evet canım baya sıkıntılı bi süreç geçirdim sağ ol.. sana da geçmişler olsun..ufak tefek sıkıntılar var ama şükürler olsun mutluyum çok :)
Umarım izmirde yanında kalabileceğin birileri vardı ve dinlenme fırsatı bulabildin en Ankara da ablamın yanında kalıp olmuştum ameliyatımı ama 4-5 gün sonra gezmeye çıktığımda o arabada geçen 2o-3o dk gibi kısa sürede olan o sarsıntılar bile çekilir değildi yolculuk yapmak zorunda kalmamışsındır inşaallah... Allah yardımcısı olsun herkesin bu konuda aynı marka aynı silikonu ıspartada biri 175o ye alırken komşu ildeki 28oo den aşağı alamıyo...Sen izmirde özelde mi oldun? devlet hastanesi falan mı Seninde sıkıntın medikalin denizlide pahalı fiyat vermesi miydi ? :)
Geçmiş olsunn izmirde kime oldunuz memnun musunuz, ben de izmirde oldum:)
Geçmiş olsunn izmirde kime oldunuz memnun musunuz, ben de izmirde oldum:)
Ahmet seyhandı canım doktorum. Sen kime ne zaman oldun ?? Arkadaş olarak eklisin sanırım :)
evet canım:)ben cemil tugaya oldum 1 sene önce. His kaybı bende de vardı başta sol göğüs ucumda biraz uzun sürdü hatta geçmesi belki 6 ay..şu an da dikişlerim olduğu yerde biraz var, meme altı kesisiyle olmuştum, dert etmiyorum ama zamanla geçiceğini düşünüyorum ucumdaki geçti çünkü..zaman isteyen şeyler bunlar napalım katlanıyoruz:)
Ben hiç denzli de araştırmadım canım . Çok fazla ameliyat yapan doktor olduğunu düşünmedim bu dırumda tecrübeleri de olamazdı. Aklımda tek doktor vardı istanbula gidip onla görüştüm. Ameliyat için ikinci kez gittiğimde nişanlım yanımdaydı. Doktor protezin cc söylediğinde görmek istedim. Tabanı geniş fakat öne çıkıntı yoktu hiç. 240 250 dedi.( nişanlıma da gösterdim bununla mutlu olmayacaksın bence dedi. iki gün tatil yapıp istanbula döndük :) acil doktor araştırmasına başladım. İzmirde cenk tokat bilinen hasta memnuniyeti yüksek bir doktordu onla görüştük oda yuvarlak 250 dedi. Gene taban geniş öne çıkıntı yok ( nişanlım cenk beyi çok beğendi . İstfmeye istemeye diğer doktor randevumuza gittik. Hatta sürat asıp oturdu bekleme yerinde gelmedi benle :))) doktorum Ahmet Seyhan hiç hasta yorumuyla karşılaşmamıştım. Ama görüşmüş olmak için gittim. 330 cc lik görünüm sağlayan protezle deneme yaptık doktoruma da bayıldım ve bır hafta içinde ameliyat oldum:))) eşim ve annemle hastanede kaldık, eşim otele gidip kaldı iki gece kaldık biz . Hastane ücretini ödeyip. Kendime gelemedim birsey yıyemedım sureklı çıkarıyordum birsey yemememe rağmen. Annem eve gidelim dedi 3. Gün ne yazık ki döndük izmirden . Kendi aracımız vardı ama üç saat beni öldürdü resmen yolculuk çok kötü (( böyle yani benim ameliyat sürecim. Çok yazdım :)))
Sana da çoooook geçmişler olsun. Ufak tefek sıkıntılarım var demişsin ne gibi ??? Bende de his kaybı problemi var şuan.gelir dediler bekliyoruz. Ameliyat yerin neresi protez nereye yerleştirildi.300 cc demişsin. damla mı yuvarlak mı Anlat bakalım ayrıntılarla :))
Protez satın almadık doktorum ilgilendi de ben anlamadım o konuyu pek gidip protezlerinizi kendiniz mi alıyorsunuz??? Doktorum bir kaç cesıt denemiş farklı boyutta. Tek protezle nasıl olur anlamadım.
Mutlu olmana çok sevindim :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah zor bir süreç gercekten .
Ankarada herşey dahil anlaştım özel doktorda oldum çıktım pek bütçem uygun değildi süreç o yüzden bir hayli uzadı benimde beklemek zorunda kaldım 6-7 ay(
Devlet hastanesinde olduğunda doktorun sana istediğin medikalden alabileceğini söylüyor sen bilgisizce araştırıyorsun bi medikalci buluyorsun şehir dışından (arion marka) doktorun sana diyor ben mentor dışında bi ürün takmam (bunu diyen ilk başta ben karışmıyorum sen istediğin yerden al diyen doktorla aynı kişi(!).. sonra bi mecbur bulunduğun ildeki medikalci ile görüşme ayarlıyorsun sana verdiği fiyat 28oo... bu süreçte arkadaşlar vasıtası ile yine denizlide başka bi doktorla görüşüp fiyat almaya devam ediyorsun başka devlet hastanesinde nasıl olur univ. hastanesinde nasıl olur falan aynı medikalciyi başka doktor arıyor ve 19oo fiyat veriyor.. bu faiş fiyat farkını görüp hesap yapıp 4ooo liraya olmakta neymiş deyip vazgeçiyorsun :))
yakın illere gidiyorsun fiyatlar uygun tamam medikal 175o ye bırakıyor doktor toplam maliyet 25oo-3ooo diyor ama sen bu sefer doktora güvenimiyorsun genç.. daha yeni doktor.. hata yaparsa diye.... erteleye erteleye 7 ay sonunda doğru doktoru buluyorsun ücreti ayarlıyorsun bi takım şeylerden de vazgeçiyorsun zira bütçede özel içinde pek uygun sayılmazdı volkan tayfur için 9ooo liram olsa idi keşke izsiz diye iç geçiriyorsun ama yine de dümdüz değilim diye mutlu oluyorsun :))
benim göğüs dokum olmadığından bana 6 doktordan 6 sı da damlanın uygun olacağını söyledi 2 si özeldi fiyatı 5oo lira indirebiliriz ama yuvarlak koyarız dendi ... Damla konmasını uygun buldum bu şartlar altında :) dümdüz göğüste anlaşılmıyordu sanırım pek asimetri olayı şuan onunla alakalı mı yoksa sağ kolu daha çok kullandığımızdan dolayı kasılmalardan mı bilemiyorum daha sert daha top gibi duruyor kasaltı yerleşim göğüs altı kesisi ile oldu ameliyatım çok ayrık duruyor yüksek profil üst dekolte kısmı çok dolgun ve doğal gibi durmuyor umarım iner geçer sertliği gider ufak sorunlarımın olduğu günleride gülerek hatırlarım :)))
---araştırma döneminde sende nişanlıyken evlenmişsin o da hayırlı olsun 2 sevinç bi arada olmuş :)
cenk tokat için büyük tercih ediyor diye okuduğumu hatırlıyorum forumlarda ama ..
Ay canım ya gerçekten zor ve sancılı olmuş ama şükür ki atlatmışsın. Geç olsun güç olmasın derler yahayırlısıymış bence beklemen. Büyüyünce biri mutlaka farklı duruyor onu bende çözemedim :))) ama normal her insanın vücudunda asimetri normal. O kadarı da nazar boncuğu olsun yahu bosver :)) üst dolgunluk ödemlerdendir canım. Ben ara haftalarda aylarda fotograf cekıp saklıyorum. Esime de gönderdim gecen çok fark var. İlk ayda yukarıda ağzına kaçacak gibi duruyor. Ama sonra aşağı düşüyor göğüs daha normal bir hal alıyor . Doğallık gelecek merak etme damla sonuçta bırde kas altı. Beklemek zor ama sabır :))
Bunlarında izi geçecek ben geçmezse ilerde dikişi yeniden yaptırmayı düşünüyorum. Birde lazerle azaltılıyormş diye duydum Ilerleyen yıllarda. Onu yaptırırım :) dert edılecek seyler değil memişlere sahip olduktan sonra. Birde ayrıklıgı masajla ortaya geliyor biraz. Ama normal meme ayrıklıgımız sonuçta. Daha fazlasını beklememek lazım. Ben o yüzden mutluyum. Şükür istediğim bikiniyi nasıl olur kaygısı olmadan alıyorum. Hepsi de yakışıyor arkadaş :)))) kocam bu yaz bikini parasından battı :)) aldıklarım yetmezmiş gibi gecen 8 tane daha siparıs verdım :)) daha da aklımda alınacaklar var :))) Arkadaş olarak eklersen benim resimleri de görebilirsin.
Benim çok acayıp bır donem oldu o arada. Kredi ayarladığım gün işi bıraktım. Doktor gorusmesıne felan gittim. Evlenme kararımız da çok anıydı :))) 30 Nisan'da isteme yaptık 2 Nisan'da nikah :))) 4 Nisan ameliyat oldum, 27 nisanda da düğün:) bir ay içinde herseyı hallettım :)) oldu bittiğe getirdin hepsini diyor hala aılem. Ameliyatı yıllardır ıstıyordum maddı durumdan kaynaklı bekledım(( annem hala hayır dıyordu kafaya koydum kredi olunca tmam dedim. Gelinlik gıycem diyede araya ameliyatı sıkıştırdım :))) herkes şokta :))
Cenk bey bence yapıya göre büyük tercıh esıyordum. Çünkü yuvarlakların taban çapları sabıt sadece taban çapına göre cc belirliyorlar. Benımde göğüs kafesım dar oldugundan küçük protez yerlestırılebılurdı. Bu mentorun damla modellerı çesıtlı daha fazla imkan sunuyor bizler için.
Allah hep güldürmeyi nasip etsin canım :)
bencede herşey birden oluvermiş allah pişman etmesin hiç birinden. göğüs altı ölçün neydi senin ? yakın ölçülerimiz galiba :)