Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

seldus teyzemize çok teşekkür ederiz hediyelerimiz bugün elimize ulaştı..

dsc03318z.jpg

dsc03319g.jpg

ehe sonunda umarım beğendiniz...olmazsa deişim kartı içinde yerimseniben
saglıkla kullansın insallah

benimki daha gelmedi ama selda ve bebeği hata cıkamamıslar dısarı..sonra gönderecek anlastık biz :)))))

tmm kızlar bı sorun olmasında ....sanal ortam bılınmıyor neyın ne olacağı bı sorun olursa aybıke yazın lutfen...herkesın gönlune sağlık çok ciciler...bizde konuştuk kuzularımla bı sorun ypok..

kızlar herkese merhabalar...ben çokkkk uzun zamandır giremiyordum nete,aklıma hediyeleşeceğimiz geldide öyle girebildim..benim oğluşum çok yaramaz olduğu için iflahımı kesti inanın..geç kaldığım için tekrar kusura bakmayın..
beyaz canım bana özelden adresini atarsan sevinirim hediyen en kısa zamanda elinde olacaktır inşallah..banada merhem arkadaşımız çıkmış ama sanırım oda pek nete giremiyor..
neyse iyi yetiştim yoksa çok üzülürdüm..bebişlerimizi kocaman öpüyorum kokluyorum..

Canımmm,ne demek kusur..Önemli deil gönüller bir olsun :1hug:
Zaten burda olmayan arkadaşlar muhtemelen bebişlerle uğraşıyo mazur görmek lazımopuyorumnanaktan

hediyelerini alanlar güle güle kullansınlar.
Bu hediyeleşme işi beni strese soktu, girdiğime de pişman oldum doğrusu.takip edemeyen arkadaşlar keşke adını yazdırmasaydı.
MERHEM cim hediyeni hazırladım, cep numaramı da özeline attım, adresini bekliyorum göndermek için.
SEYDAHANCER adresimi 2 kez özeline atmıstım ama haber cıkmadı. eğer henüz göndermediysen ben önümüzdeki hafta istanbula kendi evime geçiyorum, oranın adresini veriyim.

hediyelerini alanlar güle güle kullansınlar.
Bu hediyeleşme işi beni strese soktu, girdiğime de pişman oldum doğrusu.takip edemeyen arkadaşlar keşke adını yazdırmasaydı.
MERHEM cim hediyeni hazırladım, cep numaramı da özeline attım, adresini bekliyorum göndermek için.
SEYDAHANCER adresimi 2 kez özeline atmıstım ama haber cıkmadı. eğer henüz göndermediysen ben önümüzdeki hafta istanbula kendi evime geçiyorum, oranın adresini veriyim.

canım yanlıs anlamayın işinize karısmak gibi olmasın ama bazı kişilere haksızlık oluyor gibime geldi..ismini yazdırıp takip etmeyenler daha dogrusu belki edemeyenler var ..örneğin merhemden bi türlü ses soluk cıkmıyor anladıgıma göre uzun zamandır da girmemiş.brncla o alacakmıs hediye sen de ona alcakmıssın merhem yoksa anlasın sen brincla al olsun bitsin yani bu durumda olablarda buraya adlarını yazsın kendi aralarında anlassın olmnaz mı??

canım yanlıs anlamayın işinize karısmak gibi olmasın ama bazı kişilere haksızlık oluyor gibime geldi..ismini yazdırıp takip etmeyenler daha dogrusu belki edemeyenler var ..örneğin merhemden bi türlü ses soluk cıkmıyor anladıgıma göre uzun zamandır da girmemiş.brncla o alacakmıs hediye sen de ona alcakmıssın merhem yoksa anlasın sen brincla al olsun bitsin yani bu durumda olablarda buraya adlarını yazsın kendi aralarında anlassın olmnaz mı??

olabilir tabi, ama birinin bu ikinci listeyi de organize etmesi lazım

merhrmın numarası bı arkadaşta var alıp telden ulaş canımcımm

ben hediyemi gönderdim ama ulastımı blmıyorum şeydahancerden bi ses cıkmadı
naz 06 da sanırım bikaç gündür girmıyo benımde hediyem gelmedi.

şeymacım hedıyenı gönderdım gule gule kullan umarım beyenırsın kargo gelınce benıde haberdar et hayatım.

X