Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesibe82 de kızıma bu hediyeyi göndermiş teşekkür ederiz.....
seldus teyzemize çok teşekkür ederiz hediyelerimiz bugün elimize ulaştı..
kızlar kuzularımdan hiç ses seda yok, haberi olan varmı?
hayatım özelını mesaj atmiştım almadınmıyoksa?
hediyelerini alanlar güle güle kullansınlar.
Bu hediyeleşme işi beni strese soktu, girdiğime de pişman oldum doğrusu.takip edemeyen arkadaşlar keşke adını yazdırmasaydı.
MERHEM cim hediyeni hazırladım, cep numaramı da özeline attım, adresini bekliyorum göndermek için.
SEYDAHANCER adresimi 2 kez özeline atmıstım ama haber cıkmadı. eğer henüz göndermediysen ben önümüzdeki hafta istanbula kendi evime geçiyorum, oranın adresini veriyim.
canım yanlıs anlamayın işinize karısmak gibi olmasın ama bazı kişilere haksızlık oluyor gibime geldi..ismini yazdırıp takip etmeyenler daha dogrusu belki edemeyenler var ..örneğin merhemden bi türlü ses soluk cıkmıyor anladıgıma göre uzun zamandır da girmemiş.brncla o alacakmıs hediye sen de ona alcakmıssın merhem yoksa anlasın sen brincla al olsun bitsin yani bu durumda olablarda buraya adlarını yazsın kendi aralarında anlassın olmnaz mı??
hayır güzelim tekrar bakıyorum yok. yanlışlıkla sildim mi yoksa zahmet olmazsa tekrar yazarmısın
ikinci listeyi hazırlıyayım mı ?
madem var epey hadi isimlerinizi yazıdırın..
şeymacım hedıyenı gönderdım gule gule kullan umarım beyenırsın kargo gelınce benıde haberdar et hayatım.