- 24 Şubat 2009
- 342
- 0
canım yıne gönderdım alırsan bana haber ver canım.
canım mesajını şimdi gördüm yaramazdan gözümü açamıyorum. hediyeni bu gün gönderdim yarın elinde olur. çam sakızı çoban armağanı umarım beğenirsin :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yıne gönderdım alırsan bana haber ver canım.
canım mesajını şimdi gördüm yaramazdan gözümü açamıyorum. hediyeni bu gün gönderdim yarın elinde olur. çam sakızı çoban armağanı umarım beğenirsin :kedi:
bize bugün blu teyzemiz şu meşhur tulumdan gönderdi çokkkk tşk ederiz arzucum hemen giyindik işte sonuç öptük..
haziran66 ve brnklc ikinizden de çok özür diliyorum. İnanın size karşı çok mahçubum. Annemin zehirli guatırı çıktı acilen ameliyata alındı , 2 gün sonra gürümcemin meme kanserinden dolayı yumurtalıkları alındı yani bir telaş bir üzüntü sormayın gitsin.
Haziran 66 bilgilerimi cebine şimdi gönderiyorum.
brnklc canım hediyeni yarın ptt kargoyla göndericem.
n'olur kusura bakmayın kızlar.
Öpüyorum.
liste oluşturuyorum çok talep oldu yanlız 1-2 gün içinde yazırın ki adınızı daha fazla açılmasın ara
1.haziran66
eklemekte geciktik biraz.. bu güzel armağanları için aybike' ye ve tatlı kızı alya dua' ya teşekkür ederiz. keselerine bereket inşallah..a.s.
cashmir iyi günlerde kullansın prenses opuyorumnanaktan
bengücüm çoook güzel fikir birleştirin resimleri aybikem halleder bu işi :hooray: gözdenin eline ulaştımı acaba o da resimlerini ekler doruk'un
ablacım benim hdiyem sana geldimi dağıtıya verilmiş gözüküyorda......
süper olmuş maşallah yavruya. çok enteresanmış hakkaten bu tulumlar istanbulda yok mudur ki?