daha iyleri sizlerin olsun
bende çok beğendim hediyeleri hepsi birbirinden güzel
el emeği bileklik çok ince bi detay olmuş çok duygulandım
ayrıca izmir tulumlarında da gözüm vardı :jeyyar: resmen gönlümü okumşsun
valla toptan alsaydım iyi olurdu herhalde. yeri bana cok ters yoksa alırdım sanada. ama oraya gitmek baya zor oldu benim icin. bence zaten senin bebis buna girmez artik. ben en büyük boy aldim ve kızıma tam geldi.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim cook tsk ederim düşünmen yeterli.. evet benimkine tulumlar cok zor oluyor en fazla 2 kez giyiyor sonra küçülüyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben cogu zaman patikli alt giydiriyorum bazen kilotlu corap. ama patikli alt sanki daha rahatmis gibi ondan onu daha cok kullaniyorum. erkek bebeklere zaten sanki cok dar seyler iyi degil gibi biliyorum ben, yoksa sonrasi icin mi gecerli o tam bilmiyorum acikcasi
bu arada Aybikem iyi günlerde giyinsin prenses zemuszemus
Bende tulumların çoğunu kaldırdım tatlım,bacakları rahat hareket edemiyodu..
Bide bişey sorucam,iki kat giydiriyoruzya kuzular,alttaki pijama patikli üste o gün giydirdiğimz takım neyse o işde,sanki rahat hareket edemiyolar gibi gelio bana artık,kilotlu çorap giydiriyorum,sizler napıyosunuz??
blueflower arkadaşım arzucugumun yolladıgı cicilerimiz geldi kesesine bereket çok ciciler gerçekten resimlerini enkısa zamanda eklicem kızlarrr
geldiğine ve beğendiğine çook sevindim canım iyi günlerde kullanın opuyorumnanaktan çok öptümm Şeniz
valla büyümesinei falan bekleyemem hemen isterim fotolari :dance: merakdan catlarim ben burda.