Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Benim yeğenim var 6 yaşında bu denli dinlemez anasını helal olsun belli ki anneci ya, o üslup falan da aile uslubü işte, aralarında öyle konuşuyorlar, hoş falan demişsin ama tanıdıkça soğutur kendinden böyleleri. Acaba hoşlandığımı anlamadı mı? Acaba belli edemedim mi? Bunu biz ne zaman diyoruz biliyor musun? Biz de hoşlanınca, yoksa, hiç yüz vermediğimiz adam saat başı yazıyor yine. Bi cacık olmqz sanki bundan

Kızlar mobilden alintilayamadim. Hiç cevap vermedim ona. gercekten bence sağda solda sosyal medyada takılıp onla bunla bir yandan da anasına göre birini arıyor. Akşam eve geçtikten sonra onlarla konuşuyor anasının yanında benimle . Çok cringe. Anaci olmasa bile uslubu saygısızlığı falan aşırı itici. Ne yönden baksam elimde kalıyor valla.

Okurken ici sisen bir ben miyim?

Ya bi de bahsetmedim bana dedi ki annemi alıp gezmeye çıkın beraber beraber vakit geçirin. Telini vereyim anneme. Daha seninle basbasa görüşmedik seni tanımıyorum ne annesi saçmalama demiştim

Adamla hiç yüz yüze görüşmediniz mi ? Adamla nasıl ve nereden tanışmıştınız ?

Osuruğun cinli mi sözüne kadar ne güzel kendimi vererek okuyordum ordan sonra koptum

Hiç uğraşamam kıçına bı tekme olur biter.

Engellerim net.. Salı günü yemeğe falanda çıkmayın bence çok şımarık geldi bana bu ne böyle sürekli elinin altındaymışsınız gibi..

Sanal aşk yaşıyor bunu anladım da akşam eve dönünce sevgilisi bekliyor herhalde ona yazıyor. Ailesi neden bu adamı durmadan çağıyor onu anlamadım. Yavru ceylanım da ne ayrıca hahaha ossuruğun cinli mi? İç anadolulu olmalı.

Karakterini belli etmiş işte iğrenç biri. Bir de o klavye sesleri eğer yazışma değilse pc de oyun oynuyordur o esnada beyni sulandığı için doğru düzgün konuşamıyordur haliyle

Adamla hiç yüz yüze görüşmediniz mi ? Adamla nasıl ve nereden tanışmıştınız ?
Arkadaş ortaminda tanıştık benim yakın bir arkadaşımın yakın arkadaşının arkadaşı. Üç kere aynı ortamda bulunduk üçüncüde zaten yanana konuşmuştuk baya. O zaman anası memleketteydi bilemedim

Istanbulluyuz dedi ama babası yedi kuşak İstanbulluymus. Bizanslilar sanirim

Kızlar engellemedim daha çatal bıçak sesi dinletme sözü verdim burada ondan sonra engellicem.iki kere aradı açamadım o ara geri de dönüş yapmadım. Bana mesaj atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…