Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Benim hiç kafama yatmadı. Arıcam deyip aramayan adamdan da bi halt olmaz. Çünkü diğer yaparım, yapıcam deyip yapmayacaklarının teminatıdır o :) Ayrıca bu annem çağırdı kapatalım şimdi konusu,göbek bağı kesilmemiş erkek profili oluşturdu gözümde. Tehlikeli ve çok sevimsiz bi durumdur bilgine. Hem üslup da kötü. Osuruk mosuruk ne ya… He deseydin osuruğum cinli,bi çarparsam görürsün.

Ya keşke deseydim şu bir haftadır adamı anlamaya çalışıyordum ne yaşıyorum diye sinirlerim bozuldu ta ki o lafa kadar. Ne yaşadım ben ya hahaha

Bu dünyada onu güldüren ikinci kadinmisim ilki kim tahmin edin

Annesi
Ay bu adami birakin cidden daha simdiden annem annem bunaltmiş yuzunuze telefon kapatiyor annesi aradi diye, annesini goruntuluye almalar, her tel goruşmesinde cagirmasi...
Bi de daha birbirinizi tanima aşamasi bu, ilerde hiç çekilmez. Bu arkadaşi annesiyle birakin, cidden normal kimse bu adami alip kendine sevgili, eş yapmaz.

Yok zaten görüşme niyetim yok da sinirlerimi bozdu ya napsam hiç cevap vermesem mi yoksa salıya kadar sınırını ben bozup gitmesem mi

Adam sizden hoşlanmıyor, tek maksadı annesine gelin bulup sözde evlenmiş olmak.

Sizin neden bu muameleleri çektiğinizi merak ettim. Adam ne zaman arasa hazır olda beklemişsiniz. Hiç yazmayıp 3 hafta sonra evlenelim diye dönüyor ve tamam diyorsunuz. Cepte görmüş sizi. İstediğimde ararım istediğimde kaybolurum ve beni bekler nasılsa diye düşünüyor. Haksız da değil.

senin ossurugun cinli mi dedi.

Bu ne demek acaba?

Kara listenin başında olması gereken bir tipleme. O kız kardeş ne öyle parazit gibi. Kuzum siz neyin mücadelesini veriyorsunuz?
Altı gündür bende bilmiyorum canım mi sıkıldı basiretim mi bağlandı anlamadım bende

Tamam demedim seni tanımıyorum dedim aslında ama yemek teklifine olur dedim . Annesi ben o gidecektik büyük ihtimal

Şu dediği komik bile değil. 5 yaşında falan mı bu? Sizinle telefonda konuşurken aniden annem çağırıyo deyip kapaması da sokakta oynarken eve çağırılan çocuklara benziyor.
Kesinlikle öyle. Hayatimda ilk defa karşılaştığım için anlamaya çalıştım saf gibi.

Yok zaten görüşme niyetim yok da sinirlerimi bozdu ya napsam hiç cevap vermesem mi yoksa salıya kadar sınırını ben bozup gitmesem mi

Ben uğraşmayi seven biri degilim acikcasi. Değmeyen biri oldugunda siler atarim. Siz bilirisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…