- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Ahh ahh burda olsaydı da sapık sapık konussaydıaşkımsın aşkım tarzımsın tarzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahh burda olsaydı da sapık sapık konussaydıaşkımsın aşkım tarzımsın tarzım
ayy inşallah o günleride görürüm. Hiç bitmicek gibi geliyo hamilelik
Sen artık bebişine bakarsın inşallah :)
bi git ya kaç gün herife yaklaşamadım bunalıma girdimAhh ahh burda olsaydı da sapık sapık konussaydı
Az kalmış yaa :) Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah..ayy inşallah o günleride görürüm. Hiç bitmicek gibi geliyo hamilelik
Krizzz makina deyınce aklına ne gelıyobi git ya kaç gün herife yaklaşamadım bunalıma girdim
ne gelmeli sence benim aklıma çamaşır bulaşık falan geliyoAz kalmış yaa :) Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah..
Krizzz makina deyınce aklına ne gelıyo
Benım dırerk merve ve doktoru arasızndakı muhabbetne gelmeli sence benim aklıma çamaşır bulaşık falan geliyo
makina kuruluk yapmış gres yağı önerdim bendeBenım dırerk merve ve doktoru arasızndakı muhabbet
ilahi krizcim yaaaaaaaamakina kuruluk yapmış gres yağı önerdim bende
ee makinalarda gres yağı kullanılıyor diye biliyorum senin kamyoncu amcalar iyi bilirilahi krizcim yaaaaaaaa
Bende biliyorum artık 3 yıldır bu işin içindeyımee makinalarda gres yağı kullanılıyor diye biliyorum senin kamyoncu amcalar iyi bilir
havalar nasılBende biliyorum artık 3 yıldır bu işin içindeyım
Enfesss bi hava var burda güneşli ama soğuk mu bılmıyorum. Sabahtan berı odamdan çıkmadım :)havalar nasıl
Bdv de neler olmuş gördunuz mu :)sabah yağmur yağacak gibiydi şimdi güneş var :)
nerde nerdeBdv de neler olmuş gördunuz mu :)
ahahaEtiketleyın kızları ben sizinle açılış yaptım. Hem tanışırız.. :)
Denaslada azcık bi sohbetımız var merve konusunda
Merve olmasa tanışamıcaktık. Aslında ona borçluyuz arkadaşlığımız
Saksi_Degilim_Ben
Kızın biri konu açmış 15 yaşındayken 23 yaşında bırıne aşık oldum dıye adam buna extazimi ne onlardan içirmiş bide kızlığı almış. Bide adamın esrar tarlasımı ne varmmış :) Kazen kapatmış konuyu. Emniyet sizinle irtibata geçicek demişnerde nerde
Jelibon deyınce aklaaa hemen onu adı gelir merve merve merve Gerçek adı merve mı acep Herkes benım gibi açık değil :)ahaha
konu yine merveye geldi
kadın ya da her neyse efsane oldu
Daha fazla profil kirliliği yapmayalım dedikk , kendımızı buraya attık :)bi topik gördüm sanki H E