- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi bendegilim
valla bukadar kinci bir insanla ömür geçmez..hiç kafana takma..isteğiyle gezsin konuşsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliorum daha nicesi var ama konduramıorm kendime. Nasıl bu hale geldim ne ara kör oldum bilmiorum. İçim yanıo sadece tek Bildiğim bu. Eski konularımı okursanız nasıl sevdiğimi anlarsınız işte nasıl bi salak olduğumuda. Öfke birikio içimde. Yolda gördüğü kedinin peşinden koşan kızın içinde öfke birikio Rabbim çıkartsın öyle bi gün gelsinki yanıma o lafları teeek teek iade ediyim. Öyle vurulmaz böyle vurulur diyim.Benim benimki senden de kötüydü ben nişanlımdan ayrıldım sonrasında ise beni hiç sevmediğini anladım haftası dolmadan sevgili aradı bir ay sonrada bizim nişan fotolarımızı begenen yiğenin en yakın arkadası ıle sevgili oldu ve sevgilisi bana mesaj bile attı iki ay ruh gibiydim ölü gibi ne evden cıkıyr ne bişi yapıyrdum gözlerim şişene kadar ağladığımı biliyorum şimdi çokkk şükür iyim ve asla bakmıyrum hiç bi yerden her yerden engelleidm sevgilisi var sonucta neden bakıp degmez bir adam için acı cekeyim diye dusundum.. Allaha sıgın bolca dua et için rahatlar.. Bende sen gibi takip ediysurdum o kızın sevgilisi olduguna emindim sonradan haklı cıktım.. bende asla hakkımı helal etmedim ve yasayacak bana yasattıklarını burada yazsam sayfaya sıgmaz.. sen benim kendime yaptıgım kötülüğü kendine yapma inan karsı taraf zzerre acı cekmıyr olna bıze oluyr lütfen sonra iki ay zaman sonra nefes alıyrsun ve su anda o hayatımda olmadgı için çokk mutlyum umarım sende bir an önce atlatırsın buradaki arkadasların tavsıyelerıne kulak ver derim.. hayırlısı olsun canım
Artık ayrılmışsınız bitmiş gitmiş yani neden iyi misin diye arıyorsun, neden yok eski kız arkadaşı takip ediyor da kesşin görüşüyorlar diye kızıyorsunuz siz ayrılmışsınız ister yeni bulur, ister eskisine döner sizin hayatınızda ondan ayrıldınız diye başkası olmayacak mı yani. Bende bu beddua işini anlamıyorum ya. Her ayrılan ilişkisi biten ki bu çok doğal anlaşamazsın ayrılırsın; yok gün yüzü görmesin, yok mutlu olmasın neden olmasın? siz ayrılan taraf olsanız karşı taraf beddua etse hoşunuza gider mi bırakın takip etmeyin hayatınızdan çıkarmak çok mu zor?
valla bukadar kinci bir insanla ömür geçmez..hiç kafana takma..isteğiyle gezsin konuşsun...
Çoook kinci çoook hayatımda böyle bi türle karşılaşmadım. 2 gün önce zırlayıpda yapamam dien adam bugün kin tutuo.
Allahım neler yaratıosunn
Beddua etmiorum Rabbimden yardım istiorum. Hakkımıda haram ettim ama varsa Allah bilir sadece. Tek istediğim ettiğini bulsun ya.bitmesi gerekıyormuş demek ki canım..kabullen ki unutasın...ayrıca beddua da etme tabı ki içimiz yanıyor bazen engel olamıyoruz kendımıze ..tövbe de..de ki sen de nasiplenme bedduandan... Allah a şikayet et onu... eğer haklıysan, canın yandıysa, emekelrin, çaban boşa gittiyse hak yerini bulur.. yıllar sonra bile... Allah büyük...
ayrıca kinci ve merhametsiz bir adamdan koca olur mu ? bir düşün...