• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
Arkadaşlar merhaba. Kızım 2 hafta sonra 1 yaşına girecek Allah'ın izniyle. Ve ben eşime bir hediye almak istiyorum. Sonuçta onunda ilk baba olduğu gün. Biliyorum babalar günü var ama ben o gün onu şaşırtmak mutlu etmek istiyorum. Bana yardımci olur musunuz ne yapabilirim ne alabilirim

Genelde bu tip durumlarda babalardan annelere hediye beklenir :-)

Biraz paraya bağlı. 20 liraya bir kupaya ikisinin resmini de bastırabilirsin. Ya da internet te dünya kadar hediye sitesi var onlardan bir şey uyarlayabilirsin...

Arkadaşlar merhaba. Kızım 2 hafta sonra 1 yaşına girecek Allah'ın izniyle. Ve ben eşime bir hediye almak istiyorum. Sonuçta onunda ilk baba olduğu gün. Biliyorum babalar günü var ama ben o gün onu şaşırtmak mutlu etmek istiyorum. Bana yardımci olur musunuz ne yapabilirim ne alabilirim
Kolye üçünüzün baş harfinden oluşan kolye alabilirsiniz.Yada kalpli kolye de olur gümüş içine resim koyabilirsiniz.

bdv nin en güzel dertlerinden birine daha hoşgeldiniz..

saat, alabilirsiniz, şık bir gömlek, ayakkabıda olabilir,.
yada aile fotoğrafınızı kara kalem çalışması yaptırabilirsiniz..

Genelde bu tip durumlarda babalardan annelere hediye beklenir :-)

Biraz paraya bağlı. 20 liraya bir kupaya ikisinin resmini de bastırabilirsin. Ya da internet te dünya kadar hediye sitesi var onlardan bir şey uyarlayabilirsin...
Evet öyle doğru söylüyorsun ama eski konularımdada bahsetmiştim. Eşim biraz zorlanıyor babalık konusunda bende onu motive etmek istiyorum. Buradada yaratıcı fikirleri olan hanımlardan yardım almak istiyorum. Teşekkür ederim cevap yazdığınız için

bdv nin en güzel dertlerinden birine daha hoşgeldiniz..

saat, alabilirsiniz, şık bir gömlek, ayakkabıda olabilir,.
yada aile fotoğrafınızı kara kalem çalışması yaptırabilirsiniz..
Teşekkür ederim tabiki dert sayılmaz ama bdv kk nın en aktif bölümü o yüzden buraya yazdım. Aslında dert de sayılır çünkü eşimi motive etmek istiyorum biraz zorlanıyor babalık konusunda

Evet öyle doğru söylüyorsun ama eski konularımdada bahsetmiştim. Eşim biraz zorlanıyor babalık konusunda bende onu motive etmek istiyorum. Buradada yaratıcı fikirleri olan hanımlardan yardım almak istiyorum. Teşekkür ederim cevap yazdığınız için
Yalnız hediye babalık konusunda motive etmez ki. Etse de geçici olur etkisi. Çocukla babanın bol bol vakit geçirmesi eğlenmesi lazım bunun için. Bir de büyüdükçe beraber geçirdikleri vakit daha eğlenceli oluyor. Mesela benim 2 yaşında kızım var. Akşam babasıyla Beşiktaş maçının ilk devresini izlediler. (İkinci devre uyudu kızım.) Gollerden sonra evi görmeniz lazımdı :eğlence::rapci::spor:

Yalnız hediye babalık konusunda motive etmez ki. Etse de geçici olur etkisi. Çocukla babanın bol bol vakit geçirmesi eğlenmesi lazım bunun için. Bir de büyüdükçe beraber geçirdikleri vakit daha eğlenceli oluyor. Mesela benim 2 yaşında kızım var. Akşam babasıyla Beşiktaş maçının ilk devresini izlediler. (İkinci devre uyudu kızım.) Gollerden sonra evi görmeniz lazımdı :eğlence::rapci::spor:
Ayy maşallah. Darısı başıma. Yine doğru söylüyorsun Biz zaten eşimle dönüşümlü bakıyoruz bebişimize. İkimizde öğretmeniz. Ders programımız ona göre ayarlandı. O yüzden bol vakit geçiriyorlar. Ama eşim çok yoruluyor uykusuz kalıyor. Allah a şükür güzel bakıyor kızımıza. O yüzden hediye almak istiyorum

Cok guzel bir fikir ama maalesef verecek tavsiyem yok saat gibi birsey alsaniz yada kizinizin dogum tarihi ile bir kalem seti felan hani dogum tarihi isimin baslangic harfleriyle icine oyulmus bir kalem seti gibi bir sey.

Babali kizli emsinler diye onlara emzik alırdım :) yada yada biberon büyükler içinde vardı bi yerde görmüştüm biraz garip oldu ama :) yada kızımızın resmini bir kol saatine yaptırıp hediye edebilirsiniz eşinize yada telefon kılıfı vs.

Back
X