- 14 Şubat 2018
- 762
- 560
- 103
- 28
Eğer ki yüzyüze konuşmaya giderseniz zaten tavrından yüzünden belli olurKuzenimle konuşurken de bana öfkeli gelmedi konuşmaları. Ben de hislerinin bittiğini düşünüyorum. Sadece tek kafamı karıştıran şey kuzenim aradığında görüşmeyi neden kabul ettiği. Orda kesin bir dille konuşup istemediğini söyleyip kapatabilirdi konuyu. Geçiştirip oyalamak da çocukça
Adam haklı naptınız barıştımi1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Zaten birazda o yüzden istiyorum ve gerçekten son kez de olsa yüz yüze bitirmek istiyorum çünkü içim hiç rahat değil böyle.Eğer ki yüzyüze konuşmaya giderseniz zaten tavrından yüzünden belli olur
Zaten ilgisizlik varsa bitmesi en doğrusu
Hayır. 1 hafta önce kuzneim aradı son kez buluşun diye. Kabul etti ama haber yok hala ondan haber bekliyorum ama geçiştiriyor büyük ihtimalle.Adam haklı naptınız barıştımi
Kuzum senin ilgin onun egosunu tatmin ediyor şuan bu fırsatı verme ona. Fotoğrafı öylesine koymuş da olabilir veya senin dikkatini çekmek için bilerek yapmış da olabilir. Ama seni sevdiği barışmak istediği için değil. Seni gerçekten isteyen bir adam böyle davranmaz. Senin ilginle egosu tatmin oluyor yedekte tutmaya çalışıyor. Tamamen kes iletişimi kuzenin de kessin hiçbir şekilde ilgilenme yazarsa ararsa da istemediğini söyle. Bi taraflarını kaldırıyosun şuan böyle davranarak.4 gün önce wp da benim çektiğim fotoğrafı koydu profiline. Şimdi yine kaldırmış başka bir fotoğraf koymuş. Anlam çıkarmalı mıyım
Geri barismayin size asik degil o yuzden ilgisiz bulmussunuz. Siz daha tutkulu bir iliski, bir ask ariyorsunuz. Barissaniz da bu adam duzelmeyecek. Dogru kisi bir baskasi. Vaktinizi bu adama harcamayin. Benim gencligimdeki gibi davraniyorsunuz. Ben de boyle bir ayrilip 1 saat sonra pisman olurdum. Iliski bitince insan uzuluyor o yuzden barismak istiyorsunuz1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Barışmak isteseydi çoktan barışırdı zaten. Ki hatta başkası da vardır hayatında büyük ihtimalle. Beni de bi şekilde böyle oyalıyor.Kuzum senin ilgin onun egosunu tatmin ediyor şuan bu fırsatı verme ona. Fotoğrafı öylesine koymuş da olabilir veya senin dikkatini çekmek için bilerek yapmış da olabilir. Ama seni sevdiği barışmak istediği için değil. Seni gerçekten isteyen bir adam böyle davranmaz. Senin ilginle egosu tatmin oluyor yedekte tutmaya çalışıyor. Tamamen kes iletişimi kuzenin de kessin hiçbir şekilde ilgilenme yazarsa ararsa da istemediğini söyle. Bi taraflarını kaldırıyosun şuan böyle davranarak.
Umudu kesin diye yapiyo büyük ihtimalle o buluşma olmayacak zaten olsa da siz gitmeyin , yaptığınız davranışta hatalisiniz ama daha fazlasına gerek yokBarışmak isteseydi çoktan barışırdı zaten. Ki hatta başkası da vardır hayatında büyük ihtimalle. Beni de bi şekilde böyle oyalıyor.
O benim haberimin olmadığını düşünüyor buluşmadan. Kuzenimle konuşurken de ben sana haber vereceğim sen onunla konuş demişti.Umudu kesin diye yapiyo büyük ihtimalle o buluşma olmayacak zaten olsa da siz gitmeyin , yaptığınız davranışta hatalisiniz ama daha fazlasına gerek yok
Sizce buna kim inanır , tabii ki biliyor baktı sizin hala umudunuz var bu şekilde yok edecek.O benim haberimin olmadığını düşünüyor buluşmadan. Kuzenimle konuşurken de ben sana haber vereceğim sen onunla konuş demişti.
Senin burcun ne çok merak ettim
AkrepSenin burcun ne çok merak ettim
Şu hamle tüy dikmek olmuş. Kuzene aratmak nedir Allah aşkına?O benim haberimin olmadığını düşünüyor buluşmadan. Kuzenimle konuşurken de ben sana haber vereceğim sen onunla konuş demişti.
Buluştuk dün. Önce tavırlıydı soğuktu. Kırgın ve kızgın değilim sana dedi zaten üstünden zaman geçti dedi. Barışsak da yine ayırılırız yine aynı olaylar olur, Ben de seni üzerim dedi. İkimiz de üzülürüz. Geleceği de göremiyorum dedi. Sonra ben ağladım o da ağlamaya başladı. Neden ağlıyosun Dedim. Sen çok iyi birisin seni üzmek beni de üzüyor kendimi suçlu hissediyorum dedi. Sarıldık vs. Beni özledin mi dedim sustu hiç bir şey söylemedi. Sonra Bazı şeyleri zorlamayalım akışa bırakalım. Senle de sensizde olmuyor dedi. Eve bıraktı. Aradı sonra eve vardın mı diye. Son olaylar bu şekilde. Bugün ise hiç mesaj atmadı.Şu hamle tüy dikmek olmuş. Kuzene aratmak nedir Allah aşkına?
Yazdıklarına şöyle bi baktım da konu sahibi, aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun. Bir de "dünden hazırmış o da, hemen kabullendi" diyorsun, hayret doğrusu. Sürekli ayrılıyormuşsun, trip atıyormuşsun, en sonunda tak etmiş, ne yapmalıydı? Zaten sürekli alttan almasına güvenerek abarttıkça abartmışsın, adam da yeter artık deyip peşinden koşmayınca şok geçirmişsin, bi de adamı suçluyorsun hâlâ bi şekilde. Şu an bu şekilde peşinden koşarak ilişki sırasında yaptığın her tribin rol olduğunu iyice göstermiş oluyorsun adama, bu da çok irrite edici.
Onun da hataları çoktu falan demişsin bir de, e o zaman bu kadar peşinde koşmak niye? Buluşunca, yüzüme söyleyince rahatlarım diyorsun ama oradaki tek amaç da seni görünce yumuşaması.
Zordur elbet ama bence artık sessizliğe gömül, bi hamle yapma, berbat olmuş olacağı kadar, iyice batmasın her şey. Gelecekse o gelmiş olsun, onun dışında yapılan her şey daha da itecek, sonra da bu yaptıklarına pişman olacaksın. Yapma.
Buluştuk dün. Önce tavırlıydı soğuktu. Kırgın ve kızgın değilim sana dedi zaten üstünden zaman geçti dedi. Barışsak da yine ayırılırız yine aynı olaylar olur, Ben de seni üzerim dedi. İkimiz de üzülürüz. Geleceği de göremiyorum dedi. Sonra ben ağladım o da ağlamaya başladı. Neden ağlıyosun Dedim. Sen çok iyi birisin seni üzmek beni de üzüyor kendimi suçlu hissediyorum dedi. Sarıldık vs. Beni özledin mi dedim sustu hiç bir şey söylemedi. Sonra Bazı şeyleri zorlamayalım akışa bırakalım. Senle de sensizde olmuyor dedi. Eve bıraktı. Aradı sonra eve vardın mı diye. Son olaylar bu şekilde. Bugün ise hiç mesaj atmadı.ses yok mu görüşmedinz mi
Şimdi ne hissediyorsun pekiBuluştuk dün. Önce tavırlıydı soğuktu. Kırgın ve kızgın değilim sana dedi zaten üstünden zaman geçti dedi. Barışsak da yine ayırılırız yine aynı olaylar olur, Ben de seni üzerim dedi. İkimiz de üzülürüz. Geleceği de göremiyorum dedi. Sonra ben ağladım o da ağlamaya başladı. Neden ağlıyosun Dedim. Sen çok iyi birisin seni üzmek beni de üzüyor kendimi suçlu hissediyorum dedi. Sarıldık vs. Beni özledin mi dedim sustu hiç bir şey söylemedi. Sonra Bazı şeyleri zorlamayalım akışa bırakalım. Senle de sensizde olmuyor dedi. Eve bıraktı. Aradı sonra eve vardın mı diye. Son olaylar bu şekilde. Bugün ise hiç mesaj atmadı.
Sen sessiz kal, hiçbir adım atma lütfen, kendi iyiliğin için. Yazarsa, ararsa da tribe de girmez dünden hazır gibi de davranma, sakin kalmaya çalış biraz; panik ve kaygı insana çok saçma şeyler yaptırıyor.Buluştuk dün. Önce tavırlıydı soğuktu. Kırgın ve kızgın değilim sana dedi zaten üstünden zaman geçti dedi. Barışsak da yine ayırılırız yine aynı olaylar olur, Ben de seni üzerim dedi. İkimiz de üzülürüz. Geleceği de göremiyorum dedi. Sonra ben ağladım o da ağlamaya başladı. Neden ağlıyosun Dedim. Sen çok iyi birisin seni üzmek beni de üzüyor kendimi suçlu hissediyorum dedi. Sarıldık vs. Beni özledin mi dedim sustu hiç bir şey söylemedi. Sonra Bazı şeyleri zorlamayalım akışa bırakalım. Senle de sensizde olmuyor dedi. Eve bıraktı. Aradı sonra eve vardın mı diye. Son olaylar bu şekilde. Bugün ise hiç mesaj atmadı.
Adama önce neyin var diye sorsaydın ya. Gerçi erkek arkadaşının da gönlü varmış ayrılmaya bence1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?