Gökçek: CHP'ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum

ahahahaa çook gülesim geldi ayol...

hakkını helal etmeyecekmiş...sen önce üzerindeki yetim haklarını hakları öde de sonra kendi hakkını düşün ... varsa tabi

bir yöneticinin söylediği sözlere bakın .... ne seviye....

Son düzenleme:
Findik kadar beyniniz olsa bu ulke icin yapilanlari gorursunuz. Size ve sizin gbilere hersey mustehak ama.....
Ankarayi bu duruma getiren boyle calisan bir adama nasil hakaret edersin ya Elinizi vicdaniniza koyun edep diyorum

örnekler verseniz örneğin...ne hakları varmış üzerimizde...fındık kadar beynimle düşünemedim bi an

camileri odunculara kiralayıp depo olarak kullanan,

yine camileri ahır olarak kullandıran, said i nursi yi yıllarca korkularından diyar diyor gezdirip halktan koparmaya çalışan

ezanları TANRI ULUDUR,TANRI ULUDUR diye okutan

ilk milli araba olan devrim in benzinini boşaltıp "bakın yolda kaldı, yapamadınız" diyen

başörtülü insanların yanlarında dahi yürümesini hazmedemeyen

başörtüsü sorun olarak devam etsin diye her çözümü tıkayan ve meydanlarda "bizim sayemizde çözüldü türban sorunu "diyen

eğitim öğrenimden sade ve sadece başında örtü var diye mahrum eden

okulda namaz kılan öğrencileri "ülkede savaş suçu işlemiş gibi gösteren" tvlerden halkı cahil adleden

benim oyun dağdaki çobanla aynı değerde olamaz diyen

okulda dağıtılan sütü herdaim eleştiren yerden yere vuran ancak mitingte"ilk okul sütünü bizim belediyemiz dağıttı "diyen

kurultayda çarşaflılara rozet takan ancak ardından yürüyüşte getirdikleri çarşafları yırtan yakan

ve en son dün bi tv de "ben kamu işlerinde ihale yapmıyacağım kendi adamlarıma iş vereceğim" diyen

insanlara güvenmemiz için bizi ikna edin. yoksa biz yine lafa değil icraata bakmaya devam edecğiz

Maşaallah herkes beyinlerin gramajına bakmış, beyinleri tek tek tartmış, yetmemiş din bezirganlığından dem vurulmuş.
Siyaset bu mudur? Budur:KK9::KK9::KK9:

Hadi şimdi Mune'yi şikayet hattına bekliyorum sizi:KK34:
Bize Ulaşın

bu adam çok komik,şimdi de vijdan sömürüsü yapıyor:KK31:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Melih Gökçek, Kanal A'da katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamadı.

Kanal A'da yayınlanan Fatih Şahin'in sunduğu 'Çerçeve Özel' programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oldu. Gökçek program sırasında "Vicdanın sızlamayacak mı? Beni sevme, bana oy verme ama sen CHP'ye nasıl oy verirsin" diyerek ağladı.

http://haber.rotahaber.com/melih-gokcek-yine-agladi_448090.html

fındık, mercimek...
bir fincan kadar mercimek, bir avuç kadar fındık...

napıyonuz bağğyanlaarrr :)) diyet listesi paylaşım yeri bura değeel.

bu adam çok komik,şimdi de vijdan sömürüsü yapıyor:KK31:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Melih Gökçek, Kanal A'da katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamadı.

Kanal A'da yayınlanan Fatih Şahin'in sunduğu 'Çerçeve Özel' programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oldu. Gökçek program sırasında "Vicdanın sızlamayacak mı? Beni sevme, bana oy verme ama sen CHP'ye nasıl oy verirsin" diyerek ağladı.

http://haber.rotahaber.com/melih-gokcek-yine-agladi_448090.html

gördüm görmez olaydım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
camileri odunculara kiralayıp depo olarak kullanan,

yine camileri ahır olarak kullandıran, said i nursi yi yıllarca korkularından diyar diyor gezdirip halktan koparmaya çalışan

ezanları TANRI ULUDUR,TANRI ULUDUR diye okutan

ilk milli araba olan devrim in benzinini boşaltıp "bakın yolda kaldı, yapamadınız" diyen

başörtülü insanların yanlarında dahi yürümesini hazmedemeyen

başörtüsü sorun olarak devam etsin diye her çözümü tıkayan ve meydanlarda "bizim sayemizde çözüldü türban sorunu "diyen

eğitim öğrenimden sade ve sadece başında örtü var diye mahrum eden

okulda namaz kılan öğrencileri "ülkede savaş suçu işlemiş gibi gösteren" tvlerden halkı cahil adleden

benim oyun dağdaki çobanla aynı değerde olamaz diyen

okulda dağıtılan sütü herdaim eleştiren yerden yere vuran ancak mitingte"ilk okul sütünü bizim belediyemiz dağıttı "diyen

kurultayda çarşaflılara rozet takan ancak ardından yürüyüşte getirdikleri çarşafları yırtan yakan

ve en son dün bi tv de "ben kamu işlerinde ihale yapmıyacağım kendi adamlarıma iş vereceğim" diyen

insanlara güvenmemiz için bizi ikna edin. yoksa biz yine lafa değil icraata bakmaya devam edecğiz

Hay ağızına sağlıkkk seninnn :KK54:

Artıkk kimse kimseye saygısızca eleştirmesin arkadaşlarrr..
Düzgünce konuşalım fikirlerimizi öyle beyan edelim...
Ceza alıyoruz hemenn ben akıllandım vallahi gayet sakinim artıkk :21:

Bir ayrıştırıcı, ötekileştirici açıklama daha.
Sen bir belediye başkanısın, sen bir belediye başkan adayısın bu ötekileştirme niye?
CHP parti başkanına, milletvekillerine,ilçe teşkilatları için böyle bişey demeni anlayabilirim ama seninde hitap etmen gereken halka sırf CHP'ye oy verdikleri için hakkım helal değil dememeliydin.

Gökçek cemaatin tabanını kaybetmeme derdinde.

Benim çevremde bu duyguyu yaşayan çok insan var . Yıllarca hizmet (!) anlayışı ile içinde bulundukları cemaate şimdi sırt dönmek zorunda hisseden kendini. Bunun tam aksi örneklerde var elbet .

Yıllarca size hakkım geçti , sizde emeğim çok büyük demenin altını nasıl doldurur acaba Melih Başkan ? Nasıl bir emek , nasıl bir birliktelik ?

Şİmdi neyin helallik davası aralarında acaba :44:

Her ne olursa olsun siyaseti size hakkımı helal etmem noktasına kadar çekmek son derece yanlıştır .

Tıpkı evdelerde toplanıp , Akp desteğine devam ederseniz bunca yıllık cemaat hizmeti aşkımızı ve emeğimizi size helal etmeyiz diyen ablalar , abiler gibi olmuş bu konuşma.

Doğru diyorsun Aus,
bizim bir muhtar amcamız vardı, yıllarca muhtarlık yaptı, sonra gün geldi karşısına kuvvetli adaylar çıktı, muhtar seçimlerini kaybedeceğini anlayınca kendini yakmaya kalktı, epeyce de ağladı:KK50:
O geldi şimdi aklıma, birde ablalar denenler cidden ev ev geziyorlar mı?
Bizim burda hiç öyle şeyler olmuyorda duyunca şaşırıyorum:44:

Doğru diyorsun Aus,
bizim bir muhtar amcamız vardı, yıllarca muhtarlık yaptı, sonra gün geldi karşısına kuvvetli adaylar çıktı, muhtar seçimlerini kaybedeceğini anlayınca kendini yakmaya kalktı, epeyce de ağladı:KK50:
O geldi şimdi aklıma, birde ablalar denenler cidden ev ev geziyorlar mı?
Bizim burda hiç öyle şeyler olmuyorda duyunca şaşırıyorum:44:

Bu son sorduğun çok değişken mune , cemaat okullarında okuyan ve abi evlerinde kalan bir kısım tanıdığım , bize sadece kendilerinin doğru olduklarını anlatıyorlar ama bunu anlatırken karşı tarafı kötüleyen cümleler seçmiyorlar diye anlatıyorlar .

Bir başka kısım da , yine aynı evlerde gece uyanıp kahhar zikri çektirip , çekmeyeneerle özel olarak ilgilenildiğini (!) anlatıyor .

Bir de ev toplantıları vardı ya cemaatlerin , geçen hafta yapılan bir toplantıda aynen Melih Gökçeğin helallik vermemesi gibi , bir ablamız ağlayarak fenalaştı , size asla hakkımızı helal etmeyiz dedi oy verirseniz .

Ben kendimi bildim bileli eşim de dahil herkesle cemaat oluşumları ile ilgili kavga ederim . Yani ben bu oluşumla dünde dost değildim bugünde . Ama yakın çevremde içinde olan çok kişi var , o sebeple birinci ağızdan dinlediğim çok olay var .

Nasıl etkileniyorlar dersen , o kadar karma ki ? Bir gece de okul parasını vs.. hiçe sayıp çocuğunu cemaat okullarından hemen alan tanıdıklarımda var ve şuan nefretle anan bu oluşumu , cemaate desteğine devam edip Akp den yana çekilen de . BU çekilenlerde çok bölünmüş durumda , kimisi diyor oy kullanmayacağım , kimisi Akp nin karşısında kim güçlü ise ona destek vereceğiz hangi parti olursa olsun kimi de saadete dönüş yapıyor . Bunların hepsini yaşayan yakın tanıdıklarım benim , hemen her fırsatta siyaset konuştuğum isimler .

Soruyorum onlara , yıllarca İslam dini adı altında yer aldığınız cemaat ; kendi dogmaları ile size dininizi öğretirken , yanlışına yanlış demediniz de , işin işine siyaset girince mi adamlar yanlış oldu ? Bu sorunun cevabını cidden merak ediyorum . Konu çok dallanıp budaklanıyor ama aklımdayken yazayım istedim bende , yani dini doğru işaret etmezken ses yok AKP ye düşman olunca tü kaka , eee senin için hangisi daha öncelikli be arkadaşım diyorum ?
Tabii yanlışın neresinden dönülürse kardır diye benim işime geliyor bu dönüş ama sorgulamadan da edemiyorum .

Bu son sorduğun çok değişken mune , cemaat okullarında okuyan ve abi evlerinde kalan bir kısım tanıdığım , bize sadece kendilerinin doğru olduklarını anlatıyorlar ama bunu anlatırken karşı tarafı kötüleyen cümleler seçmiyorlar diye anlatıyorlar .

Bir başka kısım da , yine aynı evlerde gece uyanıp kahhar zikri çektirip , çekmeyeneerle özel olarak ilgilenildiğini (!) anlatıyor .

Bir de ev toplantıları vardı ya cemaatlerin , geçen hafta yapılan bir toplantıda aynen Melih Gökçeğin helallik vermemesi gibi , bir ablamız ağlayarak fenalaştı , size asla hakkımızı helal etmeyiz dedi oy verirseniz .

Ben kendimi bildim bileli eşim de dahil herkesle cemaat oluşumları ile ilgili kavga ederim . Yani ben bu oluşumla dünde dost değildim bugünde . Ama yakın çevremde içinde olan çok kişi var , o sebeple birinci ağızdan dinlediğim çok olay var .

Nasıl etkileniyorlar dersen , o kadar karma ki ? Bir gece de okul parasını vs.. hiçe sayıp çocuğunu cemaat okullarından hemen alan tanıdıklarımda var ve şuan nefretle anan bu oluşumu , cemaate desteğine devam edip Akp den yana çekilen de . BU çekilenlerde çok bölünmüş durumda , kimisi diyor oy kullanmayacağım , kimisi Akp nin karşısında kim güçlü ise ona destek vereceğiz hangi parti olursa olsun kimi de saadete dönüş yapıyor . Bunların hepsini yaşayan yakın tanıdıklarım benim , hemen her fırsatta siyaset konuştuğum isimler .

Soruyorum onlara , yıllarca İslam dini adı altında yer aldığınız cemaat ; kendi dogmaları ile size dininizi öğretirken , yanlışına yanlış demediniz de , işin işine siyaset girince mi adamlar yanlış oldu ? Bu sorunun cevabını cidden merak ediyorum . Konu çok dallanıp budaklanıyor ama aklımdayken yazayım istedim bende , yani dini doğru işaret etmezken ses yok AKP ye düşman olunca tü kaka , eee senin için hangisi daha öncelikli be arkadaşım diyorum ?
Tabii yanlışın neresinden dönülürse kardır diye benim işime geliyor bu dönüş ama sorgulamadan da edemiyorum .

Dine siyaset karıştırılmasını anlamıyorum zaten, etkileniyorlardır Aus, insanların bağlı oldukları gruplardan etkilendiklerini bende gördüm zamanında, eskiden yaşadığım yerde vardı sohbete gidenler ve etkilendiklerini sorgu sualsiz inandıklarını görünce hayret etmiştim, neyse seni de konu dışına çıkarmayayım, siyaset için değilde eskiden haftada bir ev toplantıları yaptıklarını sohbet ettiklerini biliyordum lakin şu sıra ona oy verin buna oy vermeyin demek için gezdiklerini bilmiyordum, yani duyuyordum ama insan acaba mı diyor siter istemez, buralarda öyle şeyler olmadığı için kendimi şanslı mı görsem acaba :KK14:

bu kısmı akepe de yapmadı mı aus,yıllarca cemaatle yan yana durmadılar mı,halk olarak biz senelerdir bunun farkındayken,başbakanın 17 aralıktan sonra kandırıldık demesi hiç inandırıcı gelmedi maalesef:KK50:

hatta başbakan bir konuşmasında ne istediniz de vermedik, demedi mi:KK50:

Dine siyaset karıştırılmasını anlamıyorum zaten, etkileniyorlardır Aus, insanların bağlı oldukları gruplardan etkilendiklerini bende gördüm zamanında, eskiden yaşadığım yerde vardı sohbete gidenler ve etkilendiklerini sorgu sualsiz inandıklarını görünce hayret etmiştim, neyse seni de konu dışına çıkarmayayım, siyaset için değilde eskiden haftada bir ev toplantıları yaptıklarını sohbet ettiklerini biliyordum lakin şu sıra ona oy verin buna oy vermeyin demek için gezdiklerini bilmiyordum, yani duyuyordum ama insan acaba mı diyor siter istemez, buralarda öyle şeyler olmadığı için kendimi şanslı mı görsem acaba :KK14:

Sana bana gelmezler zaten , o oluşumun içinde olmak gerek .

Benim duyduklarımın hiçbirinde kapı kapı dolaşmak yoktu . Zaten toplanan insanlar , bu ara bunun baskısı ile karşılaşır olmuşlar .

Yani benim kapımı hala çalan yok :KK34:

bu kısmı akepe de yapmadı mı aus,yıllarca cemaatle yan yana durmadılar mı,halk olarak biz senelerdir bunun farkındayken,başbakanın 17 aralıktan sonra kandırıldık demesi hiç inandırıcı gelmedi maalesef:KK50:

hatta başbakan bir konuşmasında ne istediniz de vermedik, demedi mi:KK50:

Evet kesinlikle haklısın .

Özellikle yurt dışı okulları konusunda büyük destek görüyorlardı .

En çok alkış aldıkları konuda bu idi.

Ama o vakit bu gücün karşısına geçip kimse , şurada şurada yanlışsın demedi . Örnek veremiyorum , işin boyutu dine girecek .

aynısını kılıçdaroğlu da meydanlardan söyleyip duruyor. aynı eleştirileri ona da yapacak yüreğiniz var mı?

Son düzenleme:
aynısını kılıçdaroğlu da meydanlardan söyleyip duruyor. aynı eleştirileri ona da yapacak yüreğiniz var mı?

Kılıçdaroğlu şu partiye oy verirseniz hakkımı helal etmem diyor mu?
Ben hiç dediğini duymadım (gerçi tüm konuşmalarını takip etmiyorum).
Ama dediyse ve bende buna bir şekilde şahit olduysam Gökçek için yaptığım yorumun aynısını onun içinde yapacak yürekliliğe sahibi çok şükür. Hiç kimseyi kusursuz kabul etmiyorum ben :)

hem memleketimiz hem de ankaramız için en hayırlısı olur da ülkemiz düzlüğe çıkar İNŞALLAH :KK34:

X