- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
midemde sindirim halinde nasıl dövücen kızne güzel hayvanları insanlardan daha çok seviyorum
döverim o salatayıda soğanıda
işte sen düşün halimi kafamın içinde ne yaşıyorum Allah bilirmidemde sindirim halinde nasıl dövücen kız
o kafan sakin olsun kuzumişte sen düşün halimi kafamın içinde ne yaşıyorum Allah bilir
vayyy bi hamile hatun merhabalarBizim bi kedimiz vardı ben bekarken adı da 'Mırnık'. Bakımı da çok iyi di ama sonra kaçıp gitti terasdan.
Annemle yağmurda az gezmedik kediyi bulcaz diye
seni seviyom biliyon dimeo kafan sakin olsun kuzum
biliyorum canım sen de biliyorsun dimeseni seviyom biliyon dime
Merhabavayyy bi hamile hatun merhabalar
Ayy evde deli gibi yıyorum :) Herseyle yerım ama işyerınde şimdi kamyoncu abılerıme ayıp olurbende çok severim hele ciğerin yanında vazgeçilmezim ama evde tabi koku yapıyor dışardaayy acıyo kız
Teksin sen tekk :) Ne zaman evlenıyodun kız sen ?yazdığım şeye bak. numuneyim yeminle
kamyoncu muAyy evde deli gibi yıyorum :) Herseyle yerım ama işyerınde şimdi kamyoncu abılerıme ayıp olur
Teksin sen tekk :) Ne zaman evlenıyodun kız sen ?
Ayy kaçarlarsa çok üzülürüm . Şükür ki kaçıcak yerlerı yok.Bizim bi kedimiz vardı ben bekarken adı da 'Mırnık'. Bakımı da çok iyi di ama sonra kaçıp gitti terasdan.
Annemle yağmurda az gezmedik kediyi bulcaz diye
Lastikçiyim kızım beeennnkamyoncu mukaraambar kamyoncular lokali mi orası
nolmuş sana
Birbirinize sevıyom şey edıyom dıyonuz.ş Bana yokmu sevginolmuş sana
olmaz mı kız pisili cadıBirbirinize sevıyom şey edıyom dıyonuz.ş Bana yokmu sevgi
Mart ayı civarında kaçmışdı zaten malum..Ayy kaçarlarsa çok üzülürüm . Şükür ki kaçıcak yerlerı yok.
Geçen eşim dedi ölürse naparsın dıye daha sözü bitmeden ben ağlamaya başladımÇok bağlandım
olmaz mı kız pisili cadı
Sen artık bebişine bakarsın inşallah :)Mart ayı civarında kaçmışdı zaten malum..
Bende çok severim kedileri, eşim kabul etse eve almak isterim seve seve.
Ve bağlandımmı çok kötü oluyo gerçekten onu kaybettiğinde vijdanım sızlamıştı resmen
aşkımsın aşkım tarzımsın tarzım
Sen artık bebişine bakarsın inşallah :)