Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

Eğer ki yüzyüze konuşmaya giderseniz zaten tavrından yüzünden belli olur
Zaten ilgisizlik varsa bitmesi en doğrusu

Adam haklı naptınız barıştımi

4 gün önce wp da benim çektiğim fotoğrafı koydu profiline. Şimdi yine kaldırmış başka bir fotoğraf koymuş. Anlam çıkarmalı mıyım
Kuzum senin ilgin onun egosunu tatmin ediyor şuan bu fırsatı verme ona. Fotoğrafı öylesine koymuş da olabilir veya senin dikkatini çekmek için bilerek yapmış da olabilir. Ama seni sevdiği barışmak istediği için değil. Seni gerçekten isteyen bir adam böyle davranmaz. Senin ilginle egosu tatmin oluyor yedekte tutmaya çalışıyor. Tamamen kes iletişimi kuzenin de kessin hiçbir şekilde ilgilenme yazarsa ararsa da istemediğini söyle. Bi taraflarını kaldırıyosun şuan böyle davranarak.

Aslan burcuymuş. Geçmiş olsun. Bilerek ilgisiz davranıp sizi ayrılmaya ittiğine neredeyse eminim. Geri adım atmayın. Belli ki kafasında bitirmiş. O yüzden de ilgisiz davranarak sizin ayrılmanızı sağlamış.

Geri barismayin size asik degil o yuzden ilgisiz bulmussunuz. Siz daha tutkulu bir iliski, bir ask ariyorsunuz. Barissaniz da bu adam duzelmeyecek. Dogru kisi bir baskasi. Vaktinizi bu adama harcamayin. Benim gencligimdeki gibi davraniyorsunuz. Ben de boyle bir ayrilip 1 saat sonra pisman olurdum. Iliski bitince insan uzuluyor o yuzden barismak istiyorsunuz

Barışmak isteseydi çoktan barışırdı zaten. Ki hatta başkası da vardır hayatında büyük ihtimalle. Beni de bi şekilde böyle oyalıyor.

Barışmak isteseydi çoktan barışırdı zaten. Ki hatta başkası da vardır hayatında büyük ihtimalle. Beni de bi şekilde böyle oyalıyor.
Umudu kesin diye yapiyo büyük ihtimalle o buluşma olmayacak zaten olsa da siz gitmeyin , yaptığınız davranışta hatalisiniz ama daha fazlasına gerek yok

Umudu kesin diye yapiyo büyük ihtimalle o buluşma olmayacak zaten olsa da siz gitmeyin , yaptığınız davranışta hatalisiniz ama daha fazlasına gerek yok
O benim haberimin olmadığını düşünüyor buluşmadan. Kuzenimle konuşurken de ben sana haber vereceğim sen onunla konuş demişti.

O benim haberimin olmadığını düşünüyor buluşmadan. Kuzenimle konuşurken de ben sana haber vereceğim sen onunla konuş demişti.
Şu hamle tüy dikmek olmuş. Kuzene aratmak nedir Allah aşkına?
Yazdıklarına şöyle bi baktım da konu sahibi, aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun. Bir de "dünden hazırmış o da, hemen kabullendi" diyorsun, hayret doğrusu. Sürekli ayrılıyormuşsun, trip atıyormuşsun, en sonunda tak etmiş, ne yapmalıydı? Zaten sürekli alttan almasına güvenerek abarttıkça abartmışsın, adam da yeter artık deyip peşinden koşmayınca şok geçirmişsin, bi de adamı suçluyorsun hâlâ bi şekilde. Şu an bu şekilde peşinden koşarak ilişki sırasında yaptığın her tribin rol olduğunu iyice göstermiş oluyorsun adama, bu da çok irrite edici.
Onun da hataları çoktu falan demişsin bir de, e o zaman bu kadar peşinde koşmak niye? Buluşunca, yüzüme söyleyince rahatlarım diyorsun ama oradaki tek amaç da seni görünce yumuşaması.
Zordur elbet ama bence artık sessizliğe gömül, bi hamle yapma, berbat olmuş olacağı kadar, iyice batmasın her şey. Gelecekse o gelmiş olsun, onun dışında yapılan her şey daha da itecek, sonra da bu yaptıklarına pişman olacaksın. Yapma.

Buluştuk dün. Önce tavırlıydı soğuktu. Kırgın ve kızgın değilim sana dedi zaten üstünden zaman geçti dedi. Barışsak da yine ayırılırız yine aynı olaylar olur, Ben de seni üzerim dedi. İkimiz de üzülürüz. Geleceği de göremiyorum dedi. Sonra ben ağladım o da ağlamaya başladı. Neden ağlıyosun Dedim. Sen çok iyi birisin seni üzmek beni de üzüyor kendimi suçlu hissediyorum dedi. Sarıldık vs. Beni özledin mi dedim sustu hiç bir şey söylemedi. Sonra Bazı şeyleri zorlamayalım akışa bırakalım. Senle de sensizde olmuyor dedi. Eve bıraktı. Aradı sonra eve vardın mı diye. Son olaylar bu şekilde. Bugün ise hiç mesaj atmadı.

ses yok mu görüşmedinz mi
Buluştuk dün. Önce tavırlıydı soğuktu. Kırgın ve kızgın değilim sana dedi zaten üstünden zaman geçti dedi. Barışsak da yine ayırılırız yine aynı olaylar olur, Ben de seni üzerim dedi. İkimiz de üzülürüz. Geleceği de göremiyorum dedi. Sonra ben ağladım o da ağlamaya başladı. Neden ağlıyosun Dedim. Sen çok iyi birisin seni üzmek beni de üzüyor kendimi suçlu hissediyorum dedi. Sarıldık vs. Beni özledin mi dedim sustu hiç bir şey söylemedi. Sonra Bazı şeyleri zorlamayalım akışa bırakalım. Senle de sensizde olmuyor dedi. Eve bıraktı. Aradı sonra eve vardın mı diye. Son olaylar bu şekilde. Bugün ise hiç mesaj atmadı.

Şimdi ne hissediyorsun peki

Sen sessiz kal, hiçbir adım atma lütfen, kendi iyiliğin için. Yazarsa, ararsa da tribe de girmez dünden hazır gibi de davranma, sakin kalmaya çalış biraz; panik ve kaygı insana çok saçma şeyler yaptırıyor.

Seni insan olarak seviyordur kuzum.. kötülügünü istemiyordur.. ama zaten söyleyecegini söylemis! Seni uzerim bir araya gelmeyelim demis. Lütfen umudunu kes. Istemiyor o yuzden yazmamis zaten. Unutmaya calis

Adama önce neyin var diye sorsaydın ya. Gerçi erkek arkadaşının da gönlü varmış ayrılmaya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…