Bana da öyle geldi o da ayrılmaya bahane arıyormuşİnsanlar sizin kuklanız değil konuyu bilemem haklı sebebleriniz olabilir o zaman yaptığınızın arkasında duracaktiniz ben böyle toksic ilişkilerden çok yoruluyorum ahlanıp vahlanmayın blöf yapmamayı öğrenirsiniz artık. Birde dünden razıymış gibi geldi yada gururlu bir karakter ilişki dinamiğinize göre değişir.
O da onun karakterini gosterir isteBaşkasını bulduysa yazmaz hiç
Bende aynı şekilde bekleyip düzelmeyince ayrılıyordum ama birdaha asla iletişime geçmiyordum peşimde dört dönüyor bu sefer kesinlikle sessiz kal ve hayatına devam et yada öyle goster mutlu gibi kuduruyorlar sonra.Hatta sevmediğim şeyleri daha çok yapıyor egom sarsılsa bile birşey yapmiyodum sonra kendi kendine pişman oluyorlarBana da öyle geldi o da ayrılmaya bahane arıyormuş
Bence ihtiyacınız olan insan bu değil.O son nokta oldu aslında. Genel olarak ilgisizdi ve artık dayanamadım ayrıldım ama sonra pişman oldum. Belki konuşularak düzeltirdi diye
Bunu yazdı ?O da onun karakterini gosterir iste
Sen yine mi yazdın? Kız Allah seni ne etmeyeee! Sustum ben artıkBunu yazdı ?
Evet dayanamayıp yazdım bunu yazdı. İstemiyor bariz belliSen yine mi yazdın? Kız Allah seni ne etmeyeee! Sustum ben artık
Niye yazdın canım benimm üstüne gitme demiştik. Bırak artıkEvet dayanamayıp yazdım bunu yazdı. İstemiyor bariz belli
Tırnak etten ayrılmış bence aramayın, sormayın ve uzak durun. Başka ilişkiniz de olursa bu yöntemi net karar olmadan karşı tarafa bildirmeyin. Kimse kimsenin ne istediğini bilmezligini çekmemeli. Ayrica sizi kıran bir yanı, ilgisizliği olduysa o an söylemelisiniz. Mesajla değil insanlar konuşarak anlasmali. Ayrica genel anlamda sizi önemsemiyorsa iyi yapmışsınız.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Çocuk beni istemiyor zaten bu kadar özür çabaya hiç bir şey yapmıyorNiye yazdın canım benimm üstüne gitme demiştik. Bırak artık
Gayet haklı yani çocukmusun. Sal adamı.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
"Bu kadar" yapmayacaktın işte. Cidden salla ve önüne bak. Silme, engelleme, her zaman ne yapıyorsan devam et hayat akışına. Hayırlısı diye düşün, bilemezsin ileride ne olacağını, kimlerin karşına çıkacağınıÇocuk beni istemiyor zaten bu kadar özür çabaya hiç bir şey yapmıyor
Nasıl unutucam bilmiyorum"Bu kadar" yapmayacaktın işte. Cidden salla ve önüne bak. Silme, engelleme, her zaman ne yapıyorsan devam et hayat akışına. Hayırlısı diye düşün, bilemezsin ileride ne olacağını, kimlerin karşına çıkacağını
Insta varsa ve sürekli bakıyorsan dondur.Nasıl unutucam bilmiyorum
Kendini kucuk dusuruyorsunBunu yazdı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?