• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye

angel___

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
42
3
13
Hatay
Meraba ben henüz 15 yaşındayım okulda yılbaşı için çekiliş yaptık ve hiç istememe rağmen bana erkek çıktı.düşünüyorum simdi ne alicam diye.Konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım.öğretmenimizfiyatı 15-20 tl olarak belirledi.Ne alabilirim ben :( bide hediyeler çarşamba gününe gitcekmis.

Kitap okumayı seviyorsa kitap alabilirsin.
Eldiven atkı bere falan geldi aklıma ama sonra vazgeçtim, sonuçta sevgilin değil bişeyin değil:KK53: Kişisel olmayan bişeyler olabilir.
Anahtarlık olabilir, tuttuğu takımın kupa bardağını alabilirsin.

Kitap okumayı seviyorsa kitap alabilirsin.
Eldiven atkı bere falan geldi aklıma ama sonra vazgeçtim, sonuçta sevgilin değil bişeyin değil:KK53: Kişisel olmayan bişeyler olabilir.
Anahtarlık olabilir, tuttuğu takımın kupa bardağını alabilirsin.

Teşekkürler yorumunuz için aslında birkaç arkadaşım tişört veya kazak alabilirsin demişti bende öyle düşünmüştüm ama vazgevicem sanırım

Meraba ben henüz 15 yaşındayım okulda yılbaşı için çekiliş yaptık ve hiç istememe rağmen bana erkek çıktı.düşünüyorum simdi ne alicam diye.Konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım.öğretmenimizfiyatı 15-20 tl olarak belirledi.Ne alabilirim ben :KK43: bide hediyeler çarşamba gününe gitcekmis.
Kupa bardak(takım olacak ama)atkı alabilirsin,anahtarlık,kazak alabilirsin kitap alabilirsin.

Atkı takmiyomus malesef kazagi bende düşündüm hatta şu an için aklıma en yatan o okul formasının üstüne giyilebilcek kazaklar gibi olanları nasıl olur sizce?
Olabilir neden olmasın kazak al bence,okul formasının üstüne giyip sonra müdür almasın ama yasak diye.:KK48::KK48:

hos bir kalem alabilirsin... nede olsa bir ögrenci... öyle sevgiliye alir gibi afilli olmasina gerek yok.. hos ve kullanilir olsun yeter ;)

Back