Bir kaç gün önce konu açmıştım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sevdigim-hala-yerinde-mi.1050428/page-15#post-54190333 Olaylar çok geliştiği için yeni konu açmak istedim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Fotograflar montajmış bunu geçiyorum artık derdim bu değil. Ben bu kızı instagram dan buldum mesaj attım. İlk başta inkar etti beni başkasıyla karıştırıyorsunuz diye. Sonra cevap vermedi profil fotografı kalktı kullanıcı adı değişti ulaşamadım. Aklıma esti belki wattpad hesabı vardır dedim ve bingo! Buradan mesaj attım evliliğimi mahvettikten sonra kaçıp gidemeyeceğini, neden aniden ortadan kaybolduğunu sordum. Bana uzunca bir mesaj attı mesajı kopy-paste yapıyorum:
"Lafa nerden basliycagımı inanin bilmiyorum. Ben cok büyk günah isledim bunu ta o zamandan anladigm icin oylece kacip gittm size soyledigim hersey yalandi seneler önce tanistik esinizle sadece oyun amacli konustu hafif dostlugumuz da oldu ben ona derdimi anlatirdim o bana akil verirdi moral verirdi hepsi bundan ibaret bide oyunda ünlü biriydi oyunda tanimayn yokdu kral derdi herkez ona. Bana kardes muamelesi yapti yasim ondan kücük diye. Yasadigim bazi seyleride cok yanlis buldu ve benle arayi soguttu bense kafaya takmisdim sevdigimi sandim ve ona acildim. Kalbimi kirdi yasam tarzimin yanlis oldugunu söyledi bana göre degilsin dedi ve bana kizdi kardes gibi görürken böyle hissetdigim icin. Aradan zaman gecdi ben onun hem gercekte hem oyunda yakin bi arkadasini taniyodm ondan ogrendim evlendgini ve hepsini planladik biriyle. En son kaldigimiz oteli ispatlycaktm ama oyle birsey yok yalan ispat cikaramazdm pismamdim vazgectm herseyden bu yüzdn kactim. Ve su an evliyim 3 aylik yuva yikanin yuvasi olmazmis nolr beni affedin instadan yazmadim kaldrdm cünkü esim kontol ediyo. Bunun affi olurmu bilmem ama nolur affedn. Bide size soylemem gereken bisy var bu isin arkasında baska biri dha var ben tek basima ugrasamazdim o yardm etti. Ben bise merak ediyorm cok vijdan azabi cekiyorum size hamileysenz zencefille dusrebilirsnz demistim... Hamilemiydiniz umarim denememissinzdir cok ruyama girdi aslinda size daha once ulasip bunlari anlatcaktm ama cesaret edemedim nolur affedn beni. Hakkinzi helaledin ve bu konuyu kapatin nolur. "
Böyle ucuz kurtulacağını mı sanıyor? Evliliğimin en güzel zamanlarını mahvetti! Üzüntüden kaç defa düşük riski yaşadım! Yüzüm gülmedi be insan hamileyken mutlu olmalı şımarmalı el üstünde tutulmalı mutlu olmalı mutlu! Ama ben mutlu olamadım hayat zindan oldu hem eşime hem bana. Bir de pişkin pişkin hakkınızı helal edin konuyu kapatın diyor oh ne ala o zaman herkes hak yesin helallik isteyince de herşey hallolsun!
Yok öyle dünya arkadaş. Bu sıfatsız yardım ve yatakçısıyla beraber cezasını çekecek!
Aynen böyle söyledim eşiyle ortak kullandıkları face hesabını buldum. (wattpad kişi bilgilerinde paylaşmış) Eşine her şeyi anlatacağımı, bununla da kalmayıp dava edeceğimi söyledim. Yalvarıyor şimdi bana utanmadan. Sen bana acıdın mı? Ben de elimden geleni ardına koymayacağım işte!
Arkadaşlar olay bu. Eşime de her şeyi anlattım. Defalarca özür diledim ona inanmadığım için. Affetti ama yine de herşeyi telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Ama önce bu sıfatsıza haddini bildirmemiz gerek. Yuvası yıkılabilir ama müstahak değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz rezil edelimmi bunu biz?