25o'cc anotomik takılacağını ameliyat esnasında 1 üst 1 alt deneyeceğini en uygun neysi onun kalacağını belirtti doktorum 4 ocaktada anlaştık ama kendini normalde göğüs altı kesisi ile yapıyormuş ben meme ucundan istediğimi belirtti daha önce yapmadığını ama ordanda kolay olacağını söyledi.. Forumdaki yorumları okudum 3oo-35o taktıranlar bile küçük buluyorum diyor :)
1- doktorun hiç yapmadığı şeye evet demelimiyim başka doktorlarla görüşmelimiyim sizce
2- 25o' küçük bi size mı daha büyük olması için ısrar edeyim mi ?
--Göğüs dokum azmış kaslarımla alakalı olumsuz bi cümlesi olmuştu ama hatırlamıyorum... Boyum 168 kilom 47 göğüs altı çevrem 72 göğüs çevremde 78.. N'apmam gerek yardımcı olun lütfenn
25o'cc anotomik takılacağını ameliyat esnasında 1 üst 1 alt deneyeceğini en uygun neysi onun kalacağını belirtti doktorum 4 ocaktada anlaştık ama kendini normalde göğüs altı kesisi ile yapıyormuş ben meme ucundan istediğimi belirtti daha önce yapmadığını ama ordanda kolay olacağını söyledi.. Forumdaki yorumları okudum 3oo-35o taktıranlar bile küçük buluyorum diyor :)
1- doktorun hiç yapmadığı şeye evet demelimiyim başka doktorlarla görüşmelimiyim sizce
--Göğüs dokum azmış kaslarımla alakalı olumsuz bi cümlesi olmuştu ama hatırlamıyorum... Boyum 168 kilom 47 göğüs altı çevrem 72 göğüs çevremde 78.. N'apmam gerek yardımcı olun lütfenn
denizlideyim canim kucuk sehir olunca sıkinti oluyo pek gorusme yapabilecegin doktor yok. İzmir veya antalyada gorusme yapayim desem hastanede uc gun yatman gerek dedi doktor ilginecek kimsede yok. gogus altinda ameliyat izi olsunda istemiyorum ama gonul rahatligi ile girmekte hic yqpilmayan bi uygulama icin kafami kurcaliyor onun disinda takilan bir sey yok forumda herkesin 300cc altinda olmamasindan biraz da ona takildim ...Canım istanbulda mısın? İstanbuldaysan hangi doktor bunları sana söyleyen? Sana Hasan fındık ve Hakan gence'yi tavsiye ederim kesinlikleişinin ehli doktorlar bana kalırsa... Bu doktorlarla görüşmeden için rahat ayrılıyorsun bu da böyle görselliği ön planda olan bir operasyon için önemlı bır artı bence!
canım okadar benziyorki beden ölçülerimiz ve doktorunun sana uygulamak istediği protez büyüklüğü yazmadan edemedim..
benim göğüs altım 70 kilom 54 boyum 170 vücudum en olarak dar, ve doktorum göğüs çapımı ölçtüğünde (göğüs dokusunu da baz alarak) benim göğüs kafesime max sığabilecek tek bir silikonun çapı 10.2 cm olabilirdi, 2 silikon birleşince 20.4 cm oldu göğsümde bir meme dokumun başladığı yerden diğer meme dokumun bittiği yere kadar ölçüldüğünde 24 cm çıktı, ve 10.2 çapa sahip en büyük protez 250 cc idi benim bir göğsüm diğerinden büyük olduğundan sol meme me 275 cc çapı 11.2 olan bi protez koyulacaktı yani matematiksel olarak 24cm lik bir göğüs kafesine 10.2 + 11.2 = 21.4 cm lik protez yerleştirildi kalan 2.6 cm ise doğal görüntü için göğüs arasına ve koltuk altına taşma olmasın diye yanlara bırakıldı..
ve çok önemli bi konuda meme dokum az ve zayıf biri olduğum için derimin tolere edeceği ( ilk operasyon için) protez ebatı 250-275 cc yüksek profildi. benim yuvarlak protez tercih edildi üst meme dokum hiç olmadığından, bende damla istiyorum diye gitmiştim doktoruma bana damla protezi gösterdiğinde ve protez denemesi yaptığımızda bir göğsümde yuvarlak vardı ve yuvarlağın duruşuyla damla bir değildi, tercihimi yuvarlaktan yana yaptım..
velhasıl kelam, eğer doğum yapmadıysan , kilolu değilsen ve bedenin geniş değilse ( 72cm den benimki gibi dar olduğunu görüyorum) doktorunun söyledikleri çok mantıklı.. benim doktorumda seninki gibi dedi ama açıklamasını yaparak içimi rahatlattı..
Hakkında hayırlısı, aklındaki bütün soruları doktoruna sor o sana mantıklı cevaplar verecektir..
Gogsumde doku olmadigindan damla dedi yuvarlak cok yapay durumus :) oglan cocugu gibi dolasmayalim derken yapma bebekler gibide olmayalim.. kotu sonuc olmasi daha cok mutsuz eder.. dogal goruntude en buyul boy olaun dedim.. uyeligim yeni ama kayit olmadan takip ettim asagi yukari fikirleri.. biraz buyuk yapsak diye fikirde belirtim pek uzerine durmado
300 taktirip kucuk diyenleri gordukce 250 cevabindan sonra bi takildim(
Fikir edinmek acisindan yararli olur bi mahsuru yoksa mutlu olurum.. Genelde bahsedenler boy kiloya deyinip gecmisler ona gore bakinca kiyaslama yapinca moral bozuluyo 300e kucuk diyenler... ben direkt doktorla gorusup karar verdim burda yaptigim arastirma disinda doktorla gorusmeden .. artik tak etti sanirim gogussuzluk :) yas oldu 27 blue cagindaki kizlar masallah gordukce morelim mozulmaya basladi300 taktırıp küçük diyenlerin beden ölçülerine dikkat et canım.. bende gördüm onu diyenleri ama hiçbiri benim gibi vücut eni dar değilmiş..
kendnle ona göre kıyasla oyüzden, ekleyeyim seni benim fotoğraflarımı gör istersen..
ıstee bak kendınde demıssın yuzeyden koydugun 3oo sırf meme yapmıs senı ama ya kas altında dolgun memede durabilir koyulan yer etikilio goruntuyu demissin :)selam canım,
seninle ölçülerimiz çok yakın benim de göğüs altım 72cm, göğüs üstü 76 ya da 78 di tam hatırlayamadım şimdi :) zayıf, dar ve uzun bir yapım var, doktorum Barış Çakır ve Ocak'ta ameliyat oluyorum..meme çapım ancak 10,5cmlik protezi kaldırabildiğinden ban da 250cc damla önerdi ama ısrarlarım nedeniyle 280'i ameliyat sırasında deneyecek..300-320ccleri elime aldım üzerimde denedim o kadar büyük durdu ki sırf meme oldum :) o yüzden sen ne istediğini en iyi şekilde ifade et doktoruna istersen 1-2 doktorla daha görüş fikir açısından yardımcı olur..ameliyat yöntemi de önemli tabi, kas altına koyulacak 250cc ile kas zarı altına koyulacak aynı boyut protez görüntüde farklı büyüklük oluşturabilir..
300 taktırıp küçük diyenlerin beden ölçülerine dikkat et canım.. bende gördüm onu diyenleri ama hiçbiri benim gibi vücut eni dar değilmiş..
kendnle ona göre kıyasla oyüzden, ekleyeyim seni benim fotoğraflarımı gör istersen..
selam canım,
seninle ölçülerimiz çok yakın benim de göğüs altım 72cm, göğüs üstü 76 ya da 78 di tam hatırlayamadım şimdi :) zayıf, dar ve uzun bir yapım var, doktorum Barış Çakır ve Ocak'ta ameliyat oluyorum..meme çapım ancak 10,5cmlik protezi kaldırabildiğinden ban da 250cc damla önerdi ama ısrarlarım nedeniyle 280'i ameliyat sırasında deneyecek..300-320ccleri elime aldım üzerimde denedim o kadar büyük durdu ki sırf meme oldum :) o yüzden sen ne istediğini en iyi şekilde ifade et doktoruna istersen 1-2 doktorla daha görüş fikir açısından yardımcı olur..ameliyat yöntemi de önemli tabi, kas altına koyulacak 250cc ile kas zarı altına koyulacak aynı boyut protez görüntüde farklı büyüklük oluşturabilir..
casper20 nasılsın tatlım4 ocak demiştin operasyon gününü netleştirdin mi kafanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?