Annesi ve iki kız kardeş bir de baba. Bir anda şak diye aradı görüntülü şok oldum hatta. Çok garip aile. Kadın tanışmaya davet etti evine hattaEvli olabilirmi?Maaile beraber yaşıyorlar?
Cevap bile vermeye değmez de ilk defa böyle bir tiple karşılaştım anlam vermem bir hafta sürdü def edicem zaten
Bu dünyada onu güldüren ikinci kadinmisim ilki kim tahmin edinÇok saygisiz, konuşmayı bilmeyen, yol yordam bilmeyen bir insan. Daha tanişmadan anasindan midem bulanirdi benim her konuşmada annnem cagiriyor annem cagiriyor emzirecek sanki.
AnnesiBu dünyada onu güldüren ikinci kadinmisim ilki kim tahmin edin
Ya keşke deseydim şu bir haftadır adamı anlamaya çalışıyordum ne yaşıyorum diye sinirlerim bozuldu ta ki o lafa kadar. Ne yaşadım ben ya hahahaBenim hiç kafama yatmadı. Arıcam deyip aramayan adamdan da bi halt olmaz. Çünkü diğer yaparım, yapıcam deyip yapmayacaklarının teminatıdır o :) Ayrıca bu annem çağırdı kapatalım şimdi konusu,göbek bağı kesilmemiş erkek profili oluşturdu gözümde. Tehlikeli ve çok sevimsiz bi durumdur bilgine. Hem üslup da kötü. Osuruk mosuruk ne ya… He deseydin osuruğum cinli,bi çarparsam görürsün.
Bu dünyada onu güldüren ikinci kadinmisim ilki kim tahmin edin
Yaa ben de merak edip sordum saf gibi annem tabi dedi hahahaAnnesi
Yok zaten görüşme niyetim yok da sinirlerimi bozdu ya napsam hiç cevap vermesem mi yoksa salıya kadar sınırını ben bozup gitmesem miAnnesi
Ay bu adami birakin cidden daha simdiden annem annem bunaltmiş yuzunuze telefon kapatiyor annesi aradi diye, annesini goruntuluye almalar her seferinde cagirmasi...
Bi de daha birbirinizi tanima aşamasi bu, ilerde hiç çekilmez. Bu arkadaşi annesiyle birakin, cidden normal kimse bu adami alip kendine sevgili, eş yapmaz.
Altı gündür bende bilmiyorum canım mi sıkıldı basiretim mi bağlandı anlamadım bendeKara listenin başında olması gereken bir tipleme. O kız kardeş ne öyle parazit gibi. Kuzum siz neyin mücadelesini veriyorsunuz?
Herseyden mana çıkarmak demekmis. Sinirden kahkaha atiyorumsenin ossurugun cinli mi dedi.
Bu ne demek acaba?
Tamam demedim seni tanımıyorum dedim aslında ama yemek teklifine olur dedim . Annesi ben o gidecektik büyük ihtimalAdam sizden hoşlanmıyor, tek maksadı annesine gelin bulup sözde evlenmiş olmak.
Sizin neden bu muameleleri çektiğinizi merak ettim. Adam ne zaman arasa hazır olda beklemişsiniz. Hiç yazmayıp 3 hafta sonra evlenelim diye dönüyor ve tamam diyorsunuz. Cepte görmüş sizi. İstediğimde ararım istediğimde kaybolurum ve beni bekler nasılsa diye düşünüyor. Haksız da değil.
Kesinlikle öyle. Hayatimda ilk defa karşılaştığım için anlamaya çalıştım saf gibi.Şu dediği komik bile değil. 5 yaşında falan mı bu? Sizinle telefonda konuşurken aniden annem çağırıyo deyip kapaması da sokakta oynarken eve çağırılan çocuklara benziyor.
Yok zaten görüşme niyetim yok da sinirlerimi bozdu ya napsam hiç cevap vermesem mi yoksa salıya kadar sınırını ben bozup gitmesem mi
Sosyal deney olabilir mi acaba diye düşünmedim değil. En güzeli cevap vermemek gibi geldi o zaman ya da görüşmeyelim mi desemBen uğraşmayi seven biri degilim acikcasi. Değmeyen biri oldugunda siler atarim. Siz bilirisniz