-
- Konu Sahibi bendegilim
geçecek tabiki canım.heleki o sözleri sana söyledikten sonra dahada kolay geçer.zamana bırak ve en önemlisi onu netten takip etmeyi bırak.yoksa acıyan yarana tuz dökersin.normal bir aşk acısı 3 aymış.3 aydan fazla süre geçmesine rağmen unutulamıyorsa saplantıymış.3aya varmadan unutursun yeterki takip etmeEvet.
Bende çok dua etmiştim. Başlarda Allahm nolur onu bana yaz diyen ben sonra hakkımda hayırsızsa yüzünü göster dedim gördümde. Ama işte sevdiğim için konduramıorum maalesef(
Geçer demii ? Ne yapıcam bilmiorummm :'(
Kendin diyorsun boyle bir insanla nasil iliski yasadim diye,demek ki seni hakedecek biri degil..Yasini bilmiyorum ama onune daha ne insanlar cikar.Hic kimse vazgecilmez degil inan hele ki bu kotu biriyse..Acin kendini dusurmene izin vermesin,hic degilse icinde yasa ve ona senin bu halini izleme firsati verme.
Sıcak limonlu çorba iç yat . Iyi gelir
geçecek tabiki canım.heleki o sözleri sana söyledikten sonra dahada kolay geçer.zamana bırak ve en önemlisi onu netten takip etmeyi bırak.yoksa acıyan yarana tuz dökersin.normal bir aşk acısı 3 aymış.3 aydan fazla süre geçmesine rağmen unutulamıyorsa saplantıymış.3aya varmadan unutursun yeterki takip etme
Gerçekten gül diye yazdım dalga geçmedim. Yani demek istediğim hiç kafana takma rahatına bak :)Çok tatlısın ..
Gerçekten gül diye yazdım dalga geçmedim. Yani demek istediğim hiç kafana takma rahatına bak :)
Sen ayrılmışsın ama şimdi neden kızdın onu anlamadım
Benden bişiler sakladığı için ayrıldım. Tek msjı ben seni aldatmadım oldu yazma dedim yazmadı bile :)
Şimdi insanlık edip başka şehirde diye iyimi diye merak ediorum nankör köpek iyiliğimde kötülüğümde bana die insan terslio. Ben olsam diyorum yaa sadece onun yerinde ben olsam mutlulukdan uçar insan gibi cvp verirdim. Herşeyi geçtim ben hatamı telafi ederdim ayrılık bile olmazdı
Onun nankörlüğüne bu kinine kızıyorum. Kendiminde salak oluşuna işte. Ona dair ne varsa herşeye kızıyorum anlıcağın
boşver hiç bişey için pişman olma.atmışsın olun olmuş.belkide soğumana sebep olacak bu hareketi.tekrar barışma umudunuz olsaydı bu kadar ağır sözler söylenmezdi canım.o zaman unut demezdim ama cidden unut gitsin değmez.gez dolaş dağıt kafanı.evde oturup kurma sakın kafanda.Sağolsun artistimiz engelledi beni :) bende kapattım zaten herşeyi.
3 ay çoook
Evet o msjı atmasaydım efendi efendi seviodum ben. Salakmış paraylamıki
O mektup olayından sonra whatsap resmini değiştirdi sanırım annesi yüzünden. Açıkla dedim açıklamadıda. Zaten soğuktu falan. Annesidir ya kesin. Şeytan dio git kadına hani Allahtan korkuon ya oğluna hakkım haramdır sende herşeyi biliosun susuosun seninde evladın var de gel. Ama işte yazıkdır günahtırAnladım canım, eski konuna bakınca hatırladım. Şu mektup olayı yüzünden annesi ayrılmasını istemiş olabilir mi sence? Gerçi bunu sana açıklaması gerekirdi.
O mektup olayından sonra whatsap resmini değiştirdi sanırım annesi yüzünden. Açıkla dedim açıklamadıda. Zaten soğuktu falan. Annesidir ya kesin. Şeytan dio git kadına hani Allahtan korkuon ya oğluna hakkım haramdır sende herşeyi biliosun susuosun seninde evladın var de gel. Ama işte yazıkdır günahtır
boşver hiç bişey için pişman olma.atmışsın olun olmuş.belkide soğumana sebep olacak bu hareketi.tekrar barışma umudunuz olsaydı bu kadar ağır sözler söylenmezdi canım.o zaman unut demezdim ama cidden unut gitsin değmez.gez dolaş dağıt kafanı.evde oturup kurma sakın kafanda.
Sana söyleyemedi belki baskı yaptı annesi yoksa durup dururken neden değişsin? Okuyor mu bu adam? Bence annesi baskı yapmıştır ona.
tatlım o günü bekleyip kendini iyice kinlendirme.nefrette bi duygu sonuçta.hiç bişey hissetmezsin inşallah nötr olursun bu en güzeli :)Evden çıktığım yokki işte. İşten geliyorum tıkılıorum odama
Beni çok kızdıran sözler söyledi üzülmedim ama kızdım. Bigün gelicek o gün sıra bende olucak ya o günü bekliorum sdecee
Bencede ya. Gitsemmiki evlerine ? Kadını alsam karşıma. Bak şimdi deli damarım atar benim. Bugünde cumaki oohh ne vaaz veririm ben ona. Okuo polis olcak. Canımızı böyle pasifler korucak maalesef
tatlım o günü bekleyip kendini iyice kinlendirme.nefrette bi duygu sonuçta.hiç bişey hissetmezsin inşallah nötr olursun bu en güzeli :)
Günahına girdin diyen kadınsa eğer o tepkiyi gösteren onunda kızı var ya. Aklım karıştı şimdi birden benim. İçime öküz oturdu resmenNeden okuyor mu dedim biliyor musun ailesine muhtaç mı diye.
Sen sebebini sorduğunda söyleyemem demiş.
Bu yüzden öyle düşündüm.
Pasif ama işte erkekler geç olgunlaşıyor yaşı fazla değil herhalde 22 den fazla değildir sanırım.
Erkekler bu yaşlarda genelde o gücü göremiyor. Kadın çok fazla tepki göstermiş zaten nasıl bir kadınsa artık.
çok temiz kalpli olduğunu hissettim ben canım.izlemeye alcam seni.ara ara sorcam halini hatırını.kendini yalnız hissettiğinde konuşacak kimse bulamazsan bile at bi mesaj bana konuşuruz.ağlarsan üzülürsen çok kızarım ama hee ona göreİnşallahhhh :) Allah razı olsun. İnşallah yakın zamanda toplarımda iyi dileklerimi paylaşmak nasip olur artkk
çok temiz kalpli olduğunu hissettim ben canım.izlemeye alcam seni.ara ara sorcam halini hatırını.kendini yalnız hissettiğinde konuşacak kimse bulamazsan bile at bi mesaj bana konuşuruz.ağlarsan üzülürsen çok kızarım ama hee ona göre