Hakkımı helal etmiyorum!

Kusura bakmayin iki konuyada baktim montaj santaj kazak vs olaylari ilk konu yazim tarziniz baglanan bu konudaki kizin yazdigini iddia ettiginiz msjin çiğligi bana konunuz gercekmis gibi gelmedi
Yada gercekten vardi birseyler kocan evli oldugunu gizlediyse ogrenince hirslandi yapti kiz ki hakli bulurum o noktada (evli adam ki adam demekte adama hakaret bekari bende bekarim diye kandiriyorsa hersey mustehak basina hersey gelebilir bence sakincasi yok ) simdi kiz evli nisanli vs bir duzeni var ugrasmak muhatap olmak istemiyor konuyu kapatti sizide pesinden atsin diye atilmis bir msj gibi
Ben arkadaslarimi bulamiyorum siz 3 yil aradan sonra soyismini bilmediginiz kizi netten nasil buldunuz oda ayri bir basari valla der kacarim
Waw.! Çok güzel bi bakış açısı. 8yıl öncesi sonuçta neler konuşuldu kim bilebilir değil mi.

En baştan herşeyi okudum benim kafama şu takıldı. Olaylar hamile iken olmuş. Sonra bi yorumda da olaylar lohusa iken patlak verdi demiş. Ben orda bi bağlantı kuramadım. Olay gerçek dışı ise bu kadar insanın hakkına giriyorsunuz zamanlarını çalarak bu yaptığınızda günah.

Yaaa evlenince anlıyo şimdi dimi? Yok öyle yağma! Resmen tutuşmuş. Vicdan azabı falan çekmedi kesinlikle. Öyle olsaydı kendisi gelirdi. Madem cesaret edememiş şimdi nasıl cesaret ediyor anlatmaya? Üstelik kendi gelmedi pişmanlığıyla. Sen iz sürüp bulmuşsun cevap vermek zorunda kalmış. Evli olduğu için bu iş uzayacak kocası duyacak diyede korkuyor . Pislik! Hamile bir insana bu yapılmaz yahu... yuvası mı yıkılır başı mı yanar ne olur bilmem ama hakettiğini yaşamalı. İçinden ne geliyosa onu yapabilirsin!

Daha önceki yorumunu da okumuştum artık bence herşeyi öğrendin ve şuphelerinden bir nebzede olsa kurtuldun en azından psikolojikmen rahatladin bundan sonra intikam veya bende olanları ona birakmiycam gibi düşüncelere dalarsan şimdiki hayatında sana zehir olur herşeyi allaha birak ve yeni bir sayfa açıp eşinle bebeğinle mutlu olmaya çalış bence derim yinede sen bilirsin canim bu hayatta geçen kaybolan zamanını şimdi eline alıp mutlu olmaya çalış inan hiç bisey bitmez sonradan başka sorunlar ve meseleler çıkar

Kadın doğruyu söylemiyor gibi geldi bana paçayı kurtarmaya çalışıyor.Ezberletilmiş birşeyi okuyormuş gibi geldi eğer eşinizin suçu olduğunu söyleseydi daha çok uğraşacaktınız dediği gibi resmen konuyu kapatmaya çalışıyor.Benim evliliğimde tek öğrendiğim şey eşlere karşı her zaman birazcıkta olsa şüphe barındırmak gerektiğidir.Hiçbirine sonsuz güvenmemeliyiz herşey insanlar içindir ve burdan benim kemalim yapmazcılara diyeceğim tek şey "her erkek yapmak ister ama bazıları cesaret edemez".Benden sana tavsiye eşin belki gerçekten pişman olmuştur belki seni kaybetmemek için karşı tarafa bişeyler ezberletmiştir senin bu saatten sonra yapabileceğin tek şey seviyorsan affetmen sevmiyorsan artık yol vermen çünkü yaşanmıyor hem aynı evi paylaşıp hemde aldatıldımmı acabalarla affediyorsanda sonsuz güvenmemen

Ya su affet huzur bul safsatasi nedir Allah askina. Aman kimse cezasini cekmesin, aman kimse yaptiginin hesabini vermesin. Dunyayi kotuler icin daha yasanilasi kiliyorsunuz bravo.

Yaptiklarinin hesabini soramiyorsan elinden birsey gelmiyorsa huzur bulmak icin affedersin anlarim da, cezasini vermek elindeyken sini iffidiyirim cinim demek enayiligin dibi bence.

Nereye ve ne kadar gidebilir ki bir evliliğin yan sonu yanda huzuru gider onun yaptığı kötülüğü yaparak o kişiden bir farkı kaliyomu bazen gerçekten bir yerde durmak gerekiyor kendi mutluluğun icin elbetteki cezasını çeksin ama bu onun yaptığının aynısını yapmakla olmuyor ki diyelim ki sineye çekmedi kocasına herşeyi anlattı sonra ne olcak aman onunda yuvasını yiktim veya zarar verdim diyerek bir insan vicdanen nasil rahat olabilir ki.!
Ya su affet huzur bul safsatasi nedir Allah askina. Aman kimse cezasini cekmesin, aman kimse yaptiginin hesabini vermesin. Dunyayi kotuler icin daha yasanilasi kiliyorsunuz bravo.

Yaptiklarinin hesabini soramiyorsan elinden birsey gelmiyorsa huzur bulmak icin affedersin anlarim da, cezasini vermek elindeyken sini iffidiyirim cinim demek enayiligin dibi bence.

Nereye ve ne kadar gidebilir ki bir evliliğin yan sonu yanda huzuru gider onun yaptığı kötülüğü yaparak o kişiden bir farkı kaliyomu bazen gerçekten bir yerde durmak gerekiyor kendi mutluluğun icin elbetteki cezasını çeksin ama bu onun yaptığının aynısını yapmakla olmuyor ki diyelim ki sineye çekmedi kocasına herşeyi anlattı sonra ne olcak aman onunda yuvasını yiktim veya zarar verdim diyerek bir insan vicdanen nasil rahat olabilir ki.!

Onun yaptigi kotulugu mu yapmis oluyor? Aynisi mi gercekten alakasi bile yok. Ikincisi kadinin kocasinin nasil biriyle evlendigini bilmeye hakki var. Sen mesela oglunun boyle gecmisi olan biriyle evli olmasini kabullenebilir miydin? Hic sanmiyorum. Ayrica konu sahibi yuva yikan degil insanlarin gercek yuzunu gosteren konumda olacak. Herseyi affetse cocugunu dusurmesi icin tavsiye vermek nedir ya. Gereksiz bir sekilde "ama affetmeliyiiiiiggggz" duyari kasamayacagim kusura bakmayin.

Her dinde her kulturde sucu cezalandirma sistemi var. Affetmek ulvi birsey olsaydi kutsal kitaplarda suclari affedin burada halledicez biz yazardi...

Onun yaptigi kotulugu mu yapmis oluyor? Aynisi mi gercekten alakasi bile yok. Ikincisi kadinin kocasinin nasil biriyle evlendigini bilmeye hakki var. Sen mesela oglunun boyle gecmisi olan biriyle evli olmasini kabullenebilir miydin? Hic sanmiyorum. Ayrica konu sahibi yuva yikan degil insanlarin gercek yuzunu gosteren konumda olacak. Herseyi affetse cocugunu dusurmesi icin tavsiye vermek nedir ya. Gereksiz bir sekilde "ama affetmeliyiiiiiggggz" duyari kasamayacagim kusura bakmayin.

Her dinde her kulturde sucu cezalandirma sistemi var. Affetmek ulvi birsey olsaydi kutsal kitaplarda suclari affedin burada halledicez biz yazardi...
Onun yaptigi kotulugun aynisi olmasada cokta farki varmi sizce.Elbette herkesin kendi dusuncesi tabiki hamilelikte soyledigi sey hiç bir şekilde affedilemez ama kocasida aman sen karimi sucladin die bende hemen inancam mi diycek bu kadar kurnazca pilanlar yapan bir kişi bununda altından cikcak bir yalan bulur zaten arkadaş çok yıprandım pisikolojikmen dedi ve bir yarayı ne kadar kaşirsan o kadar derinleşir ve çoğalır

Onun yaptigi kotulugun aynisi olmasada cokta farki varmi sizce.Elbette herkesin kendi dusuncesi tabiki hamilelikte soyledigi sey hiç bir şekilde affedilemez ama kocasida aman sen karimi sucladin die bende hemen inancam mi diycek bu kadar kurnazca pilanlar yapan bir kişi bununda altından cikcak bir yalan bulur zaten arkadaş çok yıprandım pisikolojikmen dedi ve bir yarayı ne kadar kaşirsan o kadar derinleşir ve çoğalır

Evet cok farki var. O kadin haksiz bir sekilde bilerek ve isteyerek gozunu bile kirpmadan konu sahibi ve kocasinin canini yakmis. Konu sahibi de ona hakettigini verecek. Kadinin da kocasi adina konusmayin bence. Hic kimse boyle birseyi kabullenmez. Ayrica nedir bu kotuyu koruyup kollama meraki hic anlamam. Isterseniz konu sahibi ne kadar affedici olsugunu gostermek icin dugun hediyesi yollasin bari. Butun kotuleri affedelim. Cunku niye, ruhumuz ici bla bla... Hadi canim...

Eşin bu sanal muhabbeti seninle evliyken yaptıysa bence çok masum değil ya kızın yaptıkları da garip niye bu kadar takmış mevzuya,bi de eşine söylersin işler daha büyür vs vs kazdıkça pislik çıkacakmış gibi hissediyorum

Bu mesaj ona dava açmanız için yeterli.
Aynı kadınlar kulübü gibi bir site var . Link veremem,yasak ama ismi hukuki
Girin oraya konu acin. Orada isze a dan Z ye çok yardımcı olacaklardır. En azından nereden başlamanız gerektiğini ogrenirsiniz.
Kolay değil öyle insanın en güzel günlerinin içine sicmak. Ceza alamasa bile rezil olur, siciline işler pislik kadının.
Sakın affetmeyin, önce bu dünyada çeksin cezasını, sonra dilerseniz hakkınızı da helal edersiniz.

*O arkadasi öğrenmek için blöf yapın. Ya şimdi söyleyin konu kapansın ya da mahkemede zaten itiraf edeceksin deyin, yine de söylese de söylemese de dava edin. Bu sizin hakkınız

Evet cok farki var. O kadin haksiz bir sekilde bilerek ve isteyerek gozunu bile kirpmadan konu sahibi ve kocasinin canini yakmis. Konu sahibi de ona hakettigini verecek. Kadinin da kocasi adina konusmayin bence. Hic kimse boyle birseyi kabullenmez. Ayrica nedir bu kotuyu koruyup kollama meraki hic anlamam. Isterseniz konu sahibi
Evet cok farki var. O kadin haksiz bir sekilde bilerek ve isteyerek gozunu bile kirpmadan konu sahibi ve kocasinin canini yakmis. Konu sahibi de ona hakettigini verecek. Kadinin da kocasi adina konusmayin bence. Hic kimse boyle birseyi kabullenmez. Ayrica nedir bu kotuyu koruyup kollama meraki hic anlamam. Isterseniz konu sahibi ne kadar affedici olsugunu gostermek icin dugun hediyesi yollasin bari. Butun kotuleri affedelim. Cunku niye, ruhumuz ici bla bla... Hadi canim...
Kötüyü korumuyorum zaten işin aslını kimse bilemez ve inan o kadar nefret ediyorum ki bu yuva yıkan ve sebep olanlardan ve artık bir yuva daha yıkılsin istemiyorum ben baskasi adina konuşmuyorum kim ve kimleri gördüm neleri kabullenmisler bir bilsen, o yüzden hiç şaşırmam peki bu işin sonunda yine üzülen taraf oo olursa ne olcak buna dayancak kaldirabilcekmi bir başkasının yaptığı kötülük yuzunden yeter yaa başkaları yüzden mutsuzluluk Heee tabi sen ruhunu karartmak istiyosan ooo başka..!!

Tuhaf bir konu neyse madem fotoğraflar montajmış o halde kız neden korksun ki..Yani montajsa eğer bundan en cok o kız emindir ve sizin onun eşine yollayacağınız fotolardan korkmaz ki.Eşine bunlar montaj olabilir bizi ayirmaya çalışıyorlar der ve montaj oldugunu da ispatlayıp eşini sizin üzerinize salabilir..Konuda mantık hatası var eger gercekse bu konu eşin yemis bir halt affedeceksen affet affetmeyeceksende affetme.

Bir kaç gün önce konu açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sevdigim-hala-yerinde-mi.1050428/page-15#post-54190333
Olaylar çok geliştiği için yeni konu açmak istedim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Fotograflar montajmış bunu geçiyorum artık derdim bu değil. Ben bu kızı instagram dan buldum mesaj attım. İlk başta inkar etti beni başkasıyla karıştırıyorsunuz diye. Sonra cevap vermedi profil fotografı kalktı kullanıcı adı değişti ulaşamadım. Aklıma esti belki wattpad hesabı vardır dedim ve bingo! Buradan mesaj attım evliliğimi mahvettikten sonra kaçıp gidemeyeceğini, neden aniden ortadan kaybolduğunu sordum. Bana uzunca bir mesaj attı mesajı kopy-paste yapıyorum:

"Lafa nerden basliycagımı inanin bilmiyorum. Ben cok büyk günah isledim bunu ta o zamandan anladigm icin oylece kacip gittm size soyledigim hersey yalandi seneler önce tanistik esinizle sadece oyun amacli konustu hafif dostlugumuz da oldu ben ona derdimi anlatirdim o bana akil verirdi moral verirdi hepsi bundan ibaret bide oyunda ünlü biriydi oyunda tanimayn yokdu kral derdi herkez ona. Bana kardes muamelesi yapti yasim ondan kücük diye. Yasadigim bazi seyleride cok yanlis buldu ve benle arayi soguttu bense kafaya takmisdim sevdigimi sandim ve ona acildim. Kalbimi kirdi yasam tarzimin yanlis oldugunu söyledi bana göre degilsin dedi ve bana kizdi kardes gibi görürken böyle hissetdigim icin. Aradan zaman gecdi ben onun hem gercekte hem oyunda yakin bi arkadasini taniyodm ondan ogrendim evlendgini ve hepsini planladik biriyle. En son kaldigimiz oteli ispatlycaktm ama oyle birsey yok yalan ispat cikaramazdm pismamdim vazgectm herseyden bu yüzdn kactim. Ve su an evliyim 3 aylik yuva yikanin yuvasi olmazmis nolr beni affedin instadan yazmadim kaldrdm cünkü esim kontol ediyo. Bunun affi olurmu bilmem ama nolur affedn. Bide size soylemem gereken bisy var bu isin arkasında baska biri dha var ben tek basima ugrasamazdim o yardm etti. Ben bise merak ediyorm cok vijdan azabi cekiyorum size hamileysenz zencefille dusrebilirsnz demistim... Hamilemiydiniz umarim denememissinzdir cok ruyama girdi aslinda size daha once ulasip bunlari anlatcaktm ama cesaret edemedim nolur affedn beni. Hakkinzi helaledin ve bu konuyu kapatin nolur. "

Böyle ucuz kurtulacağını mı sanıyor? Evliliğimin en güzel zamanlarını mahvetti! Üzüntüden kaç defa düşük riski yaşadım! Yüzüm gülmedi be insan hamileyken mutlu olmalı şımarmalı el üstünde tutulmalı mutlu olmalı mutlu! Ama ben mutlu olamadım hayat zindan oldu hem eşime hem bana. Bir de pişkin pişkin hakkınızı helal edin konuyu kapatın diyor oh ne ala o zaman herkes hak yesin helallik isteyince de herşey hallolsun!
Yok öyle dünya arkadaş. Bu sıfatsız yardım ve yatakçısıyla beraber cezasını çekecek!
Aynen böyle söyledim eşiyle ortak kullandıkları face hesabını buldum. (wattpad kişi bilgilerinde paylaşmış) Eşine her şeyi anlatacağımı, bununla da kalmayıp dava edeceğimi söyledim. Yalvarıyor şimdi bana utanmadan. Sen bana acıdın mı? Ben de elimden geleni ardına koymayacağım işte!
Arkadaşlar olay bu. Eşime de her şeyi anlattım. Defalarca özür diledim ona inanmadığım için. Affetti ama yine de herşeyi telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Ama önce bu sıfatsıza haddini bildirmemiz gerek. Yuvası yıkılabilir ama müstahak değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz rezil edelimmi bunu biz?
Ben bu insanları anlamıyorum. Hadi onur gurur edep yok.. İnsanda biraz merhamet olur yahu merhamet... Hamile birine yaşatılır mi bu? Olaya bak.
Yine de, ben zarara zararla karşılık verilmemesinden yanayım. Ayrıca iş uzadıkça tadınız kaçacak. Hayatınızda daha fazla yer işgal etmesine müsaade etmeyin.

Konunun tamamının fake olduğunu düşünmüyorum. Kocasını aklamaya çalışan tipik konu sahibi. Buradaki kadınlardan eleştiri almamak için kendi yazdığı mesajı atmış. Kızın oyundan vs. olduğuna da inanmıyorum. Bize anlatmadığınız şeyler var. Tek hissettiğim şey aldatıldığınız (inş ben yanılıyorumdur) ve buna rağmen eşinizi masum göstermeye çalışmanız.

X