- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
-
- Konu Sahibi bendegilim
Ben böyle düşünüyorum. Çocuğa baskı yapmış olabilir. Bilmiyorum. Hayatı tam anlamıyla öğrenmemiş birisi ailesine karşı gelemiyor. Erkekler maalesef geç büyüyor. Birde baskıcı bir ailesi varsa pasif oluyorlar işte. Benim eski erkek arkadaşım öyleydi annesinin adını ekranda görünce bile panik oluyordu düşün kaç yaşında adam. sonradan konuşa konuşa öğrendim nasıl bir annesi olduğunu. Zaten bizi de o ayırdı, kuzeni benim fotomu göstermiş içki içiyor diye, baskı yapmış, oda bana soğuk davrandı ters davrandı ben onu bırakayım diye üzülmeyim diye düşünmüş. arkadaşı anlattı bana ama artık çok geçti.
hatırladım seni.nickini mi değiştirdin :)Biz zaten konuşuoduk abla senle. Sen ben uyuyakaldığım için benden iyi geceler beklemişsin ama ben açıklayınca beni pek takmadın :)
Dönmene sevindim :) inan yüzüm güldü. Sor be abla. Ben ağlarım üzülürümde sor sen.
Valla ya kadının çirkefinede kurban her haline kurban. Susmasını bilirler en azndan. Ama böylesine erkek demeye parayla bile şahit tutamam. Düğme iliklerdimde dışardan biri olsa bana yapıo işte nankör bana yapıoAhh kuuzuu ahhh erkekler cirkef kadinlari gecmis,hepsi birer laf cambazi nedesende onlara laf yetismez
Evetthatırladım seni.nickini mi değiştirdin :)
ondan tanıyamadım işte.yoksa hafızam kuvvetli hemen tanırım.evet kızmıştım sana o kadar konuşurken iyi geceler demeden gitti diye.takmamak değil yani.neyse bu vesileyle tekrar konuşmuş olduk.eski konularından biliyorum sallantılı bi ilişkiniz vardı zaten ama sen çok sevdiğin için bide bazı hatalarını kabul ettiğin için sana o zamanlar pes etme demiştim.boşver artık pes etme zamanı gelmiş.kimsenin seni bu kadar incitmesine izin verme.
Sen icindekeri birikmislerini hepsini bi guzel say yolla cevap beklemedende bas engeli ulasamasin sana kudursunValla ya kadının çirkefinede kurban her haline kurban. Susmasını bilirler en azndan. Ama böylesine erkek demeye parayla bile şahit tutamam. Düğme iliklerdimde dışardan biri olsa bana yapıo işte nankör bana yapıo
ondan tanıyamadım işte.yoksa hafızam kuvvetli hemen tanırım.evet kızmıştım sana o kadar konuşurken iyi geceler demeden gitti diye.takmamak değil yani.neyse bu vesileyle tekrar konuşmuş olduk.eski konularından biliyorum sallantılı bi ilişkiniz vardı zaten ama sen çok sevdiğin için bide bazı hatalarını kabul ettiğin için sana o zamanlar pes etme demiştim.boşver artık pes etme zamanı gelmiş.kimsenin seni bu kadar incitmesine izin verme.
Abooo iyice tavan yapsın. Yazdım bugün zaten. Yeter bu kadar muhabbet dedi.Sen icindekeri birikmislerini hepsini bi guzel say yolla cevap beklemedende bas engeli ulasamasin sana kudursun
Peki yapılcak bişi ? Ben böyle duramam inan. Haklı yada haksız bişi söylemem lazım. Benimde aklıma çok geldi annesimiki die ama bişi konduramadım ya tanımam etmem die :/
kız hala geleceği günü bekliyorum diyosun.boşuna mı konuştuk o kadarAma ben çalışan bi insanım ve uyuyakalmıştım tanımadığım halde özürde dilemiştim elimde olmayan bişiden dolayı.
Neyse evet abla çok seviorum ama sanırım içimden geçen tek şey ne sevgisi ya oluo. Bana geliceği günü bekliorum ama gelirmi bilmiorumda
Bilemiyorum tatlım. Belki konuşman gerek hiç bilmiyorum.
Ben hiç bir şey yapmamıştım
Bir sorun var belli
Kabul etmek için değill. O lafları kat kat iade etmek için. Ama abla sen bi eski konumu okusuna şu bittiğimin resmidir die bişidi.kız hala geleceği günü bekliyorum diyosun.boşuna mı konuştuk o kadar
canım ben okumuştum o konuyu.hatta yorumda yapmıştım.senlik bişey yok.annesinin suçu.annesi senin hakkında kötü düşünüyorsa bile bu onun hatası.özel bi mektup okunur mu.hiç bi anne dayanamaz okur bunada eminim ama madem okudun bari çaktırma.hepsi bi dengesiz be gülümKabul etmek için değill. O lafları kat kat iade etmek için. Ama abla sen bi eski konumu okusuna şu bittiğimin resmidir die bişidi.
Anasımı yaptıki bilemedim bide sen yorumla
Gidip saysammı ? Böle dümmmmdüzzzcanım ben okumuştum o konuyu.hatta yorumda yapmıştım.senlik bişey yok.annesinin suçu.annesi senin hakkında kötü düşünüyorsa bile bu onun hatası.özel bi mektup okunur mu.hiç bi anne dayanamaz okur bunada eminim ama madem okudun bari çaktırma.hepsi bi dengesiz be gülüm
yok canım öyle olmaz.seviyelerine düşmüş olursun.ama içinde çok öfke var bu kesin.o öfke seni yiyip bitirmesin.içinde kalanları küfürsüzce söylersen söyle.sonradan küfür ettim diye pişman olma bideGidip saysammı ? Böle dümmmmdüzzz
yok abla küfür etmem koca kadın ayıptır zaten.yok canım öyle olmaz.seviyelerine düşmüş olursun.ama içinde çok öfke var bu kesin.o öfke seni yiyip bitirmesin.içinde kalanları küfürsüzce söylersen söyle.sonradan küfür ettim diye pişman olma bide
Varsa hakkım, helal etmiyorum ona. Allahım çıkartsın bi yerdende ben naptm desin ya. Bi insan bu kadar kinci olamaz hatasına rağmen.
Hem suçlu hem güçlü ya. Bana öğretme akılmışım muamelesi yapıo. Başkalarının aklıyla ayrılmışımda ondan şmdi o kişiler destek olcakmış bana. Bide ettiği lafa bakarmısınız ?
' Aşkından ölsemde ne gelirim ne gel derim ' böyle bi insan nasıl sevmiş olabilirki ?
Ben ayrılmış olmama rağmen onca şeyin hatrına iyimisin die sormuşum beni terslio. Seven şunu yapar die edebiyat yapan insan bana laf sokma derdinde bu kadar olabilirmi Allah aşkına ya ? Bide benden önce konuştuğu kız bunu heryerden takip edio. Eminimki konuşuolar. Bakmaym diorum ama engel olamıorum kendime arkadaşlar.
Napmam gerekeni aslında biliyorum ama genede soruyum istiyorum kimsyle paylaşamıorum daraldım kendime zarar vermekden korkuorum artk.
Daha önce böyle sağlıksız bi ilişki yaşayan ? Haklıyken haksıza düşürülmeye çalışanlar ne yapıyım ben şimdi ?