabul edersen bir sene sonra olur önce tanı sana kendimi tanıtayim dedi. Tanıttı sagolsun
Ben öyle demek istemedim. Acaba diyorum cinsel tercihi farkli mi ? Sizi göstermelik mi elde tutuyor?Ya evet takır tukur sürekli klavyede o anneyle nasıl yapiyosa anlamadım bende capkinligi
Bununla konuşmayı kesHem anneci Hem ergen Hem saygisiz
Kesinlikle haklısın düdük makarnası ya boşu boşuna sinirimi bozduİşte bence bu bile konuşmayı kesmek için bir sebep. Evlilik gibi ciddi bir konuyu böyle şak diye açabilen birinden ne kadar hayır gelebilir ki? Yaşıda küçük değil,37 yaşında. Ben adamda olgunluk falan göremedim açıkcası.
Bu modele ilk defa denk geldim bacım bende. Değişik bi tipBence yeterince tanimissin, hatta tanimaz olaydin kiz bu ne salak bir adam
Bence çok eğlenmiş hatta. Ailecek eğlendiler mi naptilar anlamadimAdam sizinle eğleniyor gibi
Abooo olabilir mi böyle bisi acabaBen öyle demek istemedim. Acaba diyorum cinsel tercihi farkli mi ? Sizi göstermelik mi elde tutuyor?
Günaydın yavru ceylanım yazdı cevap vermedim şimdi de aramis açmadım engelliyorum en guzeliŞunu diyin. “ Bak bundan sonraki denemelerin için söyleyeyim. Biri ile telefonda konuşurken gürültü yapılmaz. Az görgü öğren. Bir de sen kimsin ki hemen evlilikten bahsediyorsun? Hiç hoşuma gitmedin. Senden hoşlanmadım. Tanımaya çalıştım. Adam akıllı arkada gürültü, aman kırmayayım falan derken diyemedim. Kulaklarını aç iyi dinle. Beni bir daha arama. Git kendi köyünden birini bul”
Veya hiç dönmeyin aramasına. Bloklayın gitsin. Hatta aradığında kulaklarını tırmalayacak çekmece çatal bıçak sesi yapın sonra kapatın. Bloklayın.
Engelle böyle bir sevgilim olmuştu ikinci buluşmada 20 tane arkadaşı gelmişti benimle tanışmaya evlenicex demişti herkese , bir hafta sonunda babaaanem öldu diye benden ayrıldı 4-5 yıl oldu hala farklı numaralardan yılda bir kere mesaj atıyorBence çok eğlenmiş hatta. Ailecek eğlendiler mi naptilar anlamadim
Ay acaba aynı kişi mi? Kekoluk yapma diyor muydu bu nasıl üslup dediginizdeGarip, avam, şüpheli. Benim böyle bir deneyimim olmuştu. Birbirimizi tanıyalım demiştim. İlk gün çocukların adı vs konuşmuştu. 2. Gün annesine gidelim isteyelim demis. 1 hafta sonra da sen benimle ilgilenmiyorsun, sevmiyorsun diye gitmişti. Kendi çalip kendi oynamisti