Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

Ondan haber gelmeyince kuzenim Yazdı. Cumartesi müsaitsen görüşelim diye. O da ben cumartesi müsait değilim sana haber vereceğim yazmış. Amaç ne

Canım o buluşmada her şeye hazırlıklı ol bence asla boynu bükük durma ne olursa olsun
İnşallah senin için hayırlısı olsun
Ondan haber gelmeyince kuzenim Yazdı. Cumartesi müsaitsen görüşelim diye. O da ben cumartesi müsait değilim sana haber vereceğim yazmış. Amaç ne

Bence çocuk doğru olanı yapmış. Ayrılmak ikide bir ağza alınacak bir mesele değil. Ki daha önce de ayrılıp birleşmişsiniz. İlişkiler oyuncak değildir.

Bu durumda çocuğa dönme lütfen. Seni daha çok değersizleştirir. Bitip bitmemesi onun için pek önemli değil anlaşılan. Zaten sana ilgisizmiş. Sen de hissedip ayrılalım demişsin. Önceki yorumumda çocuğu haklı bulmuştum fakat bu mesajı okuyunca, seninle tamamen bağını koparmaması, narsistik bir tutum. Ona dönersen, seni tamamen köşeye sıkıştıracak, seni suçlayacak ve daha çok değersizleştirecek. Bitti demişsin, arkasında dur bu kararının. Özledim diye attığın mesajı telafi et. Böyle yazdım ama, bir anlık hislerime yenildim, bizden olmaz diye mesaj at ve bitir.

Dönme gibi durum yok. Belli ki beni geçiştiriyor. Ama evet dediğiniz gibi kuzenim aradığında ben istemiyorum onunla sen de konuş diyebilirdi. Ama bi şekilde yine görüşürüz diyip oyalıyor gibi. Kendi bile ne yaptığını bilmiyor.

Amaç seni başından atmak. Son kez buluşmaya bile gelmek istemiyor gelse bile istemeyerek gelecek belli ki. Hala neyi zorluyorsun? Senin buluşmak istemiyorum diyip iptal etmen gerekirdi o buluşmayı hala peşinden koşuyosun yapma bunu kendine.

4 gün önce wp da benim çektiğim fotoğrafı koydu profiline. Şimdi yine kaldırmış başka bir fotoğraf koymuş. Anlam çıkarmalı mıyım

Buyuseniz mi biraz? Ayrilik bosanma vs konulari oyle hemen dillendirilmez ama biz kadinlar cogu zaman erkek aman ben ne yaptim desin diye blof mahiyetinde kullaniyoruz ama blofumuzu yemeyen biri cikinca da far gormus geyik gibi kalakaliyoruz. Bence dogru davranmis erkek arkadasiniz. Dersinizi aldiginizi ve bir daha boyle bi konu acmayacaginizi ve fevri davranmak yerine derdiniz neyse acik acik soyleyeceginizi anlatin ve sure verin. O arada kimseyle bisey yasamayin sanal bile olsa kimseye bisey demeyin. Bi iki ay icinde de donmezse herkes yoluna gitsin ve bi dahakine boyle yapmayin. Ben de 18-20li yaslarimin ilk basinda bikac iliskimde yaptim bunu ve yalama oluyo iliski dikis tutmuyo artik. Olgunlasinca ayrilalim dediysem ayrildim aramadim bitirdim gercekten. Abla tavsiyesi diyorum.

4 gün önce wp da benim çektiğim fotoğrafı koydu profiline. Şimdi yine kaldırmış başka bir fotoğraf koymuş. Anlam çıkarmalı mıyım
Bence is okul vs ne varsa onda yogun olsaniz bunlara takacak zamanini kalmaz. Biraz bosluga dusmussunuz. Erkeklerin bu kadar ince dusunen yaratiklar olmadigini ben yillardir burda anlatamadim mesajlarimda. Dan dan cogu. Yok sizin cektiginiz fotoymus da yok su yok bu. Ya eski sevgilisinin dolapta unuttugu sutyenini yeni sevglisinindir deyip yikayip veren arkadasim var benim. O derece umursamaz yani cogu:)

Yoğunum zaten emin olun. Çalışıyorum işim de var ama ona rağmen aklımdan çıkmıyor. Boş insan olsam evet diyicem boşluktan aklıma geliyor ama değil

Doğru haklısınız. Haziran ayında ayrıldık ve hala barışma yok. Ben defalarca yazdım pişmanım diye. En son araya kuzenim girdi son kez de olsa tekrar oturup konuşun diye. Kabul etti haber vericem dedi. 1 haftayı geçti ses yok

İlk başta sizi cezalandırmak istediğini düşünüyordum ama neredeyse 3 ay olmuş
Bence içinde bir şeyler bitmiş
3 aylık öfke olmaz çünkü
Kuzenimle konuşurken de bana öfkeli gelmedi konuşmaları. Ben de hislerinin bittiğini düşünüyorum. Sadece tek kafamı karıştıran şey kuzenim aradığında görüşmeyi neden kabul ettiği. Orda kesin bir dille konuşup istemediğini söyleyip kapatabilirdi konuyu. Geçiştirip oyalamak da çocukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…