Helcin10 ' la Sohbet Topiği

Iyide kardesim, o ne oyle, sumugu mu akmis nedir, ne igrenc. Niye koyuyorsunuz ki boyle bir resmi. Icim kalkti yemin ederim. Boyle seyler paylasilmamali bence. Lutfen!

E iste, avatarimdaki de ayni kisi

Ya merve diye bi uye daha vardi. Mervecikmiydi neydi hatirlamiyorum. Bu ayni kisi mi?
Ben kapalı oldum mu sevıyorum profilindekı açmış herbiyerını
Iyide kardesim, o ne oyle, sumugu mu akmis nedir, ne igrenc. Niye koyuyorsunuz ki boyle bir resmi. Icim kalkti yemin ederim. Boyle seyler paylasilmamali bence. Lutfen!
aynen kusuyodum

Ay bu ne ki, bereket sen digerini gormedin. Kusardin yeminle. Ne degisik insanlar var burda.
Bu hanımcığım bütün topiklere iğrenç fotoğraf paylaştı diye çok kib almış ceza yemişti. Gördüm onuda görmez olaydım,1 saattir ütü yapıyorum midem bulanmıştı zaten

Bu hanımcığım bütün topiklere iğrenç fotoğraf paylaştı diye çok kib almış ceza yemişti. Gördüm onuda görmez olaydım,1 saattir ütü yapıyorum midem bulanmıştı zaten
Psikolojik sorunlari var heralde. Tovbe estagfurullah. Birde dalga gecti, yaptigindan sonra. Degisik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…