Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

şeymacım canım hediyelerin çok güzel iyi günlerde giyin ana ogul.gönderen arkadaşın emegine yüregine saglık

estağfurullah canım ya o nedemek..
çok çok geçmiş olsun onca zorluğun içinde almışsın sağolasın..
beyazcım bende pazartesi gönderebilicem sanırım hediyeni geç girebildim biliyorsun nete..haberin olsun unuttum sanma :kedi:a.s.

Aybikecim Merhem ile görüştük biz bugün, ben hediyemi yolluyorum, ama bana SEYDAHANCER gönderecekti, ondan haber cıkmadı. Nasıl yapalım?
şeyda hastaymış sanırım oda ses verdi sorun yoksa yola devam
cashmir iyi günlerde kullansın prenses opuyorumnanaktan

bengücüm çoook güzel fikir birleştirin resimleri aybikem halleder bu işi :hooray: gözdenin eline ulaştımı acaba o da resimlerini ekler doruk'un

seve seve:asigim:

Kızlar ben bi öncekine yetişemedim ama sanırım tekrar olcak yanlış anlamadıysam eğer olursa şimdiden beni eklerseniz sevinirim teşekkürler

jade06 cnm hedıyenı eşime aldırdım bugun nihayet :) pazartesı yollıycam belkı yarın o tarafa gelırsek kendı ellerımle verırım umarım beğenırsın. ...

bu arada mer_bet bana ulasmadı henuz. cekılıs olursa bnı de ekleyın

hangi kargoyla gönderilmişse oradan takib edebilirsin canım bende gülefsana göndermiştim 1 haftada anca gitti adresi eksikmiş o yüzden...

benım hediyem geldı arkadaşlar.çok guzeller rabia arkadaşimin elını yureğını saglık .çok beyendım.

iyi günlerde kullanın canım..resim ekle de bakalım:)))

jade06 hedıyenı yolladım cnm.yarın elınde olur sanırım gule gule kullansın bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…