Hellp mee!!! 4 ocak ameliyat tarihim ama... :(

Doğal görüntüde en büyüğü olsun istiyorum ben kendi adıma :utangaç surat:

Ben alabileceğinin en büyüğü olsun, elinizi korkak alıştırmayın, göğsümde takma gibi iki portakal taşımayayım yeter demiştim, sebepleriyle birlikte protez ölçümün bu olacağnı söylemişti işte doktorum, sonuçta ortada ama meme ucu kesisiyle iligli bu operasyonu daha çok kullanan bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim, benim doktorum kendisi önermişti bana bu yöntemi çünkü çok sık kullanıyormuş ve meme dokum olmadığı için önden bakıldığnda meme altı kesisinde izin gözükeceğini söyledi, süt bezlerine hiç zarar gelmeyecek merak etme demişti

Devlet hastanesinde olacagim bnde denizlide farkli alternatifim yok o yuzden izmirde bi tanidigimin arkadasi varmis 25inde onunla gorusecegim ankaradayim suan fikir edinmek adina ferruh binguldu soyisim sanirim yanlisda olabilir onunla gorustum. memeucum yeterli degilmis oda iyi olan birisine gitmemi isinde ehli birisi olmasini soyledi 300den asagi taktirma damla uygun senin icin kafani bulandirma dedi bakalim yarin izmirfeki doktor yaparim tecrubem var derse gunu degisek sanirim (
Ferruh bey cok cici sicak biri de o kadar para verme.imkanim olmadiindan sadece fikir almak adina yardimci oldu (

bende devlet hastahanesinde oldum.. allah yardımcın olsun canım.. ama cclere takılma, ben doktora gitmeden önce asslaaa 330dan aşşağıya inmem diyordum, şuan 250 - 275 cc liklerimle yaşıyorum o protez denemesi yaparken koyduğum 250cc protezler bana neyin ne olduğunu çok güzel anlattı

canım senin ameliyatta devlette olmuştu öyle hatırlıyorum hastane masraflarına ne kadar verdin silikon markası .. toplamda 35oo dediğini hatırlıyorum ama

canım senin ameliyatta devlette olmuştu öyle hatırlıyorum hastane masraflarına ne kadar verdin silikon markası .. toplamda 35oo dediğini hatırlıyorum ama

şöyle hemen yazayım,

27 kasım 2012 de ameliyat oldum
sağ 250 sol 275 cc high profil yuvarlak mentor marka protez meme ucu kesisiyle kas zarı altına yerleştirildi
kocaeli üniversitesi araştırma hastahanesinde(devlet hastahanesi ) oldum
toplam masrafım 3500 tl tuttu

canım sen ne alemdesin risuscumm ? bir ayın doldu yumusama nasıl gidio ? agrı sızı kaldı mı _? artık seninmişler gibi hissedebiliomusun, hissizlik gitti mi ?

canım sen de mi denizlidesin bak ben mehmet çilengire gittim.. ilk baş bana anatomik olur demişti sonrayuvarlak dedi. gögüs dokun az ise kesinlikle yuvarlak öneririm ben bana 300 demişti henüz okumadım senin konunu sonra yine yazarım.

benim gögüs dokum da yok gögüs altım 70 cm. gögüs ucu 78 di galiba yok nerdeyse. ama kaslarımı kontrol etti birde köprücük kemiğimden ölçtü ölçüyü iyi buldu 17 cm di sanırım ilkten damla dedi ben bana uyacak en büyük görüntüde olsun tamam abartı olmasın ama ameliyat olduğuma değsin dedim birde dekolte kısmım dolu dolu olsun dedim sende bu şekilde istiyorsan damlanın o görüntüyü vereceğini ben düşünmüyorum.. bana 275 300 arası yuvarlak yapalım demişti bunları söyleyen mehmet çilengir. ben birde servergaziye gitmiştim ordaki dr yeni beni arayacaktı aramadı bende bu ara ev aldım taşınma tamir vs abonelik uğraştığım için ameliyat kaldı.. özel ege de ümmühan hanıma gitmeni öneririm birde fikir açısından.

adem topkara ile pek uyum olmadı siparişler aşamasında zaten o yüzden tekrar araştırmaya girdim.. pamukkale üniversitesinde hakan ve adem bey varmış hakan beyi eylül ayında burun ameliyatı olmuş bu hasta adem beyi de o hastanede yine plastik cerrahi kısmında çalışan bi doktor önerdi.. ikisine bir gitmem etik olmazmış ama aynı hastanede olduklarından ordaki doktor arkadaşımın fikri bu ama bu da basit bi grip rahatsızlıgı değil sonuçta .. cok kararsız kaldım aslında farklı doktorlarla gorustukce ankarada Ferruh bingölle görüştüm 3oo . izmirde farklı bi doktorla görüştüm 2oo bakalım Denizli'de gideceğim diğer doktorlar ne diyecek.. adem topkara olmayacağı kesinleşti ama zihnimde .. mehmet çilingir hangi hastanede demiştinz? odak tıp merkezindeki plastik cerrahi iyiymiş diye duydum.. Çok zormuş gerçekten allahım yardımcımız olsun (

mehmet çilengir de denizli devlette ben paü ye gitmedim.. çünkü orda önce asistanlar bakıyormuş sonra hocaları hakan bey bakıyormuş bana telde asistan öyle söyledi. .. odak tıp merkezinde plastik cerrah olduğunu bile bilmiyyordum ben özel ege yada erpadaki dr ları biliyorum ama meme yaptıran bulamadım onlara hep burun yaptıran var güvenemedim.. maddi durumun iyiyse hakan güneyi öneririm.. ist onep te çalışıor haftanın 2 günü denizli de çamlıkta muaynehanesi var sadece görüşmesi 100 tl miş sekreteri öyle söyledi ama ameliyatı ne kadardır bilmiyorum

canım sen ne alemdesin risuscumm ? bir ayın doldu yumusama nasıl gidio ? agrı sızı kaldı mı _? artık seninmişler gibi hissedebiliomusun, hissizlik gitti mi ?

canım şimdi gördüm mesajını, yumuşama iyi gidiyor ağrım sızım kalmadı çok şükür, ve evet benimmişler gibi hissediyorum, hissizlik tam olarak gitmedi canım ama üşüdüğümde falan irkildiğimde gayet hissediyorum

Canim ben adem beyle gorustugumde bana hastaneden 1500-2000 dediler hastane ucretini sadece. kalp merkezindede 2000 tl dediler fiyatta oyle akil almaz bi fark yok yani. 1500 u bulan 1 ay daha bekler iki ay daha bekler halleder..
Kalp merkezinde hakan bey cok sorun degil ama yaptiran gormedim ben burun yaptirmislar

ben paü yü düşünmedim bile hiç asistanlar yapacağı için denek olacağımı düşünüyorum o yüzden.. hakan güney özel canım paü deki dr hakan bey hakkında fikrim yok malesef.. istensen bsk cerrahiyi ara hakan güneyin numarasını al. ona muayne ol. burda 2009 da 7 bin tl ye ameliyat olan var.. ama çok memnun şu an ne kadardır bilemem

7000 cok fazla canim.. ben paude duydum hakan bey die soyisim bilmedigimden o gibi dusundum pardon... o halde servergazi okam beylede gorusup en kotu ihtimalle adem beye olacagiz son durumda hosuma gitmesede ... sanirim cok aramamak lazim bu konuda doktor doktor gorustukce insanin fikri bulaniyor.. int. doktor aratirmasina girip ondan cikmak lazim ((
Sen yuzyuze gorustujn mu canim hic doktorlarla var mi kafanda biri. sen ne zaman dusunuyorsun

Pardon cnm ya cok dalginim kafam karisik daha önce de sormuş ve bunu unutmuşum. En iyi elektrik aldigin kimdi senin peki. Artık çok dallanıp budaklandırmadan halletmek istiyorum ben adem pek iyiydi ama. Farklı bi medikal ile de görüşebilirsin dedi. Orion markasi ile gorustm bunu soylediimde mentor disinda bi marka kullandim ucuz kullanmadim kullanmamda dedi. Bi sekilde ayni medikale zorlama yapmasi celiski durumu oldugunu dusunmeme sebep verdi acikcasi

slm,
banada bu link'i gönderirmisiniz lütfen?Size daha önce yazmistim, ama malesef cevap alamadim. Sizin resimleri görmek mümkünmü acaba?
Özel mesaj yazamiyorum, mesaj sayim 30 larda daha cünkü.

tskl

slm,
banada bu link'i gönderirmisiniz lütfen?Size daha önce yazmistim, ama malesef cevap alamadim. Sizin resimleri görmek mümkünmü acaba?
Özel mesaj yazamiyorum, mesaj sayim 30 larda daha cünkü.

tskl

Tabiki,biraz sonra özel mesaj yoluyla linki gönderirim Bana daha önce nereye yazdınız acaba?? Benim kendi konuma,yani http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html konusuna bana sormak istediklerinizi yazarsanız size dönmem daha hızlı olacaktır.Bazen diger konulara bakamadan çıkıyorum çünkü,ama kendi konumda olunca görmem,cevap yazmam daha kolay oluyor Sizide arkadaş olarak ekliyorum,fotograflarımı görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…