- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenmene sevindimmm .)canım yazdığın isimler çok güzel
AYÇA aklıma gelmemişti hiç ama sen yazdıktan sonra hoş geldi kulağıma sanki
beğendiğim isimler listesine ekliyorum hemen
benim de kızım olacak nasipse.Biz de Elif Beyza düşündük.Beyza ak pak günahsız demek.
benim de kızım olacak nasipse.Biz de Elif Beyza düşündük.Beyza ak pak günahsız demek.
canım umay ismide çok güseldir.düşün bence anlamı şefkat meleği demek.
birde mislina var buda cennetteki çiçek ismiymiş.
aa bu arada SARA ismi de çok hoş bir isim ben bayılıyorum .)
f. Hâlis, saf, katıksız. *Hz. İbrahim'in (A.S.) birinci zevcesinin ismi.
Sare diyenler de var ama sarenin anlamı şöyle geçiyor
(Sayr : Olmak. dan) Oldu (meâlinde fiil).
Cemaat, topluluk.
(C.: Savâr) Hâcet, ihtiyaç. * Susuzluk.
bunu da düşünebilirsin .. Veya bi hayırlısıyla evlenebilirsem ve yine hayırlısıyle inş kızım olursa ben Eslem Ruya koymayı düşünüyrm çift isim olarak diğer yandan sara ismine de bulmaya çalışıyorum .. belki düşünürsün .)
tşk ederşm ederim paylaşımın için güzel isimler yazmıssınbenım de ınsalah kızım olursa izel koymayı düşünüyorum....
başka şu isimler de güzel:
meyra
defne
destan
nelin
evrim
eylül
hande
burçak
elçin
dilem
melike
neva
rengin
sanem
simay
fulya
zeren
zümrüt
öncelikle hayirli ugurlu olsun canim .. ama ben senin yerinde olsam bu kadar kafa karistirmam aklindan gecen ilk ismi koy yoksa ne kadar isim cogaltirsinn secenegin ne kadar cok olursa okadar kafan karisirr.. yinede isim istiyorsan sana bi kac isimm
lorin anlami aydinlik demek kurtce bi isim
amara sevimli demek arapca bi isim
derin
deren
ilayda
dedigim gibi herkes icin ayri bi isim war ama ins en kisa zamanda icine sinin bi isim bulursunn kolay gelsin sana
Slm
Kız ismi olarak bu aralar Asya ismine taktım. kulağa çok hoş geliyor. Nil Asya Naz Asya olabilir. Bunun dışında Tuana, Almina, Hazal olabilir
Neyla ismini ben de cok seviyorum, anlami da soylenisi guzel bir de Zumra var dusunulebilir
kayra ilk etapta erkek ismi gibi duruyor..
bence kızınıza daha güzel kız isimleri bulabilirsiniz..deniz ismi kayraya göre çok daha güzel illa ünisexs bir isim düşünüyorsanız