Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

ben hediyemi gönderdim ama ulastımı blmıyorum şeydahancerden bi ses cıkmadı
naz 06 da sanırım bikaç gündür girmıyo benımde hediyem gelmedi.

cnm özelden attım sana mesaj. valla bn cıkamadım dısarı oğlum gunduz uyumuyor . ama bugun esıme dedım gelırken bakcak bakalım umarım becerır :) yarın yollarım tahmınımce haber verırırım bn sana

bu arada bana da gelmedı bısey mer_bet ten ses soluk cıkmadı.

kıslar iletişime gecemeyenler gönderip alamayanlar ya da alıp gönderemeyenler adını yazsın aybikim liste yapacak sanırım sizin için..sonucta kimsenin gönlü kırık kalmasın demi kaydirigubbakcemile5

nesibecim mesajın gelmemiş. rknydn sana gelmiş mi arkadaşın mesajı.

canımcım forumdaki mesajlarımın toplamı 50 olmadıgı icin ozel mesaj gondermeme izin vermiyormus bilmiyordum :kedi: ozel mesajlarım o yuzden ulasmıyormus. sen bana ozelden tel numaranı gonderebilirmisin. kusura bakma canım.

rknydn_55 hediyeni umarım begenmissindir. ben cok begenerek aldım. bi benzerini de kızıma aldım. 4 ay sonra kullanacaklar ins.

eklemekte geciktik biraz.. bu güzel armağanları için aybike' ye ve tatlı kızı alya dua' ya teşekkür ederiz. keselerine bereket inşallah..a.s.

ay cok tatlımısss. iyi günlerde giymek nasip olsun insallah. cok begendim.
üstünde görebilcez mi cicileri?

ay cok tatlımısss. iyi günlerde giymek nasip olsun insallah. cok begendim.
üstünde görebilcez mi cicileri?

üstnde görebilcez mi deyince söyleme gereği hissettim annem tutturdu değiştirelim bedenelerini diye çok beğendi yürümeye başlayınca kıyafet kendini daha iyi gösterir dedi
değişime götürdü bakalım bulabilecekmi büyük bedenini bilmiyorumkismile

bakın bakalım varmi. ben kızıma aynısını aynı beden aldım cok sık duruyor. pantolonda cok rahat kombine oluyor her renk ile. büyük bulamasan giydir ya bosver büyünü.

bize bugün blu teyzemiz şu meşhur tulumdan gönderdi çokkkk tşk ederiz arzucum hemen giyindik işte sonuç öptük..

bende hemen giydirmek istedim fitilli kadifeyi çok severim ayrıca beni tanıyanlar bilirki en sevdiğim renk kahverengidir dolayısıyle bayıldım ama annem kıllık yapıyo bulamaz diye tamam dedim bakalım gelir 1-2 saate kadar:)
şeymacım güle güle kullan çok yakışmış bende beyazı var selina gönderdi beyazda alyaya çok yakıştı ama resim ekliyemiyorum yarın gelicek laptop yemiş formatı hazırmış haber geldi:)
buluştuğumuzda takım giydirp resim çekeriz çok cici olur hehe

seymaaaa cok güzell olmussss. ya bunları bır kareye toplayalım süper olur.

tmm canımcım resım çekeriz siyah beyaz tam bırbırlerını tamamlarlar işte...

hehe tamam ama pzar günü yapabiliirm leptap yarın akşam elimde olur
sen de ekle selina blu sen ben şeyma hepsini birleştiririm ben

haziran66 ve brnklc ikinizden de çok özür diliyorum. ınanın size karşı çok mahçubum. Annemin zehirli guatırı çıktı acilen ameliyata alındı , 2 gün sonra gürümcemin meme kanserinden dolayı yumurtalıkları alındı yani bir telaş bir üzüntü sormayın gitsin.
Haziran 66 bilgilerimi cebine şimdi gönderiyorum.
brnklc canım hediyeni yarın ptt kargoyla göndericem.
n'olur kusura bakmayın kızlar.
Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…