- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum bu yüzden ne zaman bilgisayara otursa yanına oturup ne yaptığını izledim bu zamana kadar.
Aynen bunu dusunuyorum. Esi ispat etmeliydi.Kızın itirafı bana inandırıcı gelmedi
Eşiniz madem iftiraya ugruyor kendisi niye peşine düşmemiş bunca zaman sen kimsin ne hakla iftira atiyorsun dava edicem vs. Diye
Yahu bu adam evden hic mi cikmiyor? Disarida baska bir telwfondan da kadini arayamaz mi? Esinizin eve getirmedigi ikinci bir hatti olmadigini nerden biliyorsunuz? Arama gecmisini silmek zor degil bu arada.Hiç sanmıyorum eşim benden gizli iş yapmış olamaz gözüm sürekli üzerinde attığı adımdan haberim var. Telefonu hep ortada bilgisayarla uğraşırken de gizli bir şey yapıyor mu diye hep izliyorum geçmişi hep kontrol ediyorum kontrol etmediğim hiçbir şeyi yok olamaz yani.
Madem aramayi siz biraktirdiniz, esinize inanmayi sectiniz. Ama adamin da burnundan o zaman neden fitil fitil getirdiniz. O zaman bulamadiginizi simdi buldunuz, hem de sosyal medyadan. Ya bilmiyorum birseyler eksik bence.Peşine ikimiz de düştük hamileliğimin son aylarına kadar uğraştı. Sonra ben bunun bizi daha çok yıprattığını sonuca varamadığımızı söyledim kızı bulamıyoduk. Aramayı bıraktık benim isteğimle. Onun suçu yok yani.
8 yil once sadece bir oyunda tanisilmis. Adam bekarken. Ve adamin evlendigini ogrenince de kadin tezgah kurmus. Yani bunlar evlenene kadar o oyunu mu oynamislar ben orasini anlamadim. Evlendigini ogrendiyse bir sekilde iletisimleri de devam etmis ya da o yardim eden ortak kisiyle iletisimleri devam etmis. Bir de madem esi kadina umit vermediyse, bu kadar saplanti derecesinde kadinin ugrasmasi da tuhaf. Bilmiyorum. Ben de sizin gibi dusunuyorum. Esinin arkadasiymis, esi biliyordur o zaman. Bu konunun cozulmesini madem istiyor esi, o arkadasinin da kim oldugunu soyler. Hem simdiye kadar neden soylememis ki esi su kisiyle auni oyunu oynuyorduk, o da taniyor kadini, aramizda birsey olmadi, inanmiyorsan ona sor falan derdi...bir seyler bana da kopuk geldi...İlk konuda yıllar önce oyundan tanıdığı kızdan bahsettiğinizde ben sahte olsa bile o değildir eşinizi uzun süredir tanıyan başka biridir diye düşünmüştüm ama yazmaya üşendim sanırım bunu. Hala alakasız bir kızın bunu yapması ve sizin sadece kızın isminden ve bursalı oluşundan yola çıkıp ulaşmanız tam kafamda oturmuyor açıkçası ama madem ulaştınız kız itiraf etti o destek olan kişi kim yakınınızdaki onu öğrenin.
Bu kadar saplantili biri evlenince mi durulmus. Bu hikaye bir tek bana mi sacma geldi diye dusunuyordum ben de, yalniz degilmisim.Buraya yazmak uğurlu geldi galiba, konu açtığınızın ertesi günü Bingo! aylarca aranan kız bulundu :)
Anlıyorum...
Size kolay gelsin zor şeyler.
8 sene once oyunda tanismis esi. Aradan 7 sene geciyor hatun adamin evlendigini ogrenip gecen sene tuzak kuruyor. Konu sahibi bir sene once dedi cunku. Bu arada kadin da uc yillik evli. Yani evli iken yapiyor bu haltlari. Nerden bakarsan hikaye elinde kalir. Wattpad de herjesin kullanmadigi birsey. Tesaduf ki kadin da wattpad kullaniyor.isin bir tuhaf yani da tum hesaplarini kapatan kadin izini kaybettiren kadin goruntulu konusmayi kabul ediyor. Kadinin soyadi bilinmiyordu sanirim o yuzden de Bursa'ya gitsem de bulamam diyordu. Simdi ise esine herseyi soyleyecegim beni goruntulu aramazsan yazmis. Kadinin telefonuna kadar ogrenmis bir anda, goruntulu konusmalar falan... hatta kadinin esinin adina kadar ogrenilmis, adama ulasabileceginden o kadar emin ki beni ara denilmis. Nereden tutulur ki bu konunun.Kusura bakmayın lütfen ama her iki konunuzda da oturmayan şeyler var. Hem o dönem hamile olduğunuz için ciddi araştırmaya girmediğinizi yazmışsınız hem de çok aradığınızı ancak bulamadığınızı.
Bir senede çözülmeyen ve evliliği alt üst eden olayın bir günde çözülmesi de ayrı bir durum.
Ayrıca watpadd denen platform sadece öykü paylaşılan bir alan değil mi? Oradan bulmak nerden aklınıza geldi. Benzetildiğiniz karakter de oradaki bir öyküden. Çok kullanılan bir platform ise ve ben bunu bilmiyorsam, cahilliğime verin. Ama ben birini ararken oraya bakmak asla aklıma gelmezdi. Sizin de aklınıza bir sene sonra gelmiş gerçi.
Neyse ben pek anlayamadım. Bir sene ikna olamayıp bir gecede fikrinizin değişmesini de anlayamadım.