Hellp mee!!! 4 ocak ameliyat tarihim ama... :(

casper20

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
249
4
316
Denizli
25o'cc anotomik takılacağını ameliyat esnasında 1 üst 1 alt deneyeceğini en uygun neysi onun kalacağını belirtti doktorum 4 ocaktada anlaştık ama kendini normalde göğüs altı kesisi ile yapıyormuş ben meme ucundan istediğimi belirtti daha önce yapmadığını ama ordanda kolay olacağını söyledi.. Forumdaki yorumları okudum 3oo-35o taktıranlar bile küçük buluyorum diyor :)
1- doktorun hiç yapmadığı şeye evet demelimiyim başka doktorlarla görüşmelimiyim sizce
2- 25o' küçük bi size mı daha büyük olması için ısrar edeyim mi ?
--Göğüs dokum azmış kaslarımla alakalı olumsuz bi cümlesi olmuştu ama hatırlamıyorum... Boyum 168 kilom 47 göğüs altı çevrem 72 göğüs çevremde 78.. N'apmam gerek yardımcı olun lütfenn--
----
12-12-2012 de düşüncelerim böyleymiş şuanda ; 01-02-2013 de ameliyatımı Ankara'da prof Tunç şafak'a oldum UMut hastanesinde gerçekleşti ameliyatım... Fiyatı normalde 5ooo sanırım yanlış bilgi de vermek istemem ama benim özel durumum sayesinde farklı fiyat gerçekleştirdi yani kendinizi iyi ifade ederseniz, durumunuza uygun hale kendinide zorlamadan getirebilmesi mümkün (benim gibi devlet hastanesinde olmayı düşünüp medikalciden dolayı özelde olacakmış gibi fiyat ödeyecekler için en azından özelde olacaksınız daha fazla ilgi alaka olacak hastanede kaldığınız sürede..)
3oo cc orta boy yüksek profil mentor kondu , göğüs altı kesisi ile ameliyattan önce göğüs altı kesisi beni rahatsız eder düşüncesi önceki yazımdada görüldüğü üzre barizdi ama hiç rahatsız etmiyor şuanda bile..
ameliyattan çıkışla alakalı gerçek bilgiyi görmediğim duymadığım için öncesinde biraz duruma hazırlıksız yakalandım olmamış ve olmayı düşünenler için bilgi olsun göze alınsın bu kısmı.. nargozun etkisi ilk gün üzerinizde yoğunlukla hissediliyor ve istifra etmemeniz imkansız istifra demek göğüsün kasılması, zorlanması demek ilk gün bir hayli zor yani... 3. günden sonra ağrılar hafifliyor acı daha az hissediyorsunuz ama önemli olan ilk 2 gün ben 3. gün ağrı kesici 1 tane kullanmıştım.. birde tez canlılık yapıp 4-5 günden önce ben yatarım ben kalkarım diye acelesi olmamak lazım ben denedim 4 gün takıntı yaptım sağ kolumun altında sertlik var şişkinlik var diye bi kaç gün ilgi alakanın tadını çıkartın daha sonra hareket edecek bol bol vaktiniz olacak...

Son düzenleme:
25o'cc anotomik takılacağını ameliyat esnasında 1 üst 1 alt deneyeceğini en uygun neysi onun kalacağını belirtti doktorum 4 ocaktada anlaştık ama kendini normalde göğüs altı kesisi ile yapıyormuş ben meme ucundan istediğimi belirtti daha önce yapmadığını ama ordanda kolay olacağını söyledi.. Forumdaki yorumları okudum 3oo-35o taktıranlar bile küçük buluyorum diyor :)
1- doktorun hiç yapmadığı şeye evet demelimiyim başka doktorlarla görüşmelimiyim sizce
--Göğüs dokum azmış kaslarımla alakalı olumsuz bi cümlesi olmuştu ama hatırlamıyorum... Boyum 168 kilom 47 göğüs altı çevrem 72 göğüs çevremde 78.. N'apmam gerek yardımcı olun lütfenn

arkadasım bence başka doktorlarlada görüsmenı tavsiye ederim.daha önce hiç yapmamıs bir operasyon tekniğini ben senin yerinde olsam düsünmezdim..bence fırsatın varken başka doktorlarlada görüs en azından daha sonra keşke başka doktorlarlada görüşseymişim demezsin..benim gögüs dokum azdı hatta yoktu ben 300cc istedim 250cc demisti banada ama beni tatmin etmeyecegini biliyordum 300cc bence gögüs dokusu olmayan yada cok az olan için ideal boyut oldugunu düsünuorum tabii senin ne istediginde cok önemli kimisi kücük dogal gögüs sever kimisi iri büyük gögüs.. senin ne istediğin burda önemli.. kücük beni tatmin etmez dersen birazdaha 250cc nin üstüne cıkabilirsin..

--Göğüs dokum azmış kaslarımla alakalı olumsuz bi cümlesi olmuştu ama hatırlamıyorum... Boyum 168 kilom 47 göğüs altı çevrem 72 göğüs çevremde 78.. N'apmam gerek yardımcı olun lütfenn

Başka doktorlardanda fikir almak size birşey kaybettirmez.Bence birkaç doktorldanda fikir alın ve öyle ameliyatınızı olun :34: Büyüklük kişinin zevkine gör degerlendirilir tabi.Siz gögüslerinizin ne kadar büyümesini istersiniz mesela?? Bir bedenmi,iki bedenmi? 250cc lik bir protezi doktorunuzun size göstermesini isteyebilirsiniz,bu ameliyattan sonra gögsünüzün ne kadar büyüyecegi hakkında biraz fikir verebilir bence :34: Ama bana göre küçük bir protez tabi.Damla protez oluncada dolgunluk daha çok alt kısımda oluyor ve dekoltenizi çok kaldırmaz gibi geliyor :44: Bizler sadece fikrimizi sunabiliriz tabi,size göre dogru olanı doktorlar söyleyecektir..
Benim boyumda 1.68 civarı ama kilom var.60 Kiloyum..Bende 400cc var kas zarı altında,yuvarlak protez :34: Şİmdi 400cc diyince size kocaman gibi gelebilir tabi ama benim vücudum kaldırdı,abartı olmayan dolu dolu gögüslerim oldu..Fikir almak adına yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi ve sonrası fotografların oldugu sitelere bakabilirsiniz.Size özel mesaj yoluyla bir link gönderecegim,bu size yaklaşık görüntüleri verecektir.Sizin vücudunuza benzeyen bir fotograf bulun ve sonrasına bakın.Hasta fotografı üzerine tıkladıgınızda hastaya kaç cc takıldıgını,yöntemini ve protez tipi bilgilerini ögrenebilirsiniz :34:
Umarım yardımcı olabilirim..Sevgiler...

canım okadar benziyorki beden ölçülerimiz ve doktorunun sana uygulamak istediği protez büyüklüğü yazmadan edemedim..
benim göğüs altım 70 kilom 54 boyum 170 vücudum en olarak dar, ve doktorum göğüs çapımı ölçtüğünde (göğüs dokusunu da baz alarak) benim göğüs kafesime max sığabilecek tek bir silikonun çapı 10.2 cm olabilirdi, 2 silikon birleşince 20.4 cm oldu göğsümde bir meme dokumun başladığı yerden diğer meme dokumun bittiği yere kadar ölçüldüğünde 24 cm çıktı, ve 10.2 çapa sahip en büyük protez 250 cc idi benim bir göğsüm diğerinden büyük olduğundan sol meme me 275 cc çapı 11.2 olan bi protez koyulacaktı yani matematiksel olarak 24cm lik bir göğüs kafesine 10.2 + 11.2 = 21.4 cm lik protez yerleştirildi kalan 2.6 cm ise doğal görüntü için göğüs arasına ve koltuk altına taşma olmasın diye yanlara bırakıldı..

ve çok önemli bi konuda meme dokum az ve zayıf biri olduğum için derimin tolere edeceği ( ilk operasyon için) protez ebatı 250-275 cc yüksek profildi. benim yuvarlak protez tercih edildi üst meme dokum hiç olmadığından, bende damla istiyorum diye gitmiştim doktoruma bana damla protezi gösterdiğinde ve protez denemesi yaptığımızda bir göğsümde yuvarlak vardı ve yuvarlağın duruşuyla damla bir değildi, tercihimi yuvarlaktan yana yaptım.. :55:

velhasıl kelam, eğer doğum yapmadıysan , kilolu değilsen ve bedenin geniş değilse ( 72cm den benimki gibi dar olduğunu görüyorum) doktorunun söyledikleri çok mantıklı.. benim doktorumda seninki gibi dedi ama açıklamasını yaparak içimi rahatlattı..
Hakkında hayırlısı, aklındaki bütün soruları doktoruna sor o sana mantıklı cevaplar verecektir..

Canım istanbulda mısın? İstanbuldaysan hangi doktor bunları sana söyleyen? Sana Hasan fındık ve Hakan gence'yi tavsiye ederim kesinlikle:34: işinin ehli doktorlar bana kalırsa... Bu doktorlarla görüşmeden için rahat ayrılıyorsun bu da böyle görselliği ön planda olan bir operasyon için önemlı bır artı bence!

casper20 merhabalar, Senin için en doğrusu en hayırlısı ne ise olsun inşallah. Ben üç doktor görüşmem sonrasında kararımı verdim 26 Aralık tarihine ameliyat günü aldım :9:. Karar vermemdeki en büyük etken doktor hakkında aklımda hiçbir soru işareti olmaması, acaba bu doktora mı yaptırmalıyım ameliyatımı diye düşünmemem oldu :9:.Önceliğin aklında soru işaretleri kalmaması olursa belki karar vermen daha kolay olur içine daha çok siner :13: Büyüklük konusuna gelince her koltuğa büyük ölçüdeki iki karpuz sığmıyor doktora güvenmek gerekiyor diye düşünüyorum :9: Sevgiler :16:

Canım istanbulda mısın? İstanbuldaysan hangi doktor bunları sana söyleyen? Sana Hasan fındık ve Hakan gence'yi tavsiye ederim kesinlikle:34: işinin ehli doktorlar bana kalırsa... Bu doktorlarla görüşmeden için rahat ayrılıyorsun bu da böyle görselliği ön planda olan bir operasyon için önemlı bır artı bence!
denizlideyim canim kucuk sehir olunca sıkinti oluyo pek gorusme yapabilecegin doktor yok. İzmir veya antalyada gorusme yapayim desem hastanede uc gun yatman gerek dedi doktor ilginecek kimsede yok. gogus altinda ameliyat izi olsunda istemiyorum ama gonul rahatligi ile girmekte hic yqpilmayan bi uygulama icin kafami kurcaliyor onun disinda takilan bir sey yok forumda herkesin 300cc altinda olmamasindan biraz da ona takildim ...

canım okadar benziyorki beden ölçülerimiz ve doktorunun sana uygulamak istediği protez büyüklüğü yazmadan edemedim..
benim göğüs altım 70 kilom 54 boyum 170 vücudum en olarak dar, ve doktorum göğüs çapımı ölçtüğünde (göğüs dokusunu da baz alarak) benim göğüs kafesime max sığabilecek tek bir silikonun çapı 10.2 cm olabilirdi, 2 silikon birleşince 20.4 cm oldu göğsümde bir meme dokumun başladığı yerden diğer meme dokumun bittiği yere kadar ölçüldüğünde 24 cm çıktı, ve 10.2 çapa sahip en büyük protez 250 cc idi benim bir göğsüm diğerinden büyük olduğundan sol meme me 275 cc çapı 11.2 olan bi protez koyulacaktı yani matematiksel olarak 24cm lik bir göğüs kafesine 10.2 + 11.2 = 21.4 cm lik protez yerleştirildi kalan 2.6 cm ise doğal görüntü için göğüs arasına ve koltuk altına taşma olmasın diye yanlara bırakıldı..

ve çok önemli bi konuda meme dokum az ve zayıf biri olduğum için derimin tolere edeceği ( ilk operasyon için) protez ebatı 250-275 cc yüksek profildi. benim yuvarlak protez tercih edildi üst meme dokum hiç olmadığından, bende damla istiyorum diye gitmiştim doktoruma bana damla protezi gösterdiğinde ve protez denemesi yaptığımızda bir göğsümde yuvarlak vardı ve yuvarlağın duruşuyla damla bir değildi, tercihimi yuvarlaktan yana yaptım.. :55:

velhasıl kelam, eğer doğum yapmadıysan , kilolu değilsen ve bedenin geniş değilse ( 72cm den benimki gibi dar olduğunu görüyorum) doktorunun söyledikleri çok mantıklı.. benim doktorumda seninki gibi dedi ama açıklamasını yaparak içimi rahatlattı..
Hakkında hayırlısı, aklındaki bütün soruları doktoruna sor o sana mantıklı cevaplar verecektir..

Gogsumde doku olmadigindan damla dedi yuvarlak cok yapay durumus :) oglan cocugu gibi dolasmayalim derken yapma bebekler gibide olmayalim.. kotu sonuc olmasi daha cok mutsuz eder.. dogal goruntude en buyul boy olaun dedim.. uyeligim yeni ama kayit olmadan takip ettim asagi yukari fikirleri.. biraz buyuk yapsak diye fikirde belirtim pek uzerine durmado (:
300 taktirip kucuk diyenleri gordukce 250 cevabindan sonra bi takildim :((

Son düzenleme:
Gogsumde doku olmadigindan damla dedi yuvarlak cok yapay durumus :) oglan cocugu gibi dolasmayalim derken yapma bebekler gibide olmayalim.. kotu sonuc olmasi daha cok mutsuz eder.. dogal goruntude en buyul boy olaun dedim.. uyeligim yeni ama kayit olmadan takip ettim asagi yukari fikirleri.. biraz buyuk yapsak diye fikirde belirtim pek uzerine durmado (:
300 taktirip kucuk diyenleri gordukce 250 cevabindan sonra bi takildim :((

300 taktırıp küçük diyenlerin beden ölçülerine dikkat et canım.. bende gördüm onu diyenleri ama hiçbiri benim gibi vücut eni dar değilmiş..
kendnle ona göre kıyasla oyüzden, ekleyeyim seni benim fotoğraflarımı gör istersen..

selam canım,
seninle ölçülerimiz çok yakın benim de göğüs altım 72cm, göğüs üstü 76 ya da 78 di tam hatırlayamadım şimdi :) zayıf, dar ve uzun bir yapım var, doktorum Barış Çakır ve Ocak'ta ameliyat oluyorum..meme çapım ancak 10,5cmlik protezi kaldırabildiğinden ban da 250cc damla önerdi ama ısrarlarım nedeniyle 280'i ameliyat sırasında deneyecek..300-320ccleri elime aldım üzerimde denedim o kadar büyük durdu ki sırf meme oldum :) o yüzden sen ne istediğini en iyi şekilde ifade et doktoruna istersen 1-2 doktorla daha görüş fikir açısından yardımcı olur..ameliyat yöntemi de önemli tabi, kas altına koyulacak 250cc ile kas zarı altına koyulacak aynı boyut protez görüntüde farklı büyüklük oluşturabilir..

bende ocak ortası gibi düşünüyorum, boyum172 kilom57 zayıf durduğum için çok göze batmasın dedim doktorum en az 300 dedi göğüs kafesimin geniş olduğunu söyledi, araştır bence estetica ercan beyi bir gör, ücretsiz muayene ediyo fiyatlarda güzel:) mutluluklar

arkadaşlar meme dokusu olmayan için 250cc gerçekten küçük oldugunu düşünüyorum.benim gögüs dokum az değil bildiğin yoktu yani : ) banada doktorum 250cc dedi ama kabul etmedim yani gerçekten kişinin ne istediği önemli orta büyüklükte istiyorsa (az doku varsa) 280 300cc ideal olduğunu düşünüyorum.omuz yapısı gögüs kafesi boy herşey önemli tabi bu noktada.. ama 300cc kesinlikle öyle büyük dışardan bakıldığında kocaman bir meme görüntüsünü vermiyor.gayet normal büyüklükte..

300 taktırıp küçük diyenlerin beden ölçülerine dikkat et canım.. bende gördüm onu diyenleri ama hiçbiri benim gibi vücut eni dar değilmiş..
kendnle ona göre kıyasla oyüzden, ekleyeyim seni benim fotoğraflarımı gör istersen..
Fikir edinmek acisindan yararli olur bi mahsuru yoksa mutlu olurum.. Genelde bahsedenler boy kiloya deyinip gecmisler ona gore bakinca kiyaslama yapinca moral bozuluyo 300e kucuk diyenler... ben direkt doktorla gorusup karar verdim burda yaptigim arastirma disinda doktorla gorusmeden .. artik tak etti sanirim gogussuzluk :) yas oldu 27 blue cagindaki kizlar masallah gordukce morelim mozulmaya basladi :((
Farkli bi doktorlada gorusmeloyim sanirim

selam canım,
seninle ölçülerimiz çok yakın benim de göğüs altım 72cm, göğüs üstü 76 ya da 78 di tam hatırlayamadım şimdi :) zayıf, dar ve uzun bir yapım var, doktorum Barış Çakır ve Ocak'ta ameliyat oluyorum..meme çapım ancak 10,5cmlik protezi kaldırabildiğinden ban da 250cc damla önerdi ama ısrarlarım nedeniyle 280'i ameliyat sırasında deneyecek..300-320ccleri elime aldım üzerimde denedim o kadar büyük durdu ki sırf meme oldum :) o yüzden sen ne istediğini en iyi şekilde ifade et doktoruna istersen 1-2 doktorla daha görüş fikir açısından yardımcı olur..ameliyat yöntemi de önemli tabi, kas altına koyulacak 250cc ile kas zarı altına koyulacak aynı boyut protez görüntüde farklı büyüklük oluşturabilir..
ıstee bak kendınde demıssın yuzeyden koydugun 3oo sırf meme yapmıs senı ama ya kas altında dolgun memede durabilir koyulan yer etikilio goruntuyu demissin :)
yaptirdigima degsin istiyorum bende :(( yoktan az vara cikacagina yok kalsin daha iyi o kadar para verecegiz.. dogal goruntude en dolgunu olsun istiorum cok mu sey istiyorum :utangac smile:

yeni uye oldugumdan giremedim daha once bi arkadasta albumlerin linkini atmisti ordada ayni problem 25 mesajdan sonra ancak :(

casper20 nasılsın tatlım :9: 4 ocak demiştin operasyon gününü netleştirdin mi kafanda?

selam canım,

işte aynı benim durumumu yaşamışsın canım.. benm bir protezim 250cc 10.5 çap diğeri 275 cc 11,5 çap işte yukarısını deneyemedim zaten derin tolere etmezdi demişti doktorum, oyüzden siz ne kadar büyük olsun derseniz diyin bedeniniz buna izin vermiyorsa - yapay bir görüntü - sahibi olmak istemiyorsanız doktorları dinlemekte fayda var, ama yok ben illa daha büyük istiyorum oluşabilecek yapay görüntü kabulüm derseniz doktorunuz ona göre protez seçer..

casper20 nasılsın tatlım :9: 4 ocak demiştin operasyon gününü netleştirdin mi kafanda?

operasyon tarihim nette ben sadece 1 doktorla görüştüm :) o da benim istediğim gibi yapmıyormuş yaptırmak ve yaptırmamak arasında kaldım..Bu hafta İzmir'e gideceğim sanırım başka doktorla görüşmeye silikon boyutunda bi sıkıntım çok fazla kalmadıda doktorum uygulama yapmamış benim istediğim gibi:utangac surat:
Daha fazla zaman gecsınde istemiyorum biran önce olsunda istiyorum meme altımda iz olsunda istemiyorum .. memeyi buldumda izsizi kaldı anlayacağın :P

Back
X