Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

canım yıne gönderdım alırsan bana haber ver canım.

canım mesajını şimdi gördüm yaramazdan gözümü açamıyorum. hediyeni bu gün gönderdim yarın elinde olur. çam sakızı çoban armağanı umarım beğenirsin :kedi:

canım mesajını şimdi gördüm yaramazdan gözümü açamıyorum. hediyeni bu gün gönderdim yarın elinde olur. çam sakızı çoban armağanı umarım beğenirsin :kedi:

ablacım benim hdiyem sana geldimi dağıtıya verilmiş gözüküyorda......

merhemcim, canın sağolsun, lütfen mahçupluk falan yok, hediyeni en kısa zamanda kargoya verip bilgi veririm sana, inşallah gelmiş geçmiş olsun yaşadığın sıkıntılar son olsun. sevgiler.

cashmir iyi günlerde kullansın prenses opuyorumnanaktan

bengücüm çoook güzel fikir birleştirin resimleri aybikem halleder bu işi :hooray: gözdenin eline ulaştımı acaba o da resimlerini ekler doruk'un

yasemincim iyi günlerde kullanın inşallah opuyorumnanaktan hayırdır neden huysuz zeynep ? geçmiş olsun

cashmir iyi günlerde kullansın prenses opuyorumnanaktan

bengücüm çoook güzel fikir birleştirin resimleri aybikem halleder bu işi :hooray: gözdenin eline ulaştımı acaba o da resimlerini ekler doruk'un

valla sen toptan gönderiyon herhalde izmir tulumlari :lepi: Adambilse tulumlari ne kadar meshur oldugunu fiyatlar firlar valla sırnaşık şey

yok canım yaaa toptan almaya kalksam benim koca boşar beni herhalde kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile hediye oldu onlar... keşke herkese gönderebilsem :sinifsinif:

adam bilse keşke ama devamı gelmeyecekmiş bunların öyle dedi...

arzucum elime henüz ulaşmadı btanemmm...sabrszlıkla bekliorum..

haziran 66 cnm kusura bakma hediyeni pazartesi kargoya veriyorum gönderdiğin adresemi göndereyim

canım cok güzel hediyeleriniz iyi günlerde saglıkla giyin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…