Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0

herkes buraya bilgilerini yazsın hediye almamızda kolaylık olur :lepi:
Nelerden hoşlanılır,hangi renk sevilir,boy,kilo,

Adresleri özelden atalım birbirimize...

haydi burada tanıtalım..

U]

LıSTEMıZ
[/B]

aybike-->cashmir
gizem1986-->esma_memo
naz06-->jade06
brnklc-->beyazz
seldus-->candyelif
haziran66-->merhem
blueflower-->musyas
seydahancer-->haziran66
zellda-->seldus
cashmir-->gizem1986
beyazz-->saime77
seyma-->selina79
merhem-->brnklc
musyas-->zellda
selina-->alyaduaninannesi
jade06-->seydahancer
saime77-->mer-bet
candyelif-->blueflower
gulefsan-->kuzularım
mer-bet-->nez06
rknydn55-->gulefsan
nesibe_82-->rknydn55
kuzularım-->şeyma
esma_memo-->nesibe82

not:10 gün süre olsun arkadaşlar daha fazla uzarsa ara açılır bu süre içinde hepinize hayırlı alışverişler 5 OCAK SON GÜN OLSUN...KARGOYU GÖNDERıNCE HABER VERELıM..

Son düzenleme:
SELıNA79
benim boyum 1,67
kilom 71,kırmızı renkden hoşlanmam, spor giyinirim,,bebişimde suan 62 beden giymeye basladi, yani 3-6 almaya başladim artik, 0-3 kücük gelmeye başladı. sapka hic sevmez benim kızım.bu kadar bilgi yetermi ???
aybikecim sende biraz kendinden yaz, bana kolaylık olsun. Adresini bekliyorum bende bu haftsonu almak istiyorum

ŞEYMA
Benimde boy 165 kılo 65 üst l beden alt 40 giyiyorum sade giyinmeyi ve spor severim süs eşyası sevmem,takıdan çok hoşlanmam,
Kayram 0-3 ay giyinmıyor 3-9 ay alıyorum boy 58 kılosu 5500 en son kazak tipi pek giydirmem..pijamamız ve tulumumuz oldukça var..bize alıcak arkadaşa kolaylıklar ben iyice açıklamak istedim işimize yarasın değilmi...

Son düzenleme:
seymacim bizimde tulum ve pijama bol var.

aybikecim ben aldim Alya Dua'nın hediyesini. Kafama göre takıldım ama sen genede söyle, sevmedigin birsey varsa gidip degisim yaparım ben.

seyma konuyla ilgisi yok ama 6-9 büyük gelmiyormu? Benim kizima 3-6 bile bol oluyor.

hımmm olabılır...

hem anneye hem bebeğe alınacağını bilsinlerde sonra üzüntü olmasın.

Ben Saime77'e brnklc da bana alıcak sanırım=)
Kızz Saimee nerdesinnn bi tanıt kendini yahuu =))
Bi msj atayım,giremesede mail gider sanırım..

kızlar annelere hedıye alınmıcak ama almak ısteyen yıne alır...aybıkenın ınternetı yokmuş begüm adresını bana verdı ben san ayollıcam şimdi...

casmır bu arada aybık adresını beklıyor..

bende gülefsan a aldım hediyesi hazır ama ses soluk yok bu aralar kimse giremiyor galiba nete.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…