Dun actigim evde dusuk nasil yapabilirim diye actigim konuda beni yadirgayip bilmeden hakaret vari konusanlara hakkimi helal etmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir çok bayan var aynı durumu defalarca kez yaşayan bende dahil kürtaj olan bir kaç kez ilk defa sizden duyuyorum bir dr evde düşük yap demesini düşük yapmak o kadar kolay değil ya hastanede kontrol altında yaparsınız dusugu ilaçla yada kürtaj ile alınır
Acikcasi ilac hic onermedi cok tehlikeli dedi kekik suyu ic hopla zipla pazartesiye kadar dusuk baslamazsa mecbur kurtaj dedi

Kendisi atamiyor malesef icerde kanama var ama disarda yok kanama oldugu icin icerde biraz bekleyelim dedi demek istedigim kurtaj yoluyla alindiktan sonra tekrar gebe kalindiginda diger hamilelikte zorla alindigi icin yeni hamilelikte rahim tutmuyomus
6 haftalık yalnızca kese var ken neden zorla olsun bunu sana hangi dr söyledi başka bir dr git daha fazla bekleme senin için risk oluşur

Yuhh yaa ne demek insan tanimadigi insana boyle birseybdeme cesaretini nerden bulabiliyor cavaplamak istemiyosa yazmaz kimsenin haddi deyil birine yuhh ya demek
Ee bir kişi için bütün siteyi niye sucladiniz?Ki bencede normal bir tepki.Burdan kimseye evde nasıl düşük yapılır diye tavsiye verilmesi çok sakıncalı olur.
Size biri böyle birşey sorsa ne tavsiye ederdiniz?

Herkese ozel hayatimi acmak zorundamiyim ben insan gibi soru sordum yani dun cok uzuldum bugunde yazdim
Bakin ben kurtaja karsi degilim ama insanlarin bir kismi can almak olarak bakiyor olaya ve kendilerince tepki veriyor. Onlarin bakis acisina gore “ben birini nasil zehirlerim?” Ya da “nasil vururum?” Gibi bir soru sizinki de; cunku can aliyorsunuz 🤷🏼‍♀️

Bakin ben kurtaja karsi degilim ama insanlarin bir kismi can almak olarak bakiyor olaya ve kendilerince tepki veriyor. Onlarin bakis acisina gore “ben birini nasil zehirlerim?” Ya da “nasil vururum?” Gibi bir soru sizinki de; cunku can aliyorsunuz 🤷🏼‍♀️
Mantiksiz insanlar sebep sormadan isin ic yuzunu bilmeden kimseyi yargilayamaz sebep sorar ustune vazife deyilse karismaz ozaman bende elim kilavyede diye herkese katil mumalesi yapiyim yada her ayrinti vermeden soru sorana kafama gore yorum yapma hakkina sahipmiyim ddyilim o yuzden kimsede sebepsiz beni yadirgayamaz

Ne yasadigi bi ben biliyorum malesef gun asiri ruyamda bebek emzirdigimi goruyorum kim haberdar kimse .. bu yuzden kimse kimseye haksiz yere tepki goateremez

Mantiksiz insanlar sebep sormadan isin ic yuzunu bilmeden kimseyi yargilayamaz sebep sorar ustune vazife deyilse karismaz ozaman bende elim kilavyede diye herkese katil mumalesi yapiyim yada her ayrinti vermeden soru sorana kafama gore yorum yapma hakkina sahipmiyim ddyilim o yuzden kimsede sebepsiz beni yadirgayamaz
Aslinda yargilayabilir. Siz yazdiginiz kadariyla mesuliyet aliyorsunuz. Kimse size detay sormak mecburiyetinde degil.
Saglikli ya da sagliksiz dusuk yapmaya yardimci olmak, sebep olmak, yaptirmak suctur ayrica

Acikcasi ilac hic onermedi cok tehlikeli dedi kekik suyu ic hopla zipla pazartesiye kadar dusuk baslamazsa mecbur kurtaj dedi
hoplayarak zıplayarak olacak bir şey değil bunu söyleyen dr olamaz zaten bak cnm benim 2. gebeligim 8 haftalıkken düşük yaptım çok zor agrılı sancılı ve yoğun kanama şeklinde yaşadım dr gittiğim de düşük yapmıştım yinede kontrol amaçlı hem muayene etti hem gözetim altında tuttu kanama azalana kadar kürtaj zararlı değil sen hiç riske girme başka dr görün

bak cnm benim 2. gebeligim 8 haftalıkken düşük yaptım çok zor agrılı sancılı ve yoğun kanama şeklinde yaşadım dr gittiğim de düşük yapmıştım yinede kontrol amaçlı hem muayene etti hem gözetim altında tuttu kanama azalana kadar kürtaj zararlı değil sen hiç riske girme başka dr görün
Benim bebegim ultrasonda gozukmedi malesef sizinki gozukecek seviyedeymis belkide gormussunuzdur o yuzden her kadin farkli olabilir benim icerde kanamam yogun malesef disari atmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X